jak wejść na serwer Ruby?
-
-
Podążaj za obracajaca się monetą ona wskaże Ci drogę.
-
wpierw klienta swego zaaktualizuj,
potem z łaski swej rzuć tysiaczka dla boga smoków -
-
Nie mam pojęcia, wiem, że było to już zgłoszone.
-
Pewnie do najbliższej przerwy technicznej. Duża szansa, że coś zepsują jak będą usuwali to okno
-
Nie mam pojęcia, wiem, że było to już zgłoszone.
na pozostałych serwerach to i tak już nie ma zadań więc moim zdaniem powinni to całkiem usunąć.
-
Dokładniej to jest "Dzisiaj nie pokazuj więcej", jednakże nie wiedzieć czemu w momencie gdy platforma się zatnie i trzeba ją wyłączyć menadżerem okno włącza się nawet po godzinie od zaznaczenia ticka. No dobra rozumiem że nie każdy widzi czy ma wczesny dostęp czy ma zwykły dostęp. Osoby zainteresowane sobie to sprawdzą próbą logowania. Powinno się natychmiast usunąć okno, jest one zbędne i tyle.
-
sobota/niedziela HH.
-
Jakie eq najlepsze 70+ lvl Red las na metki
-
fms (pozniej truta) eq na kryt, pz, do pz i zywiol
-
Szanowni Gracze,
począwszy od września, dokonamy zmian w regularnych eventach na starych serwerach.
Oto nowa rozpiska eventów:
Dzień tyg. Przedmiot Godzina dropu Poniedziałek Rada Pustelnika
16:00 - 20:00 Wtorek Delikatne Sukno
13:00 - 17:00 Środa Cor Draconis 15:00 - 19:00 Czwartek Małe Błogosławieństwo
20:00 - 0:00 Piątek Cor Draconis 18:00 - 22:00 Dodatkowe atrakcje będą planowane co dwa tygodnie i będą podlegać rotacji.
Eventy w weekend (co drugi tydzień) I weekend Dzień 16:00 -20:00
20:00 - 0:00 Sobota Zaczarowanie Przedm.(n) Fiol. Ebonit. Szkatułka Niedziela Pierścień Teleportacji Puzzle Rybackie II weekend Sobota Zwój Egzorcyzmu Wzmocnienie Przedmiot(n) Niedziela Smoczy Płomień (B) Drop Skrzyni Blasku Księżyca z potworów
Wyjaśnienie: Drop I weekendu zostanie zaplanowany od 3 września, drop II weekendu będzie aktywny 17 września. Później, 1 października ponownie będzie zaplanowany drop I weekendu itd.
proszę o wyjaśnienie które to stare serwery, czy to jest Polska, Carpathians, Polyphemos, Lynx | Carpathians, Polyphemos, Lynx czy Polska, Carpathians, Polyphemos ?
-
Stare serwery to Polska,Cesko,Magyarorszag,Romania i Tara Romaneasca.
-
-
Dziś na discordzie Art pisał że Polskę zaliczamy do starych serwerów więc wszystko jest jasne
-
wy chyba nie myslicie ze dostaniecie dodatkowe eventy na poly
i to jeszcze w czasie starych
-
lukasz13213 ma rację, To są stare serwery.
-
Witajcie, pytanie będzie z rodzaju tych głupich ale nadal nie jest to dla mnie jasne po przeszukaniu forum i fakcie, że pojawiam się tu pierwszy raz od 2014 roku
. Jeśli nie przeniosłam kont po fuzji z 2020 ( tą z 2018 - Samos do Etolin jeszcze jakimś cudem ogarnęłam) to raczej wszystko poszło się wal.... ???
Sorki, że w tym dziale ale niezabardzo wiem jak teraz się tu poruszać.
-
wejdz poprostu i sprawdz
podczas pierwszej byla taka mozliwosc, teraz chyba nie
-
"WEJDŹ" - w sensie gdzie ? Ściągnąć klienta i spróbować zalogować się na starych logach do gry ? Jeśli możesz to napisz coś bliżej przez 8 lat trochę przestałam ogarniać to co dla Was jest oczywiste.
-
pobierz aplikacje gf, zrob tam konto, pobierz metina z aplikacji i "dodaj konto" wpisujac swoje dane
-
OK, teraz rozumiem
Dziękuję !
-
Witajcie, pytanie będzie z rodzaju tych głupich ale nadal nie jest to dla mnie jasne po przeszukaniu forum i fakcie, że pojawiam się tu pierwszy raz od 2014 roku
. Jeśli nie przeniosłam kont po fuzji z 2020 ( tą z 2018 - Samos do Etolin jeszcze jakimś cudem ogarnęłam) to raczej wszystko poszło się wal.... ???
Sorki, że w tym dziale ale niezabardzo wiem jak teraz się tu poruszać.
Nic nie trzeba przenosic, wszystkie konta beda na polsce, a cale eq w magazynie IS. Najlepiej wyciagac smieci i ulepy na magazyny, a ważne eq na glowne postacie, bo niektóre są niehandlowe i nie da sie ich schować do dozo
-
OK, teraz rozumiem
Dziękuję !
Hej jakbyś potrzebowała pomocy w powrocie do gry to z chęcią ci pomogę
-
Temat ogarnięty, wszystkie postacie są, zabawki z grubsza też się zgadzają. Wszystkim dziękuję za pomoc.
+ dla GF za sensownie przeprowadzone fuzje.