Rozmowy konTROLLowane Diumar

• Forumowicze,
    w tym temacie możecie pisać o sprawach związanych z serwerem oraz sprawach nawiązujących do danego serwera lub mających na serwer istotny wpływ.

Pamiętajcie, że tutaj również obowiązuje Regulamin Forum, jak też i Regulamin działu Dyskusje. Wszelkie dialogi prowadzić należy w granicach dobrego smaku, a wypowiedzi pisać dłuższe niż 1-2 słowa. Typowy spam dla spamu będziemy mordować. :D Wulgaryzmy i inne pochodne tego typu również.

Moderator Forum będzie oceniał przydatność wypowiedzi.

Zapraszamy,
    Zespół Metin2.pl

Ostatnia aktualizacja: 09.01.2017r.

• Wujek no chyba że oglądałem jakiś stary materiał albo pod wpływem :D

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, oby był lepszy od poprzedniego :mkay:

Ani połowy spośród was nie znam nawet do połowy tak dobrze, jak bym pragnął; a mniej niż połowę z was lubię o połowę mniej, niż zasługujecie.

• Wujek no chyba że oglądałem jakiś stary materiał albo pod wpływem :D

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, oby był lepszy od poprzedniego :mkay:

WojtekDiumar nagrywa mt2 mental z zółtych :D ja czasem coś nagrywam dla siebie na tzw "pamiatke" ale nie publikuje tego nigdzie :P

• 11 sekund wolniej niż Niemcy :( Pozdrawiamy :)

DemonyWojny
    :mkay: D3nis , JUMBOMAGIA :mkay:
    Skupuje dopalacze Mroczne uderzenie ,
    kupie talizman 5/10,
    Kupie Bodzie i blaski - hurtowe ilości ,
    Kupie kamienie magiczne i rytualne .

Edited 2 times, last by Risimothx2 ().

• nawet sie nie da powiekszyc screena -.-

ps. mialem nie pisac postow bo mialem idealny stan ilosci: 666 i zapomnialem ;f

Mikropłatności 2k19 #STOPexternalToolBan ! #BeFAIR ! 2k20

Gracz zalogował się na wiele kont w krótkim czasie, co spowodowało włączenie systemu bezpieczeństwa.

Gracz nie powinien używać tylu kont. 2k20 / FALA BANÓW I UNBANÓW RODEM Z ARCHIWUM X BEZ WYJAŚNIEŃ 08.12.2020

DOSTAĆ REKOMPENSATĘ ZA NIESŁUSZNE BANY W POSTACI TYGODNIOWYCH EVENTÓW , A PO NIECH DOPIERO UNBANA XD ~ART 2K21

USUNIĘCIE DLA DOBRA SPOŁECZNOŚCI PRZEPUSTEK BOJOWYCH (NAJLEPSZEGO EVENTU EVER) ~Art 2K24

• Niemcy maja dodatkowe bonusy w formie imigrantów :D Dlatego można powiedzieć ten sam wynika :mkay:

Ani połowy spośród was nie znam nawet do połowy tak dobrze, jak bym pragnął; a mniej niż połowę z was lubię o połowę mniej, niż zasługujecie.

• ale w Demonach tez sa przeciez :D Nie obrazajac nikogo :D (masowy naplyw graczy ze wszystkich krolestw)

Gracz zalogował się na wiele kont w krótkim czasie, co spowodowało włączenie systemu bezpieczeństwa.

Gracz nie powinien używać tylu kont. 2k20 / FALA BANÓW I UNBANÓW RODEM Z ARCHIWUM X BEZ WYJAŚNIEŃ 08.12.2020

DOSTAĆ REKOMPENSATĘ ZA NIESŁUSZNE BANY W POSTACI TYGODNIOWYCH EVENTÓW , A PO NIECH DOPIERO UNBANA XD ~ART 2K21

USUNIĘCIE DLA DOBRA SPOŁECZNOŚCI PRZEPUSTEK BOJOWYCH (NAJLEPSZEGO EVENTU EVER) ~Art 2K24

Edited once, last by incognitoUNBAN ().

