dziala
-
-
DZIALA W KOŃCU!!! :DDDD
-
DZIAŁA
-
NIE DZIALA NIE MOGE SIE ZALOGOWAC
-
Mi logowało 5min.
-
Metin2 uruchamia się około 2x szybciej.
-
Się nie dziw jak nie zdążyłeś od razu się zalogować i teraz ładują się wszyscy na te słabe serwery to i 10min możesz czekać.
-
Mi logowało 5min.
Nic na sile, wole sobie poczekac az sie ustabilizuje sytuacja
podejrzewam, ze bedzie nastepna przerwa techniczna
-
Kasę od graczy to potrafią brać...
-
Oj jaja nawet nie mozna zalogowac a idz pan [ciach]
Moderator Canhide:
Usunąłem wulgi. -
ja cie w kurczaka masakra jakas zeby logowalo ponad 10 minut i jeszcze nie zalogowalo ...
-
Zmieńcie neta na orange, mi w 10s loguje do gry.
-
Chyba coś zniszczyli bo moby w Grocie biją 5 razy tyle. xd
-
Od czego zalezy dostanie sklepu premium ? Bo mam go tylko na głownym koncie i na głównej postaci ... a pozostałe postaci konta nie maja go ...
-
Jak wejść na bazar, gdzie jest ten nowy NPC?
-
ile Premium kosztuje?
-
ale pieknie wywala z gry
-
-
Z 10s logowania zrobiło się kilka minut. xD
-
-
ile Premium kosztuje?
nie będą w ofercie jak narazie jak to Art napisał może będą w KOLE więc BRAFFO GF![ciach]
Moderator Canhide:
Ciachnąłem flood. -
Czy jest nowy NPC do wejścia na bazar?
-
gdzie się odbiera pieniądze? przelozylem se kase przez toboł i nwm gdzie to jest
-
A polityka firmy GF jest taka. Wprowadzamy sklepy premium, ale nie damy graczą im tego za darmo do testowania. No może nie do końca nie damy. Ktoś wpadł na bomba pomysł. Opóźnijmy wgrywanie aktualizacji, która zapewne zrobiona była dawno temu. W zamian przyznamy im sklepy premium na 2 dni. Niech się cieszą z rekompensaty i zobaczą jakie to fajne udogodnienie. Tak napędzimy sprzedaż.
-
takie 2 moje sugestie to 1. gf ma was w [ciach] drodzy gracze dla nich liczy sie stracony Hajs przez was(im wiecej tym lepiej,znam to z autopsjii) NIE WYSLUCHA WAS ANI GF ANI gm BO NIKT SIE WAMI NIE INTERESUJE CI DRÓDZY MAJA SWOJE SPRAWY A NIE ,,WOLONTARIAT'' (KAZDY ,,EMERYT'' W TEJ GRZE CO ROBIA) A ZEBY GF WPROWADZIL COS Z CZEGO NIE MIALBY ZAROBKU - CZY WAS [ciach]?
patrzylem na rozpiske Eventow na listopad= NIE MA SENSU SIE NAWET LOGOWAC mam nadzieje ze wiekszosc graczy tez tak ma
Moderator Canhide:
Połączyłem double post, ciachnąłem pseudocenzurę.