pytankoo dla was jak jest z autolowami jak kupię na 14dni i 2x kupię 14 to będę miał 28? Czy nie?
-
-
Mi się krótsze z długimi połączyły
ale to 3/4miesiace temu. Ale myślę że nic się nie zmieniło
-
3h eventy piłkarskiego to wystarczający czas, i samemu trzeba sobie podzielić by wydropić i wymienić piłki. Oczywiście że 3h samego dropu i 3h wymiany byłoby lepsze ale moim zdaniem jest ok, wystarczy zejść wcześniej ze spota i tyle. Piłki, rybaki a dopiero początek czerwca co moim zdaniem jest już potężnym przesyceniem. Ja dropie 1k piłek w 2h, potem lecę do m2 i o godzinie 17 :55 mam 100 złotych piłek, dzisiaj powtórka i ten sam schemat. 8k otwarć... 1k wonów zarobku, raz na rok można przycisnąć w grze by mieć spokój przez resztę
-
1 k piłek w dwie godziny teraz jakim cudem jeśli można wiedziec gdzie dropisz
?
-
pewnie w v3 pewnie na 3 rekawicach i pewnie dobrym dropkiem
-
-
da sie, ale jest to chory system, ze trzeba logowac 100 postaci...;)
-
Obstawił bym ze się nakładają jak rękawiczka
-
W weekendy pracuje i nie skorzystam z eventu... Ale za to z rybackiego dałem 100% jednak opłacało się robić wędkę węglowa
-
Może jakieś zmianki na znizce?, obstawiam że te z eventu rybackiego to nie wymieszaj full bonow
-
-
Oczywiste. Nie ma informacji o podziale czasu drop/wymiana wiec logicznie patrzac miedzy nimi trzeba postawic =
-
czy piłki z soboty da się wymienić w niedzielę
-
czy piłki z soboty da się wymienić w niedzielę
Nie powinno byc problemu
-
pytankoo dla was jak jest z autolowami jak kupię na 14dni i 2x kupię 14 to będę miał 28? Czy nie?
Bedziesz mial na 28 dni. Sprawdzone.
-
Dziekuje za odpowiedz.
-
Tak bez problemu po evencie sobie można przygotowac postacie do wymiany i potem w szybki sposób zrobic wymiane nq w niedziele.
-
pewnie w v3 pewnie na 3 rekawicach i pewnie dobrym dropkiem
Po fuzji da się zrobić nawet 4 rękawice
-
Po fuzji da się zrobić nawet 4 rękawice
Gdzie ta czwarta
?
-
3h eventy piłkarskiego to wystarczający czas, i samemu trzeba sobie podzielić by wydropić i wymienić piłki. Oczywiście że 3h samego dropu i 3h wymiany byłoby lepsze ale moim zdaniem jest ok, wystarczy zejść wcześniej ze spota i tyle. Piłki, rybaki a dopiero początek czerwca co moim zdaniem jest już potężnym przesyceniem. Ja dropie 1k piłek w 2h, potem lecę do m2 i o godzinie 17 :55 mam 100 złotych piłek, dzisiaj powtórka i ten sam schemat. 8k otwarć... 1k wonów zarobku, raz na rok można przycisnąć w grze by mieć spokój przez resztę
JAWA to chory serwer, na Diumarze z full odpałem, pustym v3 da się wydropić max 500 piłek w 3 godziny tam są staty podkręcone 2,5x albo ty koloryzujesz
-
500 piłek w 3 godziny ale na dwóch łapkach nie trzech. Przynajmniej u mnie tak to wygląda (Etolin nie Jawa)
-
JAWA to chory serwer, na Diumarze z full odpałem, pustym v3 da się wydropić max 500 piłek w 3 godziny tam są staty podkręcone 2,5x albo ty koloryzujesz
55lv rękawica 200% + ta z lasu i jadę na 3 spoty (średnie). Gdybym miał dropić z dodatkową łapką na 55lv + gdyby ktoś mi zbierał te piłki to w 2 godziny= 2k piłek ale to znowu 2h wymiany. Blaski na jawie dropiły też dobrze bo z takim samym odpałem 1k w godzinę a z opcją max odpał+ktoś zbiera i buffa to 2k w godzinę blasków co się przekłada po dzisiejszych cenach tak=160won w 4h grania a ceny blasków idą do góry
Gdybym podczas ostatniego dropu blasku lepiej rozplanował to, to bym miał co sprzedawać. Trzeba zapytać się kogoś z administracji jak to jest z tym dropem, czy jest taki sam czy jest zmieniony. -
Jutro błyskawiczne, zawsze zastanawiało mnie jak działa ten nietoperz. Czy zbiera wszystkie przedmioty co wylecą, zbiera wszystkie te na które klikniemy+ oczywiście te daleko.
-
Gdzie ta czwarta
?
Szczerze powiedziawszy, nie mam zamiaru zdradzać tej tajemnicy. Ale ja sobie ogarnąłem na postaci 5 LVL 4x rękawice to z takiego besta, jak go zabije to nie raz mi poleciały 3x bronie ze ŚR.
-
cos tu kogos ponioslo z tymi otwarciami... chyba, ze 2 osoby to robily na zmiane, bo ja przez 4 dni siedzenia po 12h mam 3x mniej tych rybakow.