• Dobrze , ze nie z innych serwerów :mkay:
    Ale powiedzmy sobie szczerze , że Jinno jest w modzie hehe , a ostatnio i Ciebie tam widywałem , więc już się bałem ,że będzie życiowa zmiana . Zostań tam gdzie jesteś i nagrywaj. Szczerze mówiąc , to nie wiem czemu u Ciebie nie powiększa , umnie działa bez problemu . Wkrótce pojawi się film z całej wyprawy który wstawimy . Popatrzysz sobie jak to jest :saint:

DemonyWojny
    kupie talizman 5/10,

• nie powiększa

wgl na co odpalać się jak dzik tracąc na tym więcej niż zyskując na wyprawie by robić ją w kilkanaście minut jak można na spokojnie paląc fajka pijąc bro bez prawie żadnego odpału zrobić ten sam dungeon

ale pozerka to pozerka :D

• Dobrze , ze nie z innych serwerów :mkay:
    Ale powiedzmy sobie szczerze , że Jinno jest w modzie hehe , a ostatnio i Ciebie tam widywałem , więc już się bałem ,że będzie życiowa zmiana . Zostań tam gdzie jesteś i nagrywaj. Szczerze mówiąc , to nie wiem czemu u Ciebie nie powiększa , umnie działa bez problemu . Wkrótce pojawi się film z całej wyprawy który wstawimy . Popatrzysz sobie jak to jest :saint:

rób tam tych meleyek wiecej bo jak kaski beda w koncu po 10kk ( a byly po 300+ ) to Wam dam zarobic i kazdego dropka przyodzieje w taki kask xDe Tak owszem bywam na zakupach w Waszym prężnym królestwie i wydaje moje chunjoDolary zwane również yangami. Wzmacniam Wasza gospodarke. Czekam również na filmik w dobrej jakości i w dobrym guście muzycznym. No chyba że pójdziemy krok dalej i pobawisz sie w komentatora? :P Chetnie zasiade do tej video lektury z kubeczkiem popcornu kumpelku :D
    ps. Życiowa zmiana? Nie, za tłoczno tam u Was. Tyle Gwiazd w jednym królestwie ? Nie.... dziękuje, zostaje w Barcelonie :D

• Na Ciebie właśnie liczymy :mkay:
    Poleć ekipą i pokaż jak to się robi całemu Diumarowi 88) Potrzymam Ci te przysłowiowe "piwo" :)

DemonyWojny
    kupie talizman 5/10,

• ja tu proponuje Tobie zabawe w komentatora :D przeciez sam wyskoczyles z filmem :D ale widze czytanie ze zrozumieniem się kłania :P

• Nie sprawdzam się w roli komentatora , bo jestem tym co raczej robi ,a nie dużo gada .Inaczej nie miał bym tego co mam i tu i w życiu prywatnym. Sam widzisz jak ciężko jest się przebić z samym ulepszaniem i otwieraniem szkat eventowych :) Jeśli tak już bardzo chcesz mieć swój wkład w historie Diumara , która niedługo się skończy , to Ci dam zarobić i wtrącisz swoje " siema ziomki " hehe . Na pewno trafisz do grona specyficznych osób . Nie mam wpływu na film , bo nie jest mojego autorstwa ,ale chętnie go obejrzę . Jeśli chodzi Ci o to , że wystawiamy tanio hełmy to , jesteś w błędzie . U nas większość chodzi , po kości palca . Mają hełmy , ulepszają dla siebie . Nie lubię wypisywać , że ktoś jest zły , że jedzie na odpale i , że robi coś pod publikę. Mi też wiele rzeczy się nie podoba , ale tego nie komentuje , bo zwykłe zdjęcie udanego wypadu potrafi bardziej obudzić bestie niż kilka czarnych słów :mkay:

