Rozmowy konTROLLowane Diumar
-
- Diumar
- Ascoran
- Closed
-
-
Beldwik dawaj na DT. Za 50min event!
-
Lepsza taka aktywność niż żadna

-
tu jeszcze ktoś gra
?? -
zdarza sie czasami ze ktos zawita i napisze. Byle co ale napisze. Ale ogolnie kibel niesamowity na diumarze. Wczoraj z chunjo do schinso wpadlismy we 2 to tylko kapral sie pobawil z nami . Wtfk z wami????? Smutne ((((
-
a te aresy z biała armia graja jeszcze
?? Czy zakończyli przygodę 
-
xOrgix uuuuukhg xMalagax Er0r BoRoX SobiPRO Adox i inna elita z schinso graja jeszcze czy zakonczyli albo przenieśli sie na inne serwery ?
-
z czarnuchow ostatki sie pozostaly:)))))))) a skad znasz uuukgh boroxa itp, napisz na pw do mnie , pozdrawiam
-
z czarnuchow ostatki sie pozostaly:)))))))) a skad znasz uuukgh boroxa itp, napisz na pw do mnie , pozdrawiam
Zapomniałes dodac ze jak CA / AC wpada do zółtego królestwa to biegacie bez broni założonej . Odkąd TTD [*] opuściło nasz serwer nie ma juz tam z kim sie bić ... a tym bardziej ciągać sie nie ma o co nawet .
już się nawet nie opłaca kostiumów kupować bo po co wbijać w nie abs . Jak dla mnie s55 już umiera . Przyjdzie jakaś tygodniowa gwiazda to z samosa to z etolina i po tyg eq na sell na markecie juz ma wystawione
a postać wiadomo gdzie 
Co do biernego podejscia redków do bicia sie ... tak czesto do nas wpadaja goscie że zbroja zardzewieć może od stania i czekania
mało kto wypatruję gości w red miescie 
-
wojtek tasmania wzywa akysz

-
bmw530d a raczej Darkmoorr, jeśli nas zostały ostatki to zbierz swoje nie ostatki i zapraszam pod dt czy gdzie tam chcesz jestem ciekawy kogo zostało więcej niż nas
Jakoś nie widziałem Cię nigdy na żądnej zadymie a tu wypowiadasz się kogo zostały ostatki a kogo nie, zacznij grać w tę grę to dowiesz się kogo już nie ma a kto gra aktywnie i nie pisz głupot na forum. -
Ja bym powiedział i raczej koledze chodziło że w porównaniu do tego co było kiedyś to zostały ostatki i chyba z tym powinieneś się zgodzić
.
Niektórzy zmądrzeli i ograniczyli grę do minimum
-
Ja bym powiedział i raczej koledze chodziło że w porównaniu do tego co było kiedyś to zostały ostatki i chyba z tym powinieneś się zgodzić
.
Osobiście nie lubię tekstów kto gra więcej a kto mniej bo mnie to wcale nie interesuje chyba że Cb. Uważam że jesteśmy jedną z liczniejszych gildii na tym serwerze a jeśli ktoś obcy wie lepiej ile gra u nas osób to gratuluję bogatego info
Myślę że niektórzy powinni ogólnie zmądrzeć i gra nie ma z tym nic wspólnego xD
-
Ale swoje światy dalej masz, ja o jednym ty o drugim. Nie wiem gdzie grasz czy tam w co grasz że nie widzisz że na serwerze jest tyle osób co nic.
-
dokladnie chodzilo mi o to ze w porownaniu z tym co was bylo a to co was zostalo,to mozna nazwac ostatkami. Wybacz ze urazilem ciebie i twoj swiat.a nie widac mnie na zadymach, owszem bo jestem tylko w wekendy na metku i jak wejde to nudy i wychodze wiec wybacz za moje slowa
-
Ares to był taki Galaktyczny dwa xd swoje światy swoje kredki
zaraz napisze ,,anonimie pochwal sie swoim.Nickiem to Cie uprzedze i powiem Ci ze juz dawno nie gram w ta gre a z ciekawosci tu.zajrzałem zobaczyc co.sie tutaj dzieje ale widze nie wyszedles z formy
pss zajrzę tu za cztery nastepne lata i ty na bank tu dalej będziesz bo to.twoj realistyczny swiat ...strzaleczka przypau 
-
.
Chyba czas gry nie decyduje o tym, kto jest mądry a kto nie?Nawet jeśli są ostatki CzarnejArmi, to przyjdzie takich dwóch od nich i Anonymus uciekają z miasta

-
akurat anonymus to maja .. w etacie.. uciekanie ze swojego miasta. Duzo szczekaja, czlowiek bez eq na zakupach ,podlatuja bija i sie ciesza. Ubieram sie, dedam ich, podlatuja we 3 szaman wilk ninja po 105 lvl , leza non stop no i co?????? Nie maja juz kogo zawolac i jak oieski z podkulonymi ogonkami uciekaja. Pozdrawiam darkmoorr)))))
-
4 kanały...i gdzie ja teraz wydropię te "lśniące futra tygrysa" a w IS nadal nie ma ....chlip .....
-
Nie narzekaj, jako stary gracz podoba mi się to że znowu są 4 ch kiedyś na Exandrosie grało pełno luda, nawet więcej niż po połączeniu serwerów i jakoś udało mi się tam dobić ten 75 lvl +skille na P all+miecz +9 na 65 lvl 5b i stalke +8 3kd+4(czystą), większość wojowników latało wtedy w stalkach +4 do +6 i leciało na serie skilli.
Dało się to zrobić bez:
-zmianek dodań ze skrzynek ucznia
-systemu energii
-systemu alchemii
-broni na 1 lvl
-kostiumów, wizerunków
-pasów
-petówi twoich nieszczęsnych 6 CH, które tylko w obecnym czasie powodują to, że botom jest łatwiej się ukryć przed GM oraz farmienia yangów w katakumbach.
-
hmm Master okej ja rozumiem sam mam konto od 1 lvl i z czasów Monolitu i bez skrzyneczek startowych...no ale...mówisz boty..kurcze trzeba być mega ślepym ( tu pozdrawiam GMów) aby tego nie wyłapać...bo jeszcze rozumiem , że olewają jak bot ma 1-18 lvl no ale jak ktoś GRA w tego metka ( na wysokim lvl którego nie kupił ) to już jadąc i mijając czyjeś konto to widzi , że coś jest nie halo...no ale jak u nas GM nie wie jak do groty dojechać to ja się pytam kto tu pilnuje??? Mówisz 4 ch jest okej..no niby tak no ale jak przyjdzie event czy coś to będzie znowu ksucie ( nie nazywajmy tego rywalizacją bo wiadomo , że za dropem na szkatach stoi lvl 100+ ) więc maluszki sobie nie dadzą rady...konkluzja-ta aktualizacja podniesie ceny... i tyle.. z jednej strony okej no ale wolę więcej towaru po niższej cenie niż mało a drogiego:P
Pozdrawiam z Red strony
-
Jak tylko jest jakiś event czy drop czegoś to MasterSura lata po katakumbach i marudzi, że nie ma wolnego spotu, a teraz pisze, że się cieszy bo jest mniej kanałów xD
-
Prawdopodobnie pierwszy na serwerze Kaptur Dragona +9

-
halo halo czy ktoś tu żyje?

-
zyjemy zyjemy:)