juz otworzyli serwery?
-
-
juz otworzyli serwery?
Nie nastawiaj się, że będą działać przed 14.
-
dokladnie, jeszcze nie chodza
-
juz otworzyli serwery?
Jeszcze offline
-
Nie rozumiem dlaczego tak długo to trwa ...
-
A no trwa to troche czasu ale wiecie , przynajmniej bedzie wszystko dobrze dzialac
Zawsze po przerwie technicznej wszystko dobrze dziala no nie ?
-
Działa serwer Polska, można wchodzić pozwalam!
-
A no trwa to troche czasu ale wiecie , przynajmniej bedzie wszystko dobrze dzialac
Zawsze po przerwie technicznej wszystko dobrze dziala no nie ?
Coś mi umknęło przez te wszystkie lata gry i mamy nowych programistów za zachodnią granicą? Że niby wszystko lepiej działa?
Co przerwę techniczną to musimy się modlić żeby działało tak jak działało
bo zwykle jak coś grzebią to wychodzi że po przerwie zwykle działa gorzej
-
Wiadomo kiedy pojawi się rozpiska eventów na listopad dla Polski? Corundum i Carpathians kolejny miesiąc mają rozpiskę opublikowaną przed danym miesiącem, pękającą od eventów...
-
pekaja od eventow bo to serwery eventowe
polska dostanie pierwszy event w polowie miesiaca wiec nie ma co sie spieszyc
-
Czy już włączyli serwery?
-
Czy już włączyli serwery?
tak, działają od 12
-
Czy tylko mi wywala klienta po 5 minutach od otworzenia sklepu? XD
-
Czy tylko mi wywala klienta po 5 minutach od otworzenia sklepu? XD
niestety nie tylko tobie wywala konta. Ja nawet ich nie moge zalogowac. A teraz mam laga i musze przelogowac glowne i nie mam jak tego zrobic bo juz nie zaloguje do jutra a odpal is leci wciaz. Nieudolni technicy nie moga sie uporac z problemem.
-
argument typu u mnie działa jest najgłuszym argumentem
To bardzo znany argument w świecie handlu ---- kupujesz jakiś przedmiot i po 2 tygodniach coś sie psuje , idziesz do sprzedawcy mówisz co jest grane a ten serwuje ci taką ripostę ---" no nie możliwe inni klienci nie narzekają Pan jest jedynym przypadkiem jaki znam" potem czytasz sobie opinie na temat przedmiotu i okazuje się zupełnie coś innego :):) - że to chłam i badziew i ta usterka co wystąpiła u Ciebie pojawia się w wielu egzemplarzach.
Przerwy techniczne w metinie mają już status legendarnych w świecie MMORPG -- w grach takich jak np ESO przerwy konserwacyjne (resety) mają określony czas (1 godzina) i ten czas nie zostaje przekroczony , przerwy updatowe tez mają dokładnie określone ramy czasowe. Tutaj dawno dawno temu
podawali czas powiedzmy 1 godzina ale coś im nieszło i dość często przeciągało się to do 2-3 godzin i na forum ludzie krytykowali takie pogrywanie. Teraz juz nawet nie podają czasu trwania przerwy
bo wiedzą że jak otworzą tą puszkę Pandory to nie wiadomo co wyskoczy i jak długo zejdzie z doprowadzeniem metina do stanu jako takiej grywalności.
-
Już skączyli przerwe techniczną ? niby wchodzę do metina tylko że odpalam auto łowy i ekran staje w miejscu , wyłączam i działa normalnie a bufka postaci na mapce wogóle nie widzi zepsuli czy jeszcze przerwa trwa
Dajcie znać jak będzie po i auto łowy będą działać bo muszę 75 na bufce dobić
Moderator Canhlide:
Połączyłem posty. -
ale ty wiesz ze przerwa byla wczoraj?
zreszta sam piszesz ze wchodzisz na gre
-
na forum jest że dzisiaj o 9 miała być i od 9 auto łowy się wieszają i do dozorcy niemożna nawet hasła wpisać sam sprubuj
od 8 na auto łowach grałem coś jest nie tak o 8 dobrze działały
Już wszystko działa
Moderator Canhide:
Połączyłem posty i zredukowałem ilość zbędnych znaków. -
przebili wszystko Dzis w aukcjach blyskawicznych - Jedyna promocja na czerwona autopote z 75na 60SM za 1sztuke, gdzie w normalnie w is za sztuke trzeba zaplacic 15SM
skubia jak moga szachraje.
Ciekawe ile za rekawice zawolaja normalna cena w is za 15 dniowa to 114SM????
Moderator Canhide:
Przeniosłem do odpowiedniego tematu. -
przebili wszystko Dzis w aukcjach blyskawicznych - Jedyna promocja na czerwona autopote z 75na 60SM za 1sztuke, gdzie w normalnie w is za sztuke trzeba zaplacic 15SM
skubia jak moga szachraje.
Ciekawe ile za rekawice zawolaja normalna cena w is za 15 dniowa to 114SM????
zdradze ci tajemnice
nie chcesz, nie kupujesz
Moderator Canhide:
Przeniosłem do odpowiedniego tematu. -
no to ładnie, po tylu latach doczekaliśmy się sklepów off-line heheehhe
-
-
Hahahaha, dokładnie taką miałem samą relację
-
Hahahaha, dokładnie taką miałem samą relację
A jaką reakcję będziecie mieć jak okaże się że ten sklepik kosztuje sporo SM? Art jaka jest cena sklepu offline i od razu skoro tak prężnie rozwija się ten handel i zmiany z nim związane to kiedy szkło będzie działać normalnie a nie jak teraz że kupujemy produkt z wadą genetyczną? (Sformuowałem to tak na czasie if u know what I mean)
I czy jak nie kupimy sklepu premium to normanlego shopa postawimy na tym bazarku?
-
Zapowiadane zmiany w handlu jak najbardziej na PLUS. Pozostaje mieć nadzieję że szkło handlu zostanie naprawione i nie będzie wywalało w miejscu gdzie cały serwer wystawia shopy.