Zmiana, czy też poprawienie tego że tylko meley byłaby przyczyną spadku zakupu tego. Hydra też potrzebuje odpału, a nadal mimo min zmian są tacy co tylko to robią.

Item Shop - dyskusja
-
-
A czy to jest bug czy tak było od początku zamierzone? Bo nie widzę teraz w jego opisie wzmianki o tym, że działa tylko w Schronieniu Meley, ale dałbym sobie rękę uciąć, że kiedyś było tam takie info haha
Kiedyś było tak napisane, że działa tylko w schronieniu. Ale i tak mimo tego komunikatu działało to wszędzie. To taki pet dla bijących poli, a wtedy większość graczy tylko wszystko na poli zbijała. Więc minidale szły jak kuna w kszoki.
-
Kiedyś było tak napisane, że działa tylko w schronieniu. Ale i tak mimo tego komunikatu działało to wszędzie. To taki pet dla bijących poli, a wtedy większość graczy tylko wszystko na poli zbijała. Więc minidale szły jak kuna w kszoki.
A dlaczego dla bijących na poli? Czy on nie jest lepszy od każdego innego dostępnego peta dzięki temu, że daje 20% na moby i 2k HP? Nie wiem czy dalej tak jest, ale bonus na moby działał jakoś lepiej np. na metiny niż bonus fizycznych obrażeń np. z Khana (czy coś pokręciłem?).
-
A dlaczego dla bijących na poli? Czy on nie jest lepszy od każdego innego dostępnego peta dzięki temu, że daje 20% na moby i 2k HP? Nie wiem czy dalej tak jest, ale bonus na moby działał jakoś lepiej np. na metiny niż bonus fizycznych obrażeń np. z Khana (czy coś pokręciłem?).
Przede wszystkim na poli działa tylko bonus na potwory, więc boczek był zbędny. Ci co chcieli/chcą bić na poli to muszę ogarnać minidala. W biciu z buta jakieś wielkiej różnicy nie ma między 20 potwory a 15 berka.
-
Przede wszystkim na poli działa tylko bonus na potwory, więc boczek był zbędny. Ci co chcieli/chcą bić na poli to muszę ogarnać minidala. W biciu z buta jakieś wielkiej różnicy nie ma między 20 potwory a 15 berka.
Okej, dzięki za pomoc!
A wiecie może czy za zainstalowanie apki do dwustopniowej weryfikacji konta są jakieś "nagrody"? Słyszałem coś takiego w jednym z filmików na YT, ale po ustawieniu tej dwustopniowej weryfikacji nic mi się nie pojawiło w magazynie/depo IS.
-
Okej, dzięki za pomoc!
A wiecie może czy za zainstalowanie apki do dwustopniowej weryfikacji konta są jakieś "nagrody"? Słyszałem coś takiego w jednym z filmików na YT, ale po ustawieniu tej dwustopniowej weryfikacji nic mi się nie pojawiło w magazynie/depo IS.
tak dostajesz wierzchowca, pare autopot i pierscien tp
-
tak dostajesz wierzchowca, pare autopot i pierscien tp
A gdzie one lądują? Nie mam ich ani tam gdzie lądują rzeczy z Koła, ani w magazynie IS.
-
Dokładnie założyłem weryfikację na 2 konta i nic nie dostałem a na innych serwerach widziałem banery że za authenticatora właśnie masz bonusy a u nas standard Polska bidna...
-
Dokładnie założyłem weryfikację na 2 konta i nic nie dostałem a na innych serwerach widziałem banery że za authenticatora właśnie masz bonusy a u nas standard Polska bidna...
zobacz czy masz w item shopie do odebrania "skrzynie" jezeli wszystko zrobiles dobrze i nie odbierales na innym serwerze to takową powinienes mieć.
-
Na Polsce nigdy tego nie było
-
-
Dlaczego... "Pieczęć Bogów" tak tanio ? Ktoś nie ogarnia ?
Osobiście 2x próba ulepszenia cudem "Pieczęć Bogów" = niepowodzenie.
Moderator Canhide:
Połączyłem double post. -
Przecież to była cena zaporowa żeby wyczaić ile uda się z was wydoić
-
Ile % ta pieczęć daje? jest do handlu?
Z góry dzięki za odpowiedź.
-
Po ile była?
-
Po ile była?
Na start 4000SM, jak cena spadła do około 2150SM już nie można było kupić.
Ile % ta pieczęć daje? jest do handlu?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Nie było informacji jaka jest szansa na ulepszenie. Przedmiot niezdatny do handlu.
Moderator Canhide:
Połączyłem double post. -
mmm 3 dni lizaka 199sm
-
pomyśleć że kiedyś były za 150 sm na 7 dni
-
Tak, kiedyś to było.
Przecież wiadomo po co te ankiety, aby jak najwięcej wydoić z graczy złotówek. Przynajmniej myślałem że te odpały którę będą dodane do IS na stałe lub tymaczasowo były w cenie granic rozsądku. -
Przesada z ceną 3dniowych lizaków za 199SM
Kto chce to załaduje ale 149sm za 7 dni to git
-
To już lepiej za te 200sm kupic kupony SM,sprzedać je za 6w ponad i za to kase okeyki brać,a z nich pierścień na 7dni
Średnio co 15-20szkat pierścień wylatuje
-
Już lepiej chyba pewniaka brać, bo miałem sytuacje, że z 300 szkat mi nie poleciał pierścień
-
-
Troszke za drogo.... jeszcze jakby chociaz byly 7dniowe
-
a moze jakies czyszczenie szaty aury