DemonyWojny
    kupie talizman 5/10,

• Z tego co piszesz śmiem twierdzić że już mam swój wkład w historie Diumaru :D Skoro nawet taki wielki Maleyowy wojownik zna slogan "Siema ziomki". Wiec widze że między biciem znajdziesz chwile na ogladanie:D może jesteś nawet fanem ? Chociaż ukrytym, zważywszy na to że chyba próbujesz mnie tu obrażać :D wyczuwam taką lekką ironie w tonie Twoich postów :D Ale wracając. Jaki masz Ty udział w historii Diumaru? Że sobie w ileś osób zbiliście bosa? To Twoja historia? Czy to że chwalisz się tym co masz niby w życiu metinowym czy prywatnym ? :D Ten server zna już takich co pokazywali ile to oni nie maja ale bez radości z gry szybko kończyli tę przygodę. Wiec jedyne co moge napisac odnosnie tego co masz w grze i w zyciu prywatnym - cieszę się że jesteś jednym ze sponsorów dla darmowej gry dla wielu graczy :D Wszyscy powinni Ci dziękować :D Kolejna część wypowiedzi: najpierw chwalisz się filmem który ma się ukazać a teraz piszesz że nie masz na niego wpływu więc wychodzi na to że chwalisz się czymś co nie będzie Twoje czy się myle? :D Tak, jestem w gronie specyficznych osób. I mam tu spore znajomości między innymi za bezinteresowną pomoc i sięganie wzrokiem dalej niż czubek własnego nosa drogi kumplu :D ilu graczom pomogłeś bezinteresownie nie znajac ich? I to jest wlasnie moj wklad w historie Diumaru ^^

Ps.
    pozwolilem sobie rozłożyć Twój post na czynniki pierwsze :D. Powiadasz że nie lubisz wypisywać że ktoś coś robi pod publikę to jaki cel miało pisanie o tym czego to Ty nie masz w metku i życiu ? :D To było pisane pod publikę :D sam sobie zaprzeczasz kumpel :D

• Spokojnie Cannabisher, takie wypady jak z bronkiem i fajką juz były ... Nawet były z kolacją ... A odnosnie tego czasu, to jest jaki jest . Uwierz mi, że były pewne błędy i mozna bylo podkrecic go na lepszy. Z mojej strony odnosnie tego wyniku to tyle, ss umieszczony na forum jest tylko dla picu, czas mozna przeciez zobaczyc u NPC.

A tak w skrócie odnosnie ludzi w gildi, to nie do konca jest tak jak mowisz Bailey, ze naplyw imigrantów. Rzeczą naturalna chyba jest, ze ktos do gildi przychodzi prawda? Spojrz na to tez z innej strony ze rowniez i nasze szerokie progi opuscilo kilka osob :) A to, ze ktos w swojej poprzedniej gildi nie czul sie zbyt dobrze lub wrecz fatalnie to chyba normalka, ze bez gildi latac nie musi i do Demonow dostac by sie chcial. Wiec teraz i Ty Bailey przeczytaj ze zrozumieniem ...
    A skoro juz tak mowa to jak tam w Chunjo z gildiami stoicie ? ?(

• W zasadzie nie widzę nic złego w odpaleniu się i próbie wysrubowania jakiegoś czasu zwłaszcza że są ku temu stworzone możliwości. Mogliby więcej zrobić takich "zabaw" (?) za co np lider gildi albo grupy otrzymuje po miesiącu albo kwartale nagrodę. Nawet dt do ripera mogło tak wyglądać oczywiście z uscislonym pułapem lvl. Byłoby ciekawie :)

• Spokojnie Cannabisher, takie wypady jak z bronkiem i fajką juz były ... Nawet były z kolacją ... A odnosnie tego czasu, to jest jaki jest . Uwierz mi, że były pewne błędy i mozna bylo podkrecic go na lepszy. Z mojej strony odnosnie tego wyniku to tyle, ss umieszczony na forum jest tylko dla picu, czas mozna przeciez zobaczyc u NPC.

