Udowodnij, że się nie urodziłam w niebieskich włosach! c: Nic nie będę Ci udowadniać
Fuj, jak można słodzić herbatę, serio? Przecież to zabija smak herbaty. A można! Ale wiesz... nie sypię kilograma cukru, tylko malutką łyżeczkę
Ulubiona herbata? Nie mam jednej ulubionej... preferuję herbaty smakowe
Paliłeś fajkę wodną? Nie
Czemu nie pijesz alkoholu? Jestem instruktorem harcerskim, picia alkoholu zabrania mi prawo harcerskie. Jaki miałbym dawać przykład podopiecznym jeżeli sam łamałbym zasady? Byłbym skończonym hipokrytą. Poza tym, nie ciągnie mnie do tego, ale to może związane jest to z tym, że alkoholu nie piję od paru ładnych lat.

Patriae
-
- Moderator Forum
- Patriae
- Closed
-
-
Pft, niebieski kolor jest naturalny!
Wiesz, jak zaczęłam bywać z takim a takim towarzystwem to oduczyłam się pić herbatę słodzoną. Teraz po prostu nie dałabym rady, od razu mam odruch wymiotny. No i jakbym chciała posłodzić herbatę, to lepiej już wypić wodę z cukrem, bo ma taki sam smak, o!Ale kawę to już słodzę xD
Jaką herbatę smakową polecisz?
Ja ogólnie polecam zieloną z cynamonem i mlecznymi czekoladkami - dostałam taką na urodziny w tamtym roku. W internetach wyszukałam ją pod nazwą "herbata o smaku mleczna droga".Czyż nie wygląda pięknie?
Szanuję jak powalona za abstynencję. Jakoś rzadko się spotykam, że ludzie, którzy nie powinni pić to jednak "walą w kocioł" jak nienormalni i nie mają właśnie takich zahamowań moralnych.
Dobra, muszę jakieś pytania wymyślić, bo mnie Oreo zje
Plany na weekend?
Grasz w jakieś gry GFu?
A może w inne gry pykasz? -
Pft, niebieski kolor jest naturalny! Taaak, tak. Wmawiaj tak sobie
Wiesz, jak zaczęłam bywać z takim a takim towarzystwem to oduczyłam się pić herbatę słodzoną. Teraz po prostu nie dałabym rady, od razu mam odruch wymiotny. No i jakbym chciała posłodzić herbatę, to lepiej już wypić wodę z cukrem, bo ma taki sam smak, o!Ale kawę to już słodzę xD
Jaką herbatę smakową polecisz? Ojejku :D. jw. Nie mam jednego ulubionego smaku. Jak mi podejdzie to piję :D. Jestem prostym facetem
Ja ogólnie polecam zieloną z cynamonem i mlecznymi czekoladkami - dostałam taką na urodziny w tamtym roku. W internetach wyszukałam ją pod nazwą "herbata o smaku mleczna droga".Czyż nie wygląda pięknie?
No przepięknie! Jak nie herbata ;D
Szanuję jak powalona za abstynencję. Jakoś rzadko się spotykam, że ludzie, którzy nie powinni pić to jednak "walą w kocioł" jak nienormalni i nie mają właśnie takich zahamowań moralnych. Nie uważam tego za nic niezwykłego, ale dziękuję
Dobra, muszę jakieś pytania wymyślić, bo mnie Oreo zjePlany na weekend? Odpoczynek, wysprzątanie samochodu <3, udział w łódzkich obchodach niepodległościowych i... dalsze lenienie się
Grasz w jakieś gry GFu? Jeszcze jakiś czas temu znowu grałem w Metina, ale teraz nie gram w nic z oferty gfu.
A może w inne gry pykasz? Ostatnio skończyłem Assasin's Creed Oddysey i co jakiś czas zagram w Stellaris, Europa Universalis IV albo Hearts of Iron IV -
Hej
Ulubiona potrawa?
Ostatnio przeczytana książka?
Najgorsza pora roku?
Jesz mięso?
Czego byś nie zjadł?
Kopytka czy pierogi?Do następnego o/
-
Hej
Cześć!
Ulubiona potrawa? Ostatnio zakochałem się we frytkach z batatów
Ostatnio przeczytana książka? Hmm... chyba była to Otchłań księga 2 Peter'a V. Bretta.
Najgorsza pora roku? Zima :s
Jesz mięso? Nie wyobrażam sobie jak można nie jeść mięsa
Czego byś nie zjadł? Czerniny, fuj!
