Rozmowy konTROLLowane Diumar

• Przedstaw się z nicku w grze, będzie łatwiej ocenić czy jesteś warty rozmowy, czy jesteś jednym z tych co piszą, a w eq mają 130 abs. Na smoka wbiłem później. :)

Mam w eq 0 abs i płaczę z ziemii jak to mało mnie ktoś uderzył. A nie, sorry, to przecież Ty patrząc na filmik który wstawiłeś stronę temu.

Wszyscy poszli na plac zabaw się pobić, Ty poszedłeś popatrzeć. Wszyscy poszli na fotkę, Ty poszedłeś na smoka. Są rzeczy ważne i ważniejsze. Ups, przecież Cię na grze nie było. ;(

OX - 02.2021 - Serwer Polska :rofl:

cCgLKNt.png

• Mam w eq 0 abs i płaczę z ziemii jak to mało mnie ktoś uderzył. A nie, sorry, to przecież Ty patrząc na filmik który wstawiłeś stronę temu.
    Wszyscy poszli na plac zabaw się pobić, Ty poszedłeś popatrzeć. Wszyscy poszli na fotkę, Ty poszedłeś na smoka. Są rzeczy ważne i ważniejsze. Ups, przecież Cię na grze nie było. ;(

"Wszyscy poszli się bawić" - wchodzę na plac, a tam 1 osoba z chunjo, dwie z jinno i 20 z shinsoo. Zabawa jak talala. xD Co do fotki to tak bardzo mnie to boli, że na niej nie jestem... Chyba się popłaczę. :D Pozdro mordo, nabierz dystansu do gry, bo kiepsko Ciebie widzę. Zacznij czerpać z gry przyjemność. :)

To ostatni mój post, powodzenia na nowym serwerze.

• Co do fotki to tak bardzo mnie to boli, że na niej nie jestem... Chyba się popłaczę. :D Pozdro mordo, nabierz dystansu do gry, bo kiepsko Ciebie widzę. Zacznij czerpać z gry przyjemność. :)

Właśnie chodzi o to że czerpię przyjemność bawiąc się z innymi graczami, a nie tylko gram w symulator:
    duch sura -> handlarka po poty

Ty, gram w fajną grę. Wchodzę na smoka, zbijam go w 10 minut, później idę naładować poty i tak 10 razy dziennie. Oceniam grę 9/10, bo w sumie to mogli by podstawić handlarkę obok ducha, ale i tak jest fajna więc mocna dziewiątka.

OX - 02.2021 - Serwer Polska :rofl:

cCgLKNt.png

• "Wszyscy poszli się bawić" - wchodzę na plac, a tam 1 osoba z chunjo, dwie z jinno i 20 z shinsoo. Zabawa jak talala. xD

Było zabrać swoich kolegów, było by więcej ludzi do bicia się ... a zaraz zaraz zapomniałem ... przecież Ty nie masz kolegów ... jesteś jedyną osobą mi znaną, może drugą po za @Baffman która przegrała Metina2.

• Milo poznac diumar :) ja jestem osoba ktora bedzie wam ksula , przeszkadzala w farmieniu, kradla pieczecie, bila na wolnym i ktora mozecie wyzywac i swoje gorzkie zale wylewac chetnie je przyjmuje :)

widzimy sie w jinno po fuzji

LEJEWAS i na was :rofl:

• Witaj Diumar.

Nadszedł czas wielkich zmian...
    Diumar stanie się teraz potężnym serwerem. Zapewne wielu z was czekało na ten moment.
    Mam nadzieję, że wasze spięcia, rywalizacja będą na poziomie i z forum przeniesie się to na grę.
    Tego właśnie bym sobie życzyła... Myślę, że nowy Moderator będzie się wami dobrze opiekował ^^
    Cieszę się, że miałam okazje was moderować i tym samym poznać wasze problemy, powody spięć, jak i rywalizacji.

Powodzenia Diumar <3

Kontakt: PW|Discord: Nathiel SM serwer Polska
    bbe3ce58f4f1282cgen.png
    Opiekuję się: Wiki oraz RW - Dyskusjami Carpatians & Corundum

• Lorint ja tam nie dostałam żadnego warna od mod'ków kobietek ;p

• W magazynie IS... polowe eq tylko mam reszty brak ...

Candia; Callestian 84.----- TooSexy 84. - Skradzione. OFF
    Almanach-Zick12 78 OFF----- Astrit-76 OFF ---Mina007-75 OFF---SurasKnight65. OFFFFF
    Kronos- Ag3nt- 86----- OFF
    Syriusz : Victeron 93 + LeonKill 80 OFF + czarny2. 90+ TeQuiLa 80. OFF

Etolin 80+ :phatgrin:

Tasmania:
    Body 95+ :D:D
    <3<3<3

• Swoją drogą nieciekawie to wygląda z tymi nazwami ;/

Ani połowy spośród was nie znam nawet do połowy tak dobrze, jak bym pragnął; a mniej niż połowę z was lubię o połowę mniej, niż zasługujecie.

• Na forum wielkie poruszenie, a ja czuje się jakbym miał deja vu :D

Świat dzieli się na dwa typy ludzi, tych którzy robią i
    tych którzy tylko gadają. Do której grupy zaliczasz siebie?

• Ascoran

Added the Label Diumar