dobrze zrozumiałem że od teraz będą rybaki i blaski na Polsce cyklicznie co 2 tygodnie? To co będą dawali jako rekompensatę za przerwy techniczne? 🤣🤣
-
-
dobrze zrozumiałem że od teraz będą rybaki i blaski na Polsce cyklicznie co 2 tygodnie? To co będą dawali jako rekompensatę za przerwy techniczne? 🤣🤣
bedzie jeden weekend normalny
drugi rybaki
trzeci normalny
czwarty blaski
eventy weekendowe beda co 2 tygodnie, jednak raz w formie z rybakami a drugi raz z blaskami
-
hej, metin działa już normalnie na win11 czy dalej są problemy z grą na tym systemie?
-
-
Ingolf ile się czeka na odpowiedź z supportu za niesłusznego bana?
nie ma czegoś takiego jak niesłuszny ban, haxowałeś i koniec kropka, na forum też ban powinien być!
-
nie ma czegoś takiego jak niesłuszny ban, haxowałeś i koniec kropka, na forum też ban powinien być!
W pełni się zgadzam z przedmówca. Zero litości dla bociarzy
-
No tak, ktoś tu zapomniał o fali niesłusznych banów 1.5 roku temu i rekompensatach, które za to były.
-
No tak, ktoś tu zapomniał o fali niesłusznych banów 1.5 roku temu i rekompensatach, które za to były.
Myślę, że "koledzy" powyżej doskonale o tym pamiętają, tak samo pamiętają słowa Topora jak to powtarzał że nie ma niesłusznych banów i koniec! Wytykają mu hipokryzje po prostu
-
Myślę, że "koledzy" powyżej doskonale o tym pamiętają, tak samo pamiętają słowa Topora jak to powtarzał że nie ma niesłusznych banów i koniec! Wytykają mu hipokryzje po prostu
Nie dostałem bana za czity
-
Nie dostałem bana za czity
Akurat, haxowałeś to teraz masz efekty, trzeba było nie używać to byś nie dostał.
-
-
-
na discordzie tez duzo info nie mamy
-
Witam, takie pytanko czy tylko ja mam problem co najmniej od soboty z doładowaniem SMów poprzez PSC?. W ten sposób od lat doładowuje SMy i nigdy nie było problemów.
-
Witam, takie pytanko czy tylko ja mam problem co najmniej od soboty z doładowaniem SMów poprzez PSC?. W ten sposób od lat doładowuje SMy i nigdy nie było problemów.
ja też mam taki problem ale wiem jak temu zaradzić
napisz do mnie na pw czekam
ps. wydajesz się być bardzo fajna dziewczyna o nietuzinkowym charakterze
-
Halo czy support działa w tej grze?[CIACH] czy już projekt upadł ?[CIACH]
czy ktos tu zyje ?[CIACH] czy gracze mają już rezygnować z gry?[CIACH]CZY WEŻMIECIE SIĘ DO ROBOTY W KOŃCU ![CIACH]
HALO ADMINISTRACJA HALO ![CIACH]
Moderator Canhide:
Usunąłem flood. -
Halo czy support działa w tej grze?[CIACH] czy już projekt upadł ?[CIACH]
czy ktos tu zyje ?[CIACH] czy gracze mają już rezygnować z gry?[CIACH]CZY WEŻMIECIE SIĘ DO ROBOTY W KOŃCU ![CIACH]
HALO ADMINISTRACJA HALO ![CIACH]
i teraz pytanie, jak odniesc sie do tego wpisu
zadnego konkretu na ktory ma ktos odpowiedziec
Moderator Canhide:
Poprawiłem cytowany post.
wierzchy sa zmienione z 19-21 na 11-13
Moderator Canhide:
Połączyłem double post. -
-
Ponawiam pytanie. Czy ktoś czyt. (jakiś pseudo GM) lub inny typ napisze dlaczego nie mogę od soboty co najmniej doładować SM-y poprzez PSC?!.
Ktoś tu jeszcze pisze czy administruje?!
Ps: co za patologia .....
-
Ponawiam pytanie. Czy ktoś czyt. (jakiś pseudo GM) lub inny typ napisze dlaczego nie mogę od soboty co najmniej doładować SM-y poprzez PSC?!.
Ktoś tu jeszcze pisze czy adminisrtuje?!
Informację dostałem przed momentem, doładowanie w grze przez PSC ma problemy. Odpal sklep z klienta GF i tam doładuj.
-
Informację dostałem przed momentem, doładowanie w grze przez PSC ma problemy. Odpal sklep z klienta GF i tam doładuj.
Dzięki Art w końcu ktoś odpisał konto doładowane tylko, że trochę "musztarda po obiedzie" bo przepadło mi HH z soboty ale dziękuję za szybką odp.
-
to moze jeszcze powiedz co ja mam zrobic-przez klienta przez karte i tez nie mam SM
-
Supcio a widziałam przed chwilką pytanie dlaczego w cyklicznych nadal jest od 19-21
Ingolf zazwyczaj tam dawałeś info, daj odnośnik może te sierotki jednak to przeczytają
-
Ktoś tu jeszcze pisze czy administruje?!
hej napisz do mnie na pw to ci wytłumaczę o co chodzi
[CIACH]
Moderator Canhide:
Usunąłem zbędną treść. -
Supcio a widziałam przed chwilką pytanie dlaczego w cyklicznych nadal jest od 19-21
Ingolf zazwyczaj tam dawałeś info, daj odnośnik może te sierotki jednak to przeczytają
Tak, zaktualizuje temat o cyklicznych, albo go usunę i zostawimy temat podpięty Arta. Zobaczy się na dniach