Kiedy była informacja o gienkach których juz sie nie da zblokować przy ścianie
https://pl-wiki.metin2.gameforge.com/index.php/Wersja_19.3
Tutaj :p
Kiedy była informacja o gienkach których juz sie nie da zblokować przy ścianie
https://pl-wiki.metin2.gameforge.com/index.php/Wersja_19.3
Tutaj :p
jak tam, bedziecie aktywni na nasionkach?:-)
moze inaczej chce odpisac konta od platformy na ktorej mam glowne konto czyli przepisac na inny email czy jest jakas wzmianka zabraniajaca lub potrzebe uzasadnienia tego?
Zarówno konto główne jak i pozostałe po przypisaniu mają obecnie ten sam e-mail. W OWU nie ma informacji o zmianie adresu e-mail. E-mail można zmienić na platformie do kont już przypisanych.
By odpisać jakieś konta już przypisane do platformy musisz napisać do Supportu.
Siema, właśnie ogląałem wiedo o prezentach od GameForge. Gościu mówi że będą je rozdawać ambasadorowie gry w każdym kraju. Kto w Polsce jest ambasadorem Metina?
Cześć,
Czy tam przypadkiem nie chodziło o stream'erów? W Polsce aktualnie chyba nikt nie robi live'ów, no chyba, że są jakieś wyjątki z dropienia odłamków smoczego kamienia w DT ![]()
event jak event, nic nie ma jest źle coś jest to też źle. Okazję sobie poprostu podpieli.
Już pisałam o tym, że był zakaz zmiany maila, czyli nie tylko ja o tym pamiętam. Nie szukam tego ponownie, bo jak wiele rzeczy to też pewnie zniknie w sekundę jak się człowiek przyczepi. "Poprawność polityczna" ![]()
Nie można dodać konta do stworzonej nowej platformy, konto nie było nigdy przypisane. Wydaje mi się, że problem ten pojawia się szczególnie wtedy kiedy więcej osób próbuje wykonać tą czynność. Art tak nie może być, pisałeś przecież iż nie przypisane konta nie znikną. To co jest z tym nie tak? Restart w dniu dzisiejszym służył tylko zablokowaniu innych możliwości. Ludzie mają pety o które dbali czasem więcej jak dwa lata.
Ingolf hasło na pewno nie jest za długie. Potwierdzone też utworzenie platformy.
Już pisałam o tym, że był zakaz zmiany maila, czyli nie tylko ja o tym pamiętam. Nie szukam tego ponownie, bo jak wiele rzeczy to też pewnie zniknie w sekundę jak się człowiek przyczepi. "Poprawność polityczna"
Nie można dodać konta do stworzonej nowej platformy, konto nie było nigdy przypisane. Wydaje mi się, że problem ten pojawia się szczególnie wtedy kiedy więcej osób próbuje wykonać tą czynność. Art tak nie może być, pisałeś przecież iż nie przypisane konta nie znikną. To co jest z tym nie tak? Restart w dniu dzisiejszym służył tylko zablokowaniu innych możliwości. Ludzie mają pety o które dbali czasem więcej jak dwa lata.
Ingolf hasło na pewno nie jest za długie. Potwierdzone też utworzenie platformy.
Może osiągnąłeś limit ?
Ja dziś kolejne 3 przywiązałem 2 na nowym koncie gf i 1 na starym(głównym) bez najmniejszego problemu około godz 17
Limit? Poważnie??
Napisałam utworzona platforma, wbijam dodaj konto i nie dodaje....po czym utworzyło losowe konto z loginem maila![]()
A wracając do innego problemu, też zabawnego zresztą, a mianowicie. Utworzyłam na platformie (testując ją) dwa konta. Literówka która do zapamiętania to jakaś masakra, więc po prostu je usunęłam. Tylko, że to było w pierwszym dniu wprowadzenia nieszczęsnej platformy. A one nadal wiszą na platformie. Art Ingolf jak to możliwe skoro minęło ponad 7 dni od usunięcia, poprawnego usunięcia tych kont.
Dodało poprawnie konto, w końcu. Ale proszę o usunięcie z platform usuniętych kont, Art![]()
[mod='Ascoran']Usunąłem flood i połączyłem posty.[/mod]
Eventy są aktywowane na bieżąco. Cały plan pojawi się jutro. Przepraszamy za opóźnienia!
Taka mała ciekawostka, adres email też możemy zmienić bez potwierdzenia.
Wystarczy że wpiszemy kod bezpieczeństwa, który przychodzi na nowego maila i mamy maila zmienionego ![]()
Jedynym "zabezpieczeniem" jest to, że mamy tydzień na anulowanie tej decyzji, ale to też można obejść ;D
można grać bez kostiumów, polecam
Taka mała ciekawostka, adres email też możemy zmienić bez potwierdzenia.
Wystarczy że wpiszemy kod bezpieczeństwa, który przychodzi na nowego maila i mamy maila zmienionego
Jedynym "zabezpieczeniem" jest to, że mamy tydzień na anulowanie tej decyzji, ale to też można obejść ;D
Ta zmiana akurat wyjdzie na dobre tym, którzy nie dbają o dostępność adresu e-mail, który potem wygasa i robi się problem. Przechodzenie przez szczegółową procedurę nie zawsze było pomyślne, stąd też niejako odpada wizyta na Support ![]()
Cały czas przypominamy, dzielenie konta, udostępnienie danych niesie za sobą ryzyko jego utraty, na co Support nie ma wpływu.
Wystarczy że wpiszemy kod bezpieczeństwa, który przychodzi na nowego maila i mamy maila zmienionego
Cóż za tęgie głowy pracują w GF. Można przypisać cudze konta bez potwierdzenia, to jeszcze e-mail można zmienić, bo kod będzie na nowym e-mailu, nie na poprzednim... ![]()
Można grać lepiej z kostiumami, co prawda to groszowe sprawy ale coraz bardziej pazerny jest GF. Ostatnio chciałem wydropic szczeniaka ale kupić ponad 70 szkat dla ks lidera i kilkuset medali smoka to słaby biznes. A szczeniaka jak nie ma tak nie było. Jeszcze chwilka i pobije rekord pecha albo napisze do odpowiednich instytucji bo to jawne zdzieranie kasy z graczy.
Cóż za tęgie głowy pracują w GF. Można przypisać cudze konta bez potwierdzenia, to jeszcze e-mail można zmienić, bo kod będzie na nowym e-mailu, nie na poprzednim...
dokladnie w dodatku gdy czlowiek chce odpisac konto na email na ktorym byl lub inny ktory mamy pod reka to od razu problem robia
Ta zmiana akurat wyjdzie na dobre tym, którzy nie dbają o dostępność adresu e-mail, który potem wygasa i robi