cofał ktoś może nowe staty czempiona, czy zwój powrotu statusu na to działa?
-
-
Przypadkiem nie zwiększyli znowu cen mixów kostiumów? Gdzie jakieś info...?
-
9 skille są dopiero od 105lv? Czy jak to działa
-
Szkło Handlu to jakiś żart. Żeby kupić komplet KU na 3 postaci musze 15 razy odpalać klienta...
-
szkło handlu znikło z ISa już
-
szkło handlu znikło z ISa już
Dziwne bo ja je widze nawet na nowo odpalonym cliencie
Wejdź w zakładke Wszystkie przedmioty i zjedź w dół. Normalne można je kupić. Sprawdziłam.
-
Tak nie do końca jest z tym szkłem. Na jednym koncie gdzie mam postać max. 100lvl mam możliwość kupna szkła za SM, smocze znaki i tygrysie monety a na drugim koncie z główną postacią 120 lvl po biologu szkło mogę kupić tylko za tygrysie monety. Oba konta są przypisane do tego samego maila na platformie i mają ponad dwa lata.
-
jeśli macie jakiś problem to go zgłoście, tutaj wam nikt nie pomoże xD
-
Musisz wbić 1lvl czempiona, żeby skill Ci się pojawił w oknie postaci.
Następnie kupujesz odpowiednią księgę dla Twojej klasy i czytasz - może się nie powieźć.
-
Musisz wbić 1lvl czempiona, żeby skill Ci się pojawił w oknie postaci.
Następnie kupujesz odpowiednią księgę dla Twojej klasy i czytasz - może się nie powieźć.
a jak wbić ten lv czempiona?
dobra już wiem, trzeba wbić 120lv i 25%, czyli nic dla mnie dla marnego 94lvla
Moderator Ascoran:
Połączyłem posty. -
i zbic hydre trzeba jeszcze
-
Kolejny już dzień w ogóle nie można korzystać ze szkła handlu. Art dostaniemy za to REKOMPENSATĘ ? SMy na szkło idą DOSŁOWNIE W BŁOTO
Szkło będzie można nabyć za 39 smoczych znaków. Więcej info w ogłoszeniach.
-
Dlaczego mam płacić SMami a potem drugi raz znakami? Wolne żarty. Jeszcze łaskę robią że można za znaki iks de Nawet 39 znaków nie opłaca się dać skoro to nie działa
-
MANU na 7 dni dajcie
-
popatrzmy na kalendarz
wrzesien Okey
pazdziernik mozliwe yotnori
listopad kolejne karty jakies
grudzien zawsze jakies karty byly
-
Pomijając błędy które powstały po aktualizacjach, to te 5kk opłaty dziennie za teren gildii to jest chyba jakiś żart. 1.5W na miecha i to nie ma prawa się zwrócić, a kasa na tereny gildii została już wydana. Takie zmiany jak te to jest strzał w stopę...
-
Pomijając błędy które powstały po aktualizacjach, to te 5kk opłaty dziennie za teren gildii to jest chyba jakiś żart. 1.5W na miecha i to nie ma prawa się zwrócić, a kasa na tereny gildii została już wydana. Takie zmiany jak te to jest strzał w stopę...
Zobaczymy, teraz każdy ulepszał i robił przetopy na swoich gildiach.
Więc głównie te w m1 będą zarabiały więcej dzięki temu.
-
popatrzmy na kalendarz
wrzesien Okey
pazdziernik mozliwe yotnori
listopad kolejne karty jakies
grudzien zawsze jakies karty byly
Jeszcze skarpetki może bedą w zime
-
od 1 lvl czempiona chyba
-
Pomijając błędy które powstały po aktualizacjach, to te 5kk opłaty dziennie za teren gildii to jest chyba jakiś żart. 1.5W na miecha i to nie ma prawa się zwrócić, a kasa na tereny gildii została już wydana. Takie zmiany jak te to jest strzał w stopę.
Ok stracę ziemie i budynki Gildii to możne niech mi kasę zwrócę która poszła na zakup tego a nie przymus albo płacisz albo [ciach] tracisz wszystko.Ot paranoja na potęgę
Moderator Ascoran:
Usunąłem pseudocenzurę. -
Przydaliby się alchemicy , bo odpadnie cor z dziennej misji. Chyba że dodadzą jeszcze jednego npca, który będzie topił wszystko z małą szansą na przetop.
-
Przydaliby się alchemicy , bo odpadnie cor z dziennej misji. Chyba że dodadzą jeszcze jednego npca, który będzie topił wszystko z małą szansą na przetop.
Przetop u odpowiedniego alchemika wynosi 60%. Możesz też przerabiać inna rude ale szansa zrobienia wynosi 30%.
-
Jedynym powodem przeplacania za ziemie to chyba bedzie tylko utrzymanie liczebnosci gildii bo z alchemikow to bedzie ciagly deficyt
Przetop u odpowiedniego alchemika wynosi 60%. Możesz też przerabiać inna rude ale szansa zrobienia wynosi 30%.
chodzi o neutralnego alchemika jak ten od alchemii (smoczej)
-
jaka jest nagroda za tego nowego biologa?
-
[ciach]
Ta jasne jak nawet Eliksir nie pomaga przy oddawaniu
Moderator Ascoran:
Usunąłem treść cytatu.