GF lubi robić HH więc będziesz miał jeszcze nie jedną okazję
Szkoda, że nie lubi dawać ofert takich jakie chcemy.
GF lubi robić HH więc będziesz miał jeszcze nie jedną okazję
Wstawiają takie oferty na których mogą dobrze zarobić marketing w końcu
Wstawiają takie oferty na których mogą dobrze zarobić
marketing w końcu
ta oni tyle zarabiają dając promocje na szpule kaszmiru albo reset sklepu gaya LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
ale szpule kaszmiru to Ty szanuj kolego
Stroje do 15.01 Tak wyczytałem na Niemieckim forum
i.... na mega przekąske załadowałem wczoraj maxa naaaprawde mi się to przyda . Można też zmienić nazwe peta 100 razy hehe dajcie te szczeniaki wkońcu bo na nie wszędzie i u każdego praktycznie urodzaj !
szczeniaki niech dadza na Wielkanoc
W metinie promocje są zazwyczaj tematyczne np. święta mamy stroje, idąc zatem tym tokiem rozumowania, to szczeniaki dostaniemy pewnie na dzień psa, który obchodzony jest 1 lipca!!! Już niedługo
Dajcie promocje na te egzo po 10 sztuk bo czekam od paru miechów.
fantastycznie.. nie zdzazylem kupic nowych strojow a gdzies jeszcze Zitus twierdzil ze beda do 15 stycznia.Administracja od jakiegos czasu widze ma wszystko w dupie jedynie modki niewygodne posty usuwaja dramat
jak to jest ze wystawiam sklep i mi znika z niego pare rzeczy i nie ma za nie yangow/wonow napewno sie nei pomylilem a zeby smieszniej bylo wystawialem przez szpule kaszmiru ten sam przedmio 10 razy po 1 won zniklo 4/10 i brak wonow ??
dodajac brak informowanai graczy do kiedy jest oferta (pomijam fakt ze nawet o tej ofercie nei bylo wzmianki np. pierscienei radosci)
koledzy w gildii mieli to samo tylko na zwyklym sklepie i 1 rzecz im przewaznie znikala mysleli ze zamiast won wpisali yangi ... ja zawsze sprawdzam dokladnie noi ta szpula kaszmiru
Też zawsze sprawdzam po kilka razy i tak zniknęły mi qliny 2k 10 kryt a wony nie wlecialy. Głowy nie daje czy się nie pomyliłem ale zastanawiam się czy możliwa jest sytuacja która opisał powyżej kolega.
Dawniej tak bylo, ze jak mieliscie otwarty sklep i wpisywaliscie dopiero ceny a ktos dal wam handel albo wy sami klikneliscie na inny sklep to ceny wynosily 0 yang - pewnie ten bug wrocil, albo nadal go nie usuneli
Ja opiszę swoją sytuację, która miała miejsce 1.5 mies temu.
Ulepszałem tytankę bodziami, była już +6, to palę bodziem na +7. Spaliło i item znikł. Napisałem do supportu w odpowiedzi dostałem, że ulepszałem ją na kowalu : )). Gdyby nie to, że ta tytanka nie była nic warta, to bym tego nie olał.
Ja opiszę swoją sytuację, która miała miejsce 1.5 mies temu.
Ulepszałem tytankę bodziami, była już +6, to palę bodziem na +7. Spaliło i item znikł. Napisałem do supportu w odpowiedzi dostałem, że ulepszałem ją na kowalu : )). Gdyby nie to, że ta tytanka nie była nic warta, to bym tego nie olał.
bardzo możliwe, bo mi znikła szarfa 5% jak przerabiałem. Miałem 2x 5% i spaliło. Powinna zniknąć 1 szarfa a znikły 2.
No troche ubogi ten drop z tych skrzynek . Ale jak ktoś nie ma co robić z czasem lub dopiero zaczyna przygodę z metinem to może mu się poszczęści .
Może jest jakaś bardzo mała, minimalna szansa, że może item zniknąć przy ulepszaniu, pewnie wprowadzili to w jakimś patchu i nie poinformowali jeszcze
no pewnie, wkladasz szarfe 20% z feniksa+9 i 11% pali tracisz obie, to na bank zamierzone
pomyśl zanim coś napiszesz
A oddają chociaż takie szarfy? Od 20 do 25 wymaga 50+ prób to na pewno znikną obie.
jeśli serio ma być taki drop to super event se zapowiada. Nawet boty nie będą łowić bo nie będzie im się opłacało :p
Siemka
Jak może być koniec dropu kart,jak boty biegają i normalnie wypadają karty i podnoszą szybciej niż spadnie na ziemie.
podniesie i mu ta karta w ekwipunku znika. Tez kilka zdążyłem podnieść i zaraz znikła
ulepszanie szarfy np. Z feniksem +9 na innej zasadzie działa. Tzn. zawsze ulepsza, ale nie zawsze się zmienia % absorbcji. W tym przypadku raczej nie możliwe aby ta pierwsza szarfa znikła, natomiast w szarfach 1,5,10% zmienia się rodzaj szarfy i dlatego czasami mogą zniknąc obie szarfy. Jest to błąd ale pewnie nie zostanie naprawiony.
Ale od jakiegoś czasu jak coś ulepszam, przerabiam itp. To nagrywam bo w tej grze o nazwie "Bug2" wszystko jest możliwe...
A ja wczoraj sobie robilem szarfy i spalilo na unikat, nawet nie patrzylem czy zostala ta 10%, dzisiaj otworzylem sobie kilka szkat rybaka i mysle: a ide sobie popale te szarfy, patrze a tu jednak nie ma tej 10%... Chyba macie racje, ze znikaja po 2szt. ZENADA