Kopytka czy pierogi? Kopytka!Do następnego o/ Do następnego!
-
Cześć!
Jaki film ostatnio obejrzałeś?
Jakie masz plany nawakacjeurlop?
Do jakiego domu w Hogwarcie pasujesz i dlaczego?
Jak zabić w Odysei najemnika 5 lvl, jeśli się ma 4 lvl i dopada na kilka hitów za każdym razem przy próbie zrobienia misji?
Yennefer czy Triss, a może Shanti?See ya o/
-
Cześć! Elo!
Jaki film ostatnio obejrzałeś? Hm... Drogówkę chyba.
Jakie masz plany nawakacjeurlop? Jeszcze nie wiem, może powrót do Tromsø?
Do jakiego domu w Hogwarcie pasujesz i dlaczego? Nie wiem, chyba do żadnego ^^.
Jak zabić w Odysei najemnika 5 lvl, jeśli się ma 4 lvl i dopada na kilka hitów za każdym razem przy próbie zrobienia misji? Łuk, bloki, uniki...
Yennefer czy Triss, a może Shanti? #TeamYen!See ya o/ Baj <:
-
Zapraszałeś ponownie,więc jestem
- Jak uczciłeś 1 dzień wiosny ?
- Wysyłasz kartki z życzeniami na swięta czy sms?
- Ulubiony autor?
- Ulubiony reżyser?
- Ulubiony sport?
- Warzywka czy mięsko?
- Lepiej późno czy wcale?
- Ulubione zwierzątko? Taka agama brodata np fajna jest co nie?
- Boże Narodzenie czy Wielkanoc ?
- Co z moim wykładem ZHP vs ZHR
To by było na tyle
-
A ja polecam lamerską formę - łukiem z dachu, na który nie wejdo
Siemanko
Stary czy nowy Metin?
Wszystkie dramy z przeszłości wydają się głupie?
Koty mieszkają w piwnicach?
Myślisz, ze TV odeszła już do lamusa?
Najładniejsze miasto w Polsce?
Historia czy język polski?
Znaczenia kwiatów, to głupie przesądy?
Alexios czy Kassandra?
Zabiłeś czy oszczędziłeś przywódcę Kultu Kosmosa?Bajo
-
Zapraszałeś ponownie,więc jestem
Zapraszam, zapraszam
- Jak uczciłeś 1 dzień wiosny ? Pracując
- Wysyłasz kartki z życzeniami na swięta czy sms? Zależy :). Do bliskiej rodziny z żoną wysyłamy kartki, a tym którzy wyślą nam życzenia smsem to odpowiadam smsem.
- Ulubiony autor? Autor czego?
- Ulubiony reżyser? Nie mam : data-verified= ">
- Ulubiony sport? Jw. Lubię rugby, ale nie żeby to był od razu mój ulubiony sport
- Warzywka czy mięsko? Mięsko z warzywkami!
- Lepiej późno czy wcale? Lepiej późno
- Ulubione zwierzątko? Taka agama brodata np fajna jest co nie?
Jednak wolę psiaki :D.
- Boże Narodzenie czy Wielkanoc ? Wielkanoc
- Co z moim wykładem ZHP vs ZHR
Ojej :p. Moooooże kiedyś!
To by było na tyle
Zapraszam ponownie!
A ja polecam lamerską formę - łukiem z dachu, na który nie wejdo
Łeee tam... nupska metoda
Siemanko Hedzia! No dzień dobry!
Stary czy nowy Metin? Zawsze darzę sentymentem to co było fajne, więc oczywiście że stary, a najlepiej ten z 2007
Wszystkie dramy z przeszłości wydają się głupie? Raczej tak
Koty mieszkają w piwnicach?
Myślisz, ze TV odeszła już do lamusa? Myślę że powoli odchodzi. Sam nie mam tv od 3 lat i żyję
Najładniejsze miasto w Polsce? Hem, hem... miasto? W Polsce chyba nie mam takiego "naj"
Historia czy język polski? Historia
Znaczenia kwiatów, to głupie przesądy? No jasne!
Alexios czy Kassandra? #TeamAlexios!
Zabiłeś czy oszczędziłeś przywódcę Kultu Kosmosa? Zabiłem, imho nie zasługiwała na życieBajo
Do zo!
- Jak uczciłeś 1 dzień wiosny ? Pracując
-
Neferet
Closed the thread. -
Neferet
Moved the thread from forum Prezentacje Teamu to forum Archiwum.