A tak w skrócie odnosnie ludzi w gildi, to nie do konca jest tak jak mowisz Bailey, ze naplyw imigrantów. Rzeczą naturalna chyba jest, ze ktos do gildi przychodzi prawda? Spojrz na to tez z innej strony ze rowniez i nasze szerokie progi opuscilo kilka osob :) A to, ze ktos w swojej poprzedniej gildi nie czul sie zbyt dobrze lub wrecz fatalnie to chyba normalka, ze bez gildi latac nie musi i do Demonow dostac by sie chcial. Wiec teraz i Ty Bailey przeczytaj ze zrozumieniem ...
    A skoro juz tak mowa to jak tam w Chunjo z gildiami stoicie ? ?(

Dalej Nas mało i bronimy się przed Cesarstwem rzymskim :D dobrze że jest magiczny wywar i kilku Obelixów którzy do niego wpadli za małolata i teraz mają nadludzką moc :D Trzymamy się jak Galowie z komiksu. U nas przynajmniej gildie na siebie nie psioczą :D
    Ps. ostatnio w katakumbach się spóźniłeś :) akurat kończyliśmy więc na groźbach się skończyło :D

• Dalej Nas mało i bronimy się przed Cesarstwem rzymskim :D dobrze że jest magiczny wywar i kilku Obelixów którzy do niego wpadli za małolata i teraz mają nadludzką moc :D Trzymamy się jak Galowie z komiksu. U nas przynajmniej gildie na siebie nie psioczą :D Ps. ostatnio w katakumbach się spóźniłeś :) akurat kończyliśmy więc na groźbach się skończyło :D

Nikt was nie atakuje przeciez, aczkolwiek nie my :D. A co do tych Obelixow, nie wyolbrzymiaj :P
    U was przeciez w Chunjo, zbior tych wszystkich gildi rowny jest jednej w Jinno, wiec ciezko tutaj psioczyc na jakis temat, jezeli horyzonty kończą sie na ( moze moze Jotunie ) . Poki co to wasze gildie musza siedziec cichutkooo w stosunku siebie bo w przeciwnym razie nie miałby kto bronic wspolnie miasta. Oczywiscie bez urazy bo nie w tym rzecz. U nas to wiesz :P Kazda gildia mam nadzieje jest samowystarczalna i malo mnie obchodza jakies plotki i pogloski na temat innych ... ;:p

• Dlatego napisałem , że twój slang , trafia do specyficznego grona ludzi i kiedyś pewnie spoważniejesz . Cieszę się , że wyczułeś ironie :mkay: Jasne , że oglądałem , bo pisałem Ci pw o link do nuty utworu :) To była jednorazowa przygoda z Twoją kinomatografią .Sam nie biorę udziału w żadnych eventach jeszcze od czasów Monastyra . Może i sponsoruje ,nazywaj to jak chcesz , ale co zrobię to moje . Wszystko przez te ludzką niecierpliwość :) Filmik jasne , że nie będzie mój , napisałem to od razu na początku swojej wypowiedzi . Wygląda na to , że jesteś bardzo wpływowym graczem , ale drop z okeyki leci Ci tak jak każdemu chyba co ? :D: Nie nazywaj mnie kumplem , nie pasujesz do mnie Przyjacielu :mkay: Masz swoje zdanie w pewnych kwestiach , a ja nie lubię pisać o kimś pod publikę. Ja nie muszę się dowartościowywać na forum , że komuś pomogłem . Nie wiem jak u Was ,ale u mnie jest to całkiem normalne i nie trzeba tego reklamować . Zapominasz o tym ciach, że zdjęcie zostało wstawione z Gildyjnego wypadu i ja to tak traktuje . Nie będę Twoim królem Diumaru , bo od utarczek słownych i zaczepek masz tutaj innych ludzi . Tak ciężko było Ci po prostu pogratulować wyniku ? Tak jak pisałem wyżej nie jestem typem komentatora i nie lubię komuś wytykać publicznie . Zajmij się dalej tym co robisz i ja będę dalej robił swoje . Jak będziesz chciał ze mną prywatnie wymienić zdania , to szukaj mnie w grze , lub napisz po prostu pw .

Aedian - Niepotrzebna część została ciachnięta.

DemonyWojny
    kupie talizman 5/10,

Edited once, last by Aedian ().

