Ja powiem tylko tyle. Jestem czysty na 100% a dostałem bana na wszystkie konta.Widze że nie ma sensu kopać się koniem i dać sobie spokój raz na zawsze. Wiadomo, trochę szkoda, konto z czasów diumara(gimby nie znajo..) Z drugiej strony już jestem jakieś 300-500 zeta do przodu, bo nie pójdzie w ISA w tym miesiącu (ani żadnym innym). Koniec z nałogiem, teraz w wolnej chwili polecam jakieś dłuższe spacery itp. Będę zdrowszy i bogatszy, polecam wszystkim.
Pewnie jakiś odsetek banów był pomyłką i ludzi dostali nie słusznie , ale to jest po stronie GF , żeby takie osoby miały odblokowane konta , zostały przeproszone + jakas rekompensata (ale to nie GF , nie support , i nie ta gra )
Ja już od dłuższego czasu gram w coś innego (chyba już ze 3 lata) --- więcej luzu , bez spiny , czysta przyjemność , a nie obowiązek farmienia -- jak nie farmisz to stoisz z rozwoje , a jak stoisz to sie cofasz D
taka rzeczywistość metinowa
PS. Jeszcze tu zajrzę czasem na forum, pppatrzyc jak cii którzy teraz piszą że bany są słuszne, jak będą płakać za jakies kilka miesiecy, kwestia czasu.
Gra odinstalowana i Pozdro dla prawdziwych graczy, bo boty podejrzewam wciąż są aktywne te same
Z czasem wybanują 90% ludzi a poten napiszą że dla 10% nie opłaca się utrzymywac serverów