Co tak cicho?
Rozmowy konTROLLowane Diumar
-
- Diumar
- Ascoran
- Closed
-
-
hmmmmm, no cicho cicho:) ostatnio zapodałem jedno zdanie o CA to kuźka troszke się ruszyło forum:)
-
a teraz wszyscy nieżyjo
-
trzeba ich po prostu uruchomic, jedno zdanie i znowu bedzie poruszenie:)
-
a ja myślę, że to po prostu metin umarnął śmiercią naturalną!
-
,,co prawda to racja,, Cieżko w chwili obecnej poganiać sie pod dt, obronić swoje miasto przed nadciągającymi rządzy krwi żołnierzami,czasami master siurak wpadnie i na afku dednie pare 30 lvli:) brakuje dawnych czasów i w to nie wątpie, pozostaje nam tylko czekać na nowych graczy lub na starych , którzy może jakimś cudem powrócą do nas,,,,:)
-
nikt tu nie wróci xD z fajnej gry zrobił się taki shiet, że coś Ty, rozumiałabym jakby ktoś wrócił, gdyby mu za to płacili ale teraz? O ile kiedyś się dało nie inwestować fortuny to teraz gra jest jedynie pod is
-
Smutna prawda:( Zgodze sie is is is, żeby ,,coś mieć,, niestety trzeba troszke zainwestować
-
Czyżby pierwszy hełm na likana?
-
Smutna prawda:( Zgodze sie is is is, żeby ,,coś mieć,, niestety trzeba troszke zainwestować
Nie prawda, masz do wyboru, albo poświęcasz czas albo kasę na IS do tego co jakiś czas są kupony SM dostępne, możesz kupić no to wtedy akurat zainwestujesz w IS ale nie złotówki. Ja od ponad pół roku nie wydałem ani złotówki na IS a postać mocno rozwinąłem.
-
Które gildie wyróżniają się teraz na serwerze?
-
no jak jakie))) czarnuszki))))))
-
zostali w ogóle jacyś ludzie w grze?
Edit. Czemu są tylko 4 CH?
-
zostali w ogóle jacyś ludzie w grze?
Co kilka dni się będziesz pytać o to samo?
-
Ludzi nie ma to i kanały skasowane
-
Słabo jak nie odróżniasz gry od forum.
-
pół biedy jak się nie odróżnia gry od forum....gorzej jak od życia i się chaty zastawia żeby na ISa starczyło....
-
to już trzeba mieć nie równo pod kopułą
A Master dalej terroryzuje ludzi swoją armią bm? -
Chłopy dojść nie mogą, bo już sfery lecą i gleba
-
-
nie wiem , czy już dla woja ktoś zrobił ... wrzucam więc świeżego z przed 2 minut w wykonaniu Solidarnej
-
Gratulacje
-
Ile mniej więcej trzeba materiałów, kasy i zwojów żeby ulepszyć to nowe eq?
-
WInchester co tam sie z temerica stalo :O ?
-
a o jakim nowym eq mówisz?