Grając na bałtyku miałem taką samą sytuację co gościu, po 2 dniach dostałem z bonusem także mówisz kocopoły.
To dziwne, bo osobie która znam zwrócili.
Grając na bałtyku miałem taką samą sytuację co gościu, po 2 dniach dostałem z bonusem także mówisz kocopoły.
To jest chyba zależne od ich chęci I tego czy się upominasz. Mi osobiście nie wszedł przelew za 500zł pisałem maile do tych mało kompetentnych Niemców i 0 pomocy z ich strony dopiero po mailach do osób obsługujących transakcje pieniądze się odnalazły I po 6 dniach zostały sm dodane wraz z bonusem w momencie ich zakupu.
to zależy na której lini wystąpił problem, jeśli przelew dziś doszedł ale Tobie nie przyszły smy to przyjdą jutro z uwzględnieniem HH, a jeśli przelew dziś nie doszedł ale dojdzie im jutro to dostaniesz jutrzejsze smy bez hh lub zwrot jeśli przelew wogóle im nie doszedł bo np problem już był w banku
mmm 3 dni lizaka 199sm
pomyśleć że kiedyś były za 150 sm na 7 dni
Tak, kiedyś to było.
Przecież wiadomo po co te ankiety, aby jak najwięcej wydoić z graczy złotówek. Przynajmniej myślałem że te odpały którę będą dodane do IS na stałe lub tymaczasowo były w cenie granic rozsądku.
Przesada z ceną 3dniowych lizaków za 199SM
Kto chce to załaduje ale 149sm za 7 dni to git
To już lepiej za te 200sm kupic kupony SM,sprzedać je za 6w ponad i za to kase okeyki brać,a z nich pierścień na 7dni Średnio co 15-20szkat pierścień wylatuje
Już lepiej chyba pewniaka brać, bo miałem sytuacje, że z 300 szkat mi nie poleciał pierścień
Troszke za drogo.... jeszcze jakby chociaz byly 7dniowe
a moze jakies czyszczenie szaty aury
a moze jakies czyszczenie szaty aury
Fajnie by bylo
wczoraj skończyłem grę czekając na bossa świata o 2 w nocy, a 15 minut potem ruszały aukcje, normalnie super pomysł... a polowałem na mixy dla peta i zmianki 6-7
Ascoran może uwzględnisz w raporcie?
Jasne.
Ascoran czy są tam może gdzieś na horyzoncie jakieś informacje na temat cegów+ na aukcjach ?
Coś tam wiem, ale co dokładnie to pozostanie zagadką. Na ten moment nie ma nic potwierdzonego, aby można było informować.
takie pytanie mam czy miał ktoś taką sytuacje
Biegam sobie po lesie zaklętym dropkiem nagle mnie logło i znalzłem się przed świątynia ochao. To jakaś najnowsza nowść ?
Nie wiem lecz po daniu na zmień postać i dłuższej chwili w świątyni ochao też wyrzuca przed świątynie
Pytanie za 100 punktów - dlaczego Event Rybacki został zakończony 30 minut przed czasem? Cały serwer układał jeszcze puzzle i wszystkim zostało mnóstwo elementów do układania w EQ
Pytanie za 100 punktów - dlaczego Event Rybacki został zakończony 30 minut przed czasem? Cały serwer układał jeszcze puzzle i wszystkim zostało mnóstwo elementów do układania w EQ
Sam nie wiem o co chodzi xD 30 min przed czasem to sporo
Zakończyć event w którym się układa puzzle na końcu łowienia 30 min przed czasem to jak napluć nam w twarz xd
Zakończyć event w którym się układa puzzle na końcu łowienia 30 min przed czasem to jak napluć nam w twarz xd
Tym bardziej że większość układa na ostatnią chwilę xD
a zaczął się też 30 min przed?
jeśli zaczął się normalnie to chamstwo w państwie!
a zaczął się też 30 min przed?
jeśli zaczął się normalnie to chamstwo w państwie!
A jak sądzisz haha
Jesli zaczalby sie wczesniej to nikt by nie narzekał, prawda? xD
Jesli zaczalby sie wczesniej to nikt by nie narzekał, prawda? xD
kiedyś blaski zaczęły się 20 minut później i skończyły 20 min później
Podczas eventu 2 przerwy i to huk wie na ile h w ciągu 3 dni brawo .