• nie liczy się ilość tylko jakość. Byłem ostatnio współtwórcą sukcesu gdzie 5 osób z jednej gildii z chunjo rozmotnowało 13 z jinno. Więc nie wyolbrzymiam a raczej Ty to robisz. Nie tacy sami mocarze w tym jinno ;> Myślę, że 2 najlmocniejsze gildie w chunjo (liczące po 8 graczy + ) zbijają tego Twojego może może Yotuna na MEGA LUZIE :D więc tu akurat nie strzeliłeś :P A co do psioczenia. Wystarczy wyjść u Was na rynek i bić jedną gildie to inne piszą na PW (klep ich) a jak bijesz kolejną gildie to sytuacja z PW się powtarza ze strony innej także nie zazdroszczę =)

Dlatego napisałem , że twój slang , trafia do specyficznego grona ludzi i kiedyś pewnie spoważniejesz . Cieszę się , że wyczułeś ironie :mkay: Jasne , że oglądałem , bo pisałem Ci pw o link do nuty utworu :) To była jednorazowa przygoda z Twoją kinomatografią .Sam nie biorę udziału w żadnych eventach jeszcze od czasów Monastyra . Może i sponsoruje ,nazywaj to jak chcesz , ale co zrobię to moje . Wszystko przez te ludzką niecierpliwość :) Filmik jasne , że nie będzie mój , napisałem to od razu na początku swojej wypowiedzi . Wygląda na to , że jesteś bardzo wpływowym graczem , ale drop z okeyki leci Ci tak jak każdemu chyba co ? :D: Nie nazywaj mnie kumplem , nie pasujesz do mnie Przyjacielu :mkay: Masz swoje zdanie w pewnych kwestiach , a ja nie lubię pisać o kimś pod publikę. Ja nie muszę się dowartościowywać na forum , że komuś pomogłem . Nie wiem jak u Was ,ale u mnie jest to całkiem normalne i nie trzeba tego reklamować . Zapominasz o tym ciach, że zdjęcie zostało wstawione z Gildyjnego wypadu i ja to tak traktuje . Nie będę Twoim królem Diumaru , bo od utarczek słownych i zaczepek masz tutaj innych ludzi . Tak ciężko było Ci po prostu pogratulować wyniku ? Tak jak pisałem wyżej nie jestem typem komentatora i nie lubię komuś wytykać publicznie . Zajmij się dalej tym co robisz i ja będę dalej robił swoje . Jak będziesz chciał ze mną prywatnie wymienić zdania , to szukaj mnie w grze , lub napisz po prostu pw .

Kumpel to też była ironia ale widzę Ty nie ogarnąłeś. Drop z okeyki zobaczysz na filmie (lub nie skoro to jednorazowa przygoda? ) Nie wiem w dalszym ciągu dlaczego napisałeś o życiu prywatnym 2 posty wyżej. Czy kogoś to obchodzi co Ty tam masz? Czy przez to jesteś wyżej w hierarchii graczy? Chyba nie :D a co tam masz to raczej nikogo nie interesuje tak Cię chciałem uświadomić :D (więc to była próba wywyższenia się, powinieneś się wstydzić) piszesz że nie musisz się dowartościowywać na forum a wrzucasz ssa z Meley. Totalna bzdura :D Jak to była próba dowartościowania się w grze i popisówa :D Skoro to gildyjny wypad to sobie załóżcie prezentacje DemonyWojny i tam to sobie wklejaj :D całujcie się tam, chwalcie, dotykacjie a póki to umieszczasz na dziale ogólnym to nie miej pretensji że ktoś to skomentuje nie po "Twojemu". ciach (swoją drogą to też napisałeś z wywyższeniem się a tak naprawde nie różnisz się od nowego gracza z 16tym lvlem bo też jesteś tylko graczem to po co te próby XD ? Dowartościowywuj się skoro Ci to potrzebne ) :P

Aedian - Posty zostały połączone. Proszę używać opcji "edytuj".
    Niepotrzebna treść została usunięta.

Edited 2 times, last by Aedian ().

