Rozmowy konTROLLowane Diumar

• Co to się stao że na serwerze tyle ludzi? Gdzie nie pobiegniesz tam spoty pozajmowane jakby event dalej trwał.

A ostatnie posty widać znowu usunięte. Ciekawe czy poruszający stan naszego serwera też zostanie wycięty...

Zrobię screen'a. Najwyżej wrzucę do śmieszne sytuacje z Diumar :)

Ani połowy spośród was nie znam nawet do połowy tak dobrze, jak bym pragnął; a mniej niż połowę z was lubię o połowę mniej, niż zasługujecie.

• Na serwerze dużo ludzi bo diumar to jeden z serwerów z największą ilością graczy, fakt spoty są wszędzie zajęte od BO przez dc po lemury :crazy: , być może jest to spowodowane feriami zimowymi :thumbdown: Co do dużej ilości graczy to właśnie zastanawia mnie fuzja ?( diumar połączony z jakimkolwiek serwerem da przeludnienie :whistling: Jak myślicie jak to może wyglądać?

• Siła ataku likanów słabnie o 20% !!!!
    19 stycznia 2017r.

Nie poproszę o itemy lub kase, jeśli tak to jest to podróba
    Podczas gry trzymam się zasad z tabeli kar, w tabeli kar nie ma nigdzie nic o jakimś szantażu oraz biciu graczy korzystających z NPC.
    Aktualizacja 19.0 gasnący Ognisty Duch po rozproszeniu magii (Nie ładuje pieniędzy w Item Shop aż nie naprawią)

• Siła ataku likanów słabnie o 20% !!!!
    19 stycznia 2017r.

Dorobiles się tarczy, czy jest jakieś oficjalne info?

Ani połowy spośród was nie znam nawet do połowy tak dobrze, jak bym pragnął; a mniej niż połowę z was lubię o połowę mniej, niż zasługujecie.

• Kupiłem czystą, dobonowałem obecnie ma 4b(5 nie chce wejść) (bez NNO) jak nazbieram dużo yangów to kupuje kupon 500 lub 1000 SM i się za nią zabieram.

Podczas gry trzymam się zasad z tabeli kar, w tabeli kar nie ma nigdzie nic o jakimś szantażu oraz biciu graczy korzystających z NPC.
    Aktualizacja 19.0 gasnący Ognisty Duch po rozproszeniu magii (Nie ładuje pieniędzy w Item Shop aż nie naprawią)

• to już wymień za nno i dopłać ktoś komu samo nno nie pasuje odda i za minimalna doplatą bo i tak by ją tyrał mixami :D

kupować kupony na zmianki nie opłacalne ganc :D

• w sumie King of Rataj ma racje. Popieram post tego ziomeczka :mkay:

Mikropłatności 2k19 #STOPexternalToolBan ! #BeFAIR ! 2k20

Gracz zalogował się na wiele kont w krótkim czasie, co spowodowało włączenie systemu bezpieczeństwa.

Gracz nie powinien używać tylu kont. 2k20 / FALA BANÓW I UNBANÓW RODEM Z ARCHIWUM X BEZ WYJAŚNIEŃ 08.12.2020

DOSTAĆ REKOMPENSATĘ ZA NIESŁUSZNE BANY W POSTACI TYGODNIOWYCH EVENTÓW , A PO NIECH DOPIERO UNBANA XD ~ART 2K21

USUNIĘCIE DLA DOBRA SPOŁECZNOŚCI PRZEPUSTEK BOJOWYCH (NAJLEPSZEGO EVENTU EVER) ~Art 2K24

• a dziekuje dziekuje rowniez pozdrawiam Galicyjską strone :D

Gracz zalogował się na wiele kont w krótkim czasie, co spowodowało włączenie systemu bezpieczeństwa.

Gracz nie powinien używać tylu kont. 2k20 / FALA BANÓW I UNBANÓW RODEM Z ARCHIWUM X BEZ WYJAŚNIEŃ 08.12.2020

DOSTAĆ REKOMPENSATĘ ZA NIESŁUSZNE BANY W POSTACI TYGODNIOWYCH EVENTÓW , A PO NIECH DOPIERO UNBANA XD ~ART 2K21

USUNIĘCIE DLA DOBRA SPOŁECZNOŚCI PRZEPUSTEK BOJOWYCH (NAJLEPSZEGO EVENTU EVER) ~Art 2K24

• Ojjjj Masterciach xD likany tak dlugo sa a ty dopiero sie dorobiles tarczy xD wez sb lepiej ogarnij tytanke ;)

Aedian - Zbędna treść została ciachnięta.

:55: :chunjo: - SheeeN 80lvl OFF :ninjadag:
    :50: :chunjo: -DarkWolfie 100lvl OFF

Edited once, last by Aedian ().

• Ojjjj Masterciach xD likany tak dlugo sa a ty dopiero sie dorobiles tarczy xD wez sb lepiej ogarnij tytanke ;)

te tarcze maja zaniżony % na wkucie u mnie z okolo 250 +6 ani jedna nie weszła na 9 :) od 7 robiłem u kowala gildyjnego wiec nie dziwie sie że tak mało ich na rynku a tym bardziej czemu ich cena jest tak wysoka :)

Aedian - Poprawiłem cytat.

• 21 kamieni rok temu z okeyek i +9 tajtan ! :D

• te tarcze maja zaniżony % na wkucie u mnie z okolo 250 +6 ani jedna nie weszła na 9 :) od 7 robiłem u kowala gildyjnego wiec nie dziwie sie że tak mało ich na rynku a tym bardziej czemu ich cena jest tak wysoka :)

Tytanki maja maly % na wbicie owszem.. ale i tak sporo ich jest juz.. a tarcza klasowa to jest podstawa i one szybko wchodza

Aedian - Poprawiłem cytat.

• ja tam swoje zdanie mam ;D i go nie zmienie :P ze ta tarcza na moich postaciach jest po prostu przekleta :P

No wiesz raz na wozie raz pod wozem hehe :P moze kiedys wbijesz albo kupisz

• I jak udało się?

• Witam. Mam takie pytanko, nie wiem czy dobre mam info ale czy po założeniu konta na forum musi minąć 2 miesiące abym mógł zakładać tematy i odpowiadać na oferty w dziale Market? Pozdro

• Witam. Mam takie pytanko, nie wiem czy dobre mam info ale czy po założeniu konta na forum musi minąć 2 miesiące abym mógł zakładać tematy i odpowiadać na oferty w dziale Market? Pozdro

trochę inaczej to działą ale jak dokładnie to ci nie powiem bo nie pamiętam musi konto mieć jakiś czas lub ileś tam postów :) coś takiego to było :P