Porozmawiajmy o Metin2 - część I

• przed resetem podwójna melej zrobiona a teraz nie można po restarcie zajerestrować brawo GF

Meley można rejestrować co 3h, skoro restart trwał niecałe 2h, a ty zrobiłeś meley tuż przed to jasne, że nie możesz zrobić kolejnej.

fCRXcpd.png

• wczoraj miałeś przecież "event" ... jutro jest o 9:00 "event" :)b

No i gdzie moja kasa ZA LAS.... sie pytam kostiumy lecą maska leci sklep leci a co mnie interesi ze Wy Itemy kopiujecie kasa moja się nie zgadza i co :gryzie:

• No i gdzie moja kasa ZA LAS.... sie pytam kostiumy lecą maska leci sklep leci a co mnie interesi ze Wy Itemy kopiujecie kasa moja się nie zgadza i co :gryzie:

Szła dzieweczka do laseczka do zielonego... :D A kasa na metku leży na ziemi. Wystarczy pozbierać po zbijanych wróżkach w m1 :saint:

• No i gdzie moja kasa ZA LAS.... sie pytam kostiumy lecą maska leci sklep leci a co mnie interesi ze Wy Itemy kopiujecie kasa moja się nie zgadza i co :gryzie:

Nadal istnieje wiele bugów, o których GF się dowie po kilku miesiącach albo latach. Kwestia tego, kto je zna i czy lubi się chwalić

Zejście z konia cyk *click*, zejście z konia cyk *click* ( ͡° ͜ʖ ͡°)

vCe0W6E.png

• Nadal istnieje wiele bugów, o których GF się dowie po kilku miesiącach albo latach. Kwestia tego, kto je zna i czy lubi się chwalić

naprawili to z koniem bo jeszcze nie sprawdzałem ;p

• Jak narazie to z wypowiedzi PM to zmiany na smoku zmiany z expem na mapach yohara oraz nowe mapy do yohary i coś beda robic z systemem gildii ale kiedy to nie wiadomo.. według Product Menagera miala byc zmiana ze smokiem juz w styczniu ale nie było wiec nic nie wiadomo..

Nie miał przypadkiem pojawić się 11 stycznia plan zmian w grze na aktualny rok? Gdzieś chyba ta data mi utkwiła w pamięci Art

A co jest nie tak z expem na Yohara? Ogólnie bez autołowów mam 8 poziom, gdzie PD z IS to może miałem 2-3 dni. Po aktualizacji zaprzestałem grać, czyli można liczyć, że trochę w ponad 2 miesiące wbiłem 8 poziomów. Na trzeciej mapie są takie spoty, że głowa mała. Spokojnie można tam expić. A jeżeli wprowadzą nowe mapy do Yohary to jeszcze będzie łatwiej. Bardzo dobrze, że w chwilę ludzie nie wbijają max poziomu, tak jak to było w przypadku wprowadzenia Zaklętego Lasu.

Jaki najwyższy poziom na Polsce?

• Nie miał przypadkiem pojawić się 11 stycznia plan zmian w grze na aktualny rok? Gdzieś chyba ta data mi utkwiła w pamięci Art

A co jest nie tak z expem na Yohara? Ogólnie bez autołowów mam 8 poziom, gdzie PD z IS to może miałem 2-3 dni. Po aktualizacji zaprzestałem grać, czyli można liczyć, że trochę w ponad 2 miesiące wbiłem 8 poziomów. Na trzeciej mapie są takie spoty, że głowa mała. Spokojnie można tam expić. A jeżeli wprowadzą nowe mapy do Yohary to jeszcze będzie łatwiej. Bardzo dobrze, że w chwilę ludzie nie wbijają max poziomu, tak jak to było w przypadku wprowadzenia Zaklętego Lasu.

Jaki najwyższy poziom na Polsce?

ten plan watpie aby się pokazal bo jak to Dennis (product menager) napisal nie pojawi się bo WebZen jak zwykle wszystko psuje a GF ciagle dostaje po tylku i musi wszystko odkręcać (bardziej niecenzuralnie napisal).. pisal ze bedzie dawal jakies spoilery odnośnie czego można sie spodziewać w tym roku.. ale juz mamy luty a Dennis zapadl sie pod ziemie.. a Art nie chce i nie może nic powiedziec

Z tym expem to stwierdzili ze coś jest nie tak ze slabo leci czy cos nwm co dokładnie wbilem aby 4ty lvl bo nie mam czasu na tego expa tam..MiHaU wbil 16 niedawno.. z tego co słyszałem nie mam żadnego potwierdzonego info ani nic.. to maja zostać wprowadzone nowe zbr i bronie moze buty tez ale ile w tym prawdy to nie wiadomo

:55: :chunjo: - SheeeN 80lvl OFF :ninjadag:
    :50: :chunjo: -DarkWolfie 100lvl OFF

• Nadal istnieje wiele bugów, o których GF się dowie po kilku miesiącach albo latach. Kwestia tego, kto je zna i czy lubi się chwalić

No to kwestia czasu aż Ci co je znają się któregoś dnia obudzą, zdziwią się i będą na forum wylewać żale ... regulamin chyba jasno mówi, że za świadome wykorzystywanie błędów gry jest ban :)

Kto silny ten walczy, kto chory ten zdycha
    Mocnym pomaga się, słabych się spycha
    Tak być powinno !!!

• No to kwestia czasu aż Ci co je znają się któregoś dnia obudzą, zdziwią się i będą na forum wylewać żale ... regulamin chyba jasno mówi, że za świadome wykorzystywanie błędów gry jest ban :)

A pozniej ze bany za free xD

:55: :chunjo: - SheeeN 80lvl OFF :ninjadag:
    :50: :chunjo: -DarkWolfie 100lvl OFF

• A pozniej ze bany za free xD

Ale trzymaj się swojej narracji. W końcu cheatowaliśmy i wychwycił to niezawodny cheat blocker. Czy jednak wychwycił jak robimy bugi?

Ahh nie, Ty przecież masz tyle wiedzy co nikt. Wiesz tylko to, co napisali Ci ludzie, którym liżesz 4 literki ;-) "nasz niezawodny cheat blocker..." To brzmi co najmniej, jak tekst Beaci Szydło, odnośnie ośmiu ostatnich lat ¯\_(ツ)_/¯

Z tego co mi wiadomo nie ma kar za wiedzę nt. bugów, a za korzystanie bądź rozpowszechnianie. Najważniejsze że Ty sam wierzysz w to, że za każdym razem wbijasz nam szpileczkę xD

vCe0W6E.png

• Zastanawia mnie to czy o tych skopiowanych przedmiotach doniesli gracze na support czy oni sami to wykryli? ktoś się orientuje? bo jak gracze to zglosili to ich nie czaje... [CIACH]

Moderator Canhide:
    Usunąłem zbędną treść.

Nie przyszedlem tu żeby przegrac...

Edited once, last by Canhide ().

• Zastanawia mnie to czy o tych skopiowanych przedmiotach doniesli gracze na support czy oni sami to wykryli? ktoś się orientuje? bo jak gracze to zglosili to ich nie czaje... [CIACH]

Moderator Canhide:
    Usunąłem zbędną treść.

Może jestem laikiem, ale nigdy nie próbowałem wyciągać kd z branzoletki, nigdy nie próbowałem uzupełniać przetopów eliksirem czasu do wydłużania alchemii itp. Takie błędy moim zdaniem są celowe i dobrze znane wąskiemu gronu ludzi którzy zajmują się aktualizacjami. To wąskie grono ma równie wąskie grono znajomych z którymi w sekrecie dzielą się nowinką, ale wspomniani znajomi również mają znajomych......aż w końcu info wpada w ręce kogoś kto poinformuje o tym szerokie grono użytkowników yt lub dociera do uczciwego gracza który nie wierząc, że dopuszczenie do takiego błędu jest w ogóle w szanującej się firmie możliwe informuje o błędzie support i wtedy trzeba to zablokować ( a przy okazji może pozbyć się kilku graczy którzy zdążyli się o tym dowiedzieć i wykorzystali ten błąd)

• Pewnie dlatego że godzinę wcześniej włączyli i wyłączyli godzinę wcześniej. Taka dezorientacja to lekki brak szacunku dla graczy IMO

Mikropłatności 2k19

#STOPexternalToolBan ! #BeFAIR ! 2k20

Gracz zalogował się na wiele kont w krótkim czasie, co spowodowało włączenie systemu bezpieczeństwa.

Gracz nie powinien używać tylu kont. 2k20 / FALA BANÓW I UNBANÓW RODEM Z ARCHIWUM X BEZ WYJAŚNIEŃ 08.12.2020

DOSTAĆ REKOMPENSATĘ ZA NIESŁUSZNE BANY W POSTACI TYGODNIOWYCH EVENTÓW , A PO NIECH DOPIERO UNBANA XD ~ART 2K21

• Może jestem laikiem, ale nigdy nie próbowałem wyciągać kd z branzoletki, nigdy nie próbowałem uzupełniać przetopów eliksirem czasu do wydłużania alchemii itp. Takie błędy moim zdaniem są celowe i dobrze znane wąskiemu gronu ludzi którzy zajmują się aktualizacjami. To wąskie grono ma równie wąskie grono znajomych z którymi w sekrecie dzielą się nowinką, ale wspomniani znajomi również mają znajomych......aż w końcu info wpada w ręce kogoś kto poinformuje o tym szerokie grono użytkowników yt lub dociera do uczciwego gracza który nie wierząc, że dopuszczenie do takiego błędu jest w ogóle w szanującej się firmie możliwe informuje o błędzie support i wtedy trzeba to zablokować ( a przy okazji może pozbyć się kilku graczy którzy zdążyli się o tym dowiedzieć i wykorzystali ten błąd)

Zaraz odezwie się grono obrońców GF i powie że "tworzysz spiskowe teorie dziejów" :rofl::rofl:.Smutne w Twoim poście jest to , że akurat jest to bardzo prawdopodobne i niestety pewnie jest to prawda. Każdy rozsądnie myślący człowiek i opierający swoją wiedze nie na wirtualnym świecie metina , zdaje sobie prawdę z tego , że niestety "taki jest świat". Tam gdzie wchodzą pieniądze w grę nie ma sentymentów. Zawsze tak było , że zaufane grono wiedziało więcej i żerowało kosztem innych, więc nie ma się co dziwić , ze tutaj jest podobnie. :((