• Bla bla bla ,a Ty dalej swoje :) Każdą krytykę się przyjmuje , bo nie każdy ma ekipe do zbicia , nie każdy się jakoś tam odpali , ale sam się mnie doczepiłeś . Swoją drogą rzuciłem okiem na to :

. Może nakręć drugą cześć, bo za bardzo się chyba nie zmieniło od tego czasu , noo może jakieś tam królestwo i gildia ,ale reszta bez zmian :mkay:

Apropos prezentacji ... Nie trzeba jej zakładać skoro zbijają Meleya tylko nieliczne gildie. Mało co się dzieję w tym dziale , więc jeden SS co jakiś czas różnicy nie zrobi . Cały wypad był właśnie w celu pobicia rekordu i to nam się udało . O to masz chyba cały problem.

Aedian - Link został obrany w spoiler.

DemonyWojny
    kupie talizman 5/10,

Edited once, last by Aedian ().

• ale co kogo ten rekord obchodzi :D ? zaplacą Wam za to ? nie sądze :D ktoś to będzie pamiętał za rok ? nie sądzę :D dzięki za przypomnienie filmiku. Piękne czasy:P dużo wyświetleń. Film się przyjął bardzo dobrze. Mile wspominam. Druga część ? Pomyśle. Chętnie obejrzałbym Twój gameplay :D ale zapomniałem - Nie nagrywasz tylko działasz :D

• nie liczy się ilość tylko jakość. Byłem ostatnio współtwórcą sukcesu gdzie 5 osób z jednej gildii z chunjo rozmotnowało 13 z jinno. Więc nie wyolbrzymiam a raczej Ty to robisz. Nie tacy sami mocarze w tym jinno ;> Myślę, że 2 najlmocniejsze gildie w chunjo (liczące po 8 graczy + ) zbijają tego Twojego może może Yotuna na MEGA LUZIE :D więc tu akurat nie strzeliłeś :P A co do psioczenia. Wystarczy wyjść u Was na rynek i bić jedną gildie to inne piszą na PW (klep ich) a jak bijesz kolejną gildie to sytuacja z PW się powtarza ze strony innej także nie zazdroszczę =)

Nie nie nie, zadna tu mowa o mocarzach ... Nie wiem z jaka to gildia sie biles ale odnosnie niektorych z Jinno wiem mniej nawet niz Ty bo nigdy nie mialem okazji zmierzyc sie z co niektorymi ... Chce powiedziec, ze to psioczenie jak to nazwales ktore jest pomiedzy gildiami w Jinno wplywa na ... dajmy przykladem Demony Wojny jak zeszloroczny snieg. Co nas ma obchodzic zdanie kogos, kto stoi w miescie i ma czas na oczernianie drugiej gildii(...) :) .
    Osobiscie powiem ze moja gildia jest samowystarczalna, a jezeli cos milego slyszales o nas z ust wirtualnych postaci to wielka dla nas chluba :D
    Powiem Ci szczerze, ze jezeli wciaz potraficie jednak zebrac sie w te 5 osob chociaz i walczyc z innymi gildiami to ja mam nadzieje ze nastepnym razem trafimy to my na siebie. Malo jest zadym spowodowanych tym, ze nie ma sie z kim bic, wiec uwierz mi wykorzystaj to o czym mowilem, ze u Was nikt reki na druga gildie nie podniesie, zmobilizuj wszystkich Obelixow swojego krolestwa i badz wspoltworca kolejnej zadymy, tym razem chetnie my zawalczymy . Wiesz gdzie nas szukac :thumbsup:

• Chętnie obejrzałbym Twój gameplay ale zapomniałem - Nie nagrywasz tylko działasz

Nie potrzebne mi są żadne Gameplaye . Nie mam czasu na zabawy z nagrywaniem .Ja już swoje zrobiłem i to co chciałem, to osiągnąłem . Rekord to postawiona poprzeczka w pewnym stopniu . Nie musi nikt pamiętać , wystarczy nam sama wiedza , że byliśmy wtedy dość dobrzy ,aby osiągnąć taki rezultat . Co do ostatnich słów cytowanego zdania ... hmmm... może się czegoś nauczysz po tych słowach i zajdziesz trochę dalej :mkay:

DemonyWojny
    kupie talizman 5/10,

Edited once, last by Risimothx2 ().