Wszystko pięknie ładnie. Mówi się tylko niebiescy to żółci to, a co się dzieje u czerwonych? Tam ktoś żyje w ogóle?
Od jakiegoś już czasu większość o ile nie wszystkie spiny były pomiędzy niebiesko-żółtymi. W Shinsoo już wszyscy skończyli czy jak?
Rozmowy konTROLLowane Diumar
-
- Diumar
- Ascoran
- Closed
-
-
Witajcie
Jak miło poczytać coś sensownego. Tego tutaj brakowało, widać znów tętnicie życiem -oby tak dalej!
Pozdrawiam, zły Beldwik -
i nastała niezręczna cisza CIEKAWE czemu
-
Bo zaczął się długi weekend i to czas na reset hehe xd
-
Nastąpiła przerwa techniczna na Diumar Będzie reset nie tylko serwerów
Beldwik do tego moda z Wetar'u to Ci brakuje w byciu tym złym
-
Oj zdziwiłbyś się
Ale dziękuje za opinie! -
Jeżeli sytuacja na naszym "konTROLLowane" może mieć taki stan jak dzisiejsza wymiana zdań nie mam nic przeciwko Twojej pracy/zadaniu. Bardziej mnie denerwuje to, że posty, które nie zawsze kogoś mają obrazić czy też są nie na temat ( sorry tutaj są luźne tematy więc... ) są usuwane. Nie chciałbym brnąć w specyfikę tematu, który ciągnie się od kilku stron na Wetar'ze. Nie ukrywajmy jest problem. Problem tkwi w tym, że w tematach "poświęconych" dla różnorodności opinii, zdań itp serwera jest "cenzura" nie mówienia o czym innym niż Metin.
Wczoraj to podkreślałem na Wetar. Dziś zrobie to tutaj. Nie każdy chce się bawić w Hydepark'u. Jeżeli mamy możliwość wymiany zdań na różne tematy to czemu to blokujecie... Czemu znająca bądź kojarząca się społeczności nie może sobie tutaj wymienić zdań nie tylko na temat gry? Skoro tutejszy regulamin to obejmuje?Mam nadzieje Panie [b]Beldwik,że rozumie Pan główne przyczyny nie jednej ciszy na serwerze. Jeżeli nie możesz pisać swobodnie to o czym masz pisać...
-
Zaległa lektura przeczytana
Wszystkiego najlepszego w nowym roku, życzę ( już nawet wszystkim królestwom ) bo nasi wrogowie zostali wypędzeni na inne serwery może po za cygańskim narodem
A teraz do rzeczy, widzę krUl YT chcę zdobyć też tytuł krUla Forumka. Każdy ma widzę parcie na krUla w czymś ?
ale co kogo ten rekord obchodzi ? zaplacą Wam za to ? nie sądze ktoś to będzie pamiętał za rok ? nie sądzę dzięki za przypomnienie filmiku. Piękne czasy:P dużo wyświetleń. Film się przyjął bardzo dobrze. Mile wspominam. Druga część ? Pomyśle. Chętnie obejrzałbym Twój gameplay ale zapomniałem - Nie nagrywasz tylko działasz
Obchodzi prawdziwych graczy ? Zdziwiony ? Żenadą jest na tym YT że każda .... (jak by to nazwać żeby nie skasowali) mameja ? nagrywa filmy z dropu, openingu itp rzeczy ewentowych co każdy nawet nie posiadający eq czy dobrej postaci może wydropić. Do tego dochodzi twórczość własna ... np "co robią gracze po wbiciu " ... załamka ...Reasumując mam dość filmów pokroju ... ile mi bodzi poszło żeby wbić trutę na +3, ile języków wyleciało mi z sb, co leci z czerwonej ebonitowej szkatułki, doszła nowość alchemia wyzwanie dla młodych krUlów yt. Nie wiem czy z tego YT jest aż taka kasa że warto z siebie robić błazna.
Rozumiem że jest grupa ludzi na tym serwerze która nie otwiera blasków w ilości 1k + na dzień dobry, gram dość długo w tę grę i to że komuś item wszedł 20 bodziami, nie znaczy ze i mi wejdzie więc nie ma najmniejszego sensu, nagrywanie bo każdy ma drop indywidualny to samo się tyczy ulepszania.
Za dawnych i może fajniejszych czasów jak jeszcze o wiedźmę opłacało się ganiać ludzie nagrywali filmy jak się ją zbijało na czas, w marmie itp. Po co oni to robili ? Po to żeby pokazać jak ich gra wpłynęła na rozwój ich własnej postaci, pierwsze filmy o zbijaniu smoka solo, później na czas itp. Ludzie to nagrywali kiedy dany boss cieszył się jeszcze tz respektem a czas każdego bossa w tej grze przemija.
Muszę ubiec pytanie dla czego CA nie bije Meley, odp. CA ma inne sposoby na zarabianie dolarów, yang itp. Co nie oznacza że nie respektuje tego że ktoś ubił trudnego bosa w dobrym czasie.
incognitoUNBAN, przypomniały mi się Twoje rekordy na graczach z mojej gildii, któryś z filmików, osobiście nie oglądałem żeby Ci nie nabijać odwiedzin ale słyszałem o dmg w Przypau, sprostuje to na zadymie był i CzarnyAreS i Przypau jednocześnie a ja nogami nie umiem grać xD Ale jestem ciekawy czemu nie umieściłeś na filmie spotkania z CzarnymAreS-em ? Więc ja muszę umieścić i dodam że na tej zadymie nie miałem żadnych lagów a biłem się i nagrałem całą a mój komp ma ok 7 lat więc nie wiem, co Ty za maszynę posiadasz.
Nie wiem z czego się tu cieszyć że macie zjednoczone królestwo jak całym królestwem nie dacie rady 3 gildiom z Jinno.
ciach
Aedian - Niepotrzebna treść została usunięta.
-
Od jakiegoś już czasu większość o ile nie wszystkie spiny były pomiędzy niebiesko-żółtymi. W Shinsoo już wszyscy skończyli czy jak?
Nie skończyli czerwoni, doszło tam paru nowych
a tu masz przyczynę spin i dlaczego raczej czerwoni się z niebieskimi nie nawalają i dlaczego CHUNJO TO ZŁO.Królestwo Jinno znajduje się we wschodniej części kontynentu
Królestwo Shinsoo znajduje się w południowej części kontynentu.Głównym zajęciem ludności jest handel.
Handel ze wschodem szybko okazał się dobrym źródłem dochodu.
Shinsoo jest w konflikcie z zachodnim imperium dlatego szlaki handlowe bywają niebezpieczne.Ich cel:Obronić się przed atakami z zachodu i otworzyć ponownie szlaki handlowe w celu zjednoczenia upadłego imperium pod władzą ich imperatora.
Królestwo Chunjo znajduje się w zachodniej części kontynentu
Po rozpadzie dawnego imperium, Chunjo jest nadal zaangażowane w otwartą wojnę ze wschodem i południem.Ich cel:Przejąć kontrolę nad całym kontynentem i zlikwidować rosnące zagrożenie ze strony Kamieni Metin.
Ich cel:Przejąć kontrolę nad całym kontynentem
Ich cel:Przejąć kontrolę nad całym kontynentem
Ich cel:Przejąć kontrolę nad całym kontynentemNIGDY !!!!!!!!!!
-
jak master coś powie to nie ma słów na odpowiedz brawo ty !
-
@CzarnyArku
Jedni wrzucają filmy z ulepszania inni wrzucają filmy pozakrywane jakby to były tajemnice III Rzeszy ciesze się że z petem boczkiem odpałem nakladką i pierścieniem (skoro 1/2 ekranu zasłonięta) dałeś mi radę Pozdrawiam krUla tajemnic:DPs.
jak tak to dawałeś suba a teraz oglądać nie chcesz xD oj wariaciePs2.
Masz racje, Ty nie pokazałeś ulepszeń, openingów, pokazałeś za to czarne kwadraty i prostokąty. Moda z przed 5 lat wraca w stylu RetroArek -
Ładny czas bym nawet pogratulował ale jesteście smerfami xD
Baylej ciach Jotun Thrym to kolos ale bez przesady że chcesz na niego 2x po 8 ludzi xD
Master Złem to są sury zwłaszcza niebieskie bmy i ta ****** gwiazdki antymagia która powinna być skasowana.
Co do gildii jak tam się ma MaxDMG ze zdrajcami na pokładzie?(holigan walekPana czarownica)
Od kiedy jest strefa ochrona dla sklepów przy otwieraniu blasków i znikające płomienie wbiegające na plac?
Ile radości mi sprawiało otwierania blasków u smerfów i widok padających sklepików a teraz to utrudnili.Aedian - Usunąłem niepotrzebne słowo.
-
Gabb pisalem że każda z tych gildii zbija go na LAJCIE a nie że obie na raz jednego bossa
-
Meley to juz raczej słaby zarobek kaski poszly w dół kosci nie schodza ze sklepów zbytnio bo nie raz widze w dobrej cenie ze stoja długii okres czasu zreszta wbić go na 9 łatwo u mnie pyknał za 2 na 9 kamieniem ale za to takie wyprawy gidlii to swietna zabawa ts pogaduchy a przy okazji coś yangów wleci do kieszeni a i rekord można pobić jakiś co do zakrywania eq gadasz na aresa a alchemii z deja nie chcesz pokazac hihi
-
A co z tymi bez TSów?
Znajomi co ogarniali pisanie i bicie jednocześnie przestali graćModki co wy tu taka cenzura?
"nobek" to złe słowo a co powiecie na "czarny pies" , "ty suro" albo "buraki" ? -
nie wiem czy korzystasz czy nie ale jak tam przyznaj sam ts + metek to inna bajka niz metek + pisanie
-
A co z tymi bez TSów?
Znajomi co ogarniali pisanie i bicie jednocześnie przestali graćModki co wy tu taka cenzura?
"nobek" to złe słowo a co powiecie na "czarny pies" , "ty suro" albo "buraki" ?już lepiej parchu, pokrako, niedojdo, parobku, paralityku
nie usuwają przynajmniej w dyskusje samos XD
-
już lepiej parchu, pokrako, niedojdo, parobku, paralityku
nie usuwają przynajmniej w dyskusje samos XD
xDDD Żebyś się nie zdziwił, jak następnego dnia wszystko zostanie ciachnięte ;D
-
co przypadkiem i własnych team'owych nie chachniecie tutaj było tyle wyciochane że kilkadziesiąt stron mogłoby się uzbierać. Aktualnie sytuacja jest bardziej spokojna. Chyba jedni bądź drudzy potrafią uznać czyjąś wyższość w rywalizacji ze sobą
-
co przypadkiem i własnych team'owych nie chachniecie tutaj było tyle wyciochane że kilkadziesiąt stron mogłoby się uzbierać. Aktualnie sytuacja jest bardziej spokojna. Chyba jedni bądź drudzy potrafią uznać czyjąś wyższość w rywalizacji ze sobą
Ale uwierz mi, że nikt z teamu - jak to powiedziałeś "nie uznaje wyższości" czy "rywalizacji" z użytkownikami.
Żaden teamowiec nie chce, aby ucierpiało forum, którego skutkiem byłoby skrzywdzenie użytkownika bądź jego odejście. -
Ale uwierz mi, że nikt z teamu - jak to powiedziałeś "nie uznaje wyższości" czy "rywalizacji" z użytkownikami.Żaden teamowiec nie chce, aby ucierpiało forum, którego skutkiem byłoby skrzywdzenie użytkownika bądź jego odejście.
To dlaczego zabroniona jest rywalizacja między użytkownikami forum? Sprzeczki czy kłótnie są czymś w swoim rodzaju rywalizacji. Zgodzę się na usuwanie postów gdy się wygraża drugiej osobie jednak nagminne obrażanie winno się mieścić w kryterium upomnienia osoby nie kasowania całych stron.
A wszystko co tutaj przedstawiłem właśnie zniechęca ludzi do tegoż forum. Wola się wyzywać na ts'ach czy gdziekolwiek indziej gdzie cenzura nie jest pokroju lewackiej poprawności politycznej
-
Bo gdyby rywalizowali w sposób odpowiedni, nie byłoby problemu.
Skoro ich rywalizacja musi kończyć się na obelgach, przekleństwach no to nie można dziwić się, że ich zachowanie jest karane. Jeżeli właśnie to ich zniechęca do wypowiadania się na forum w cywilizowany sposób, no to tylko świadczy o takich osobach, które nie potrafią normalnie wyrazić swojej opinii na dany temat.Co do kasowania stron... Forum służy do wypowiadania się na dany temat, w którym chcemy coś napisać. Jeżeli osoba nie odnosi się do meritum, tylko obraża gracza, to uznawane to jest jako zaśmiecanie forum (tzw. offtopic), stąd posty użytkowników są usuwane z pola widzenia.
-
chyba nie trzeba być jakimś bystrzakiem aby zaobserwować ile ludzi jest/było aktywnych w tym temacie. Zazwyczaj są to osoby biorące udział w jakichś zadymach serwerowych z których wynika przeważnie kłótnia która pociąga za sobą aktywność użytkownika. Wystarczy rozpisać słowa nie regulaminowe uscislic co grozi za nie stosownie się do zaleceń i będzie spokój.
Jednak jedni wolą trzymać usera za gardziel. Chcą pokazać że coś źle napiszesz zostanie to wycięte z forum. Niestety czasami mam wrażenie że to forum jest tylko do kontaktu team-gracz nie gracz-gracz
-
Pierwszy post został zaktualizowany. Proszę się zapoznać.
-
W razie pytań odnośnie zmian, proszę kierować je na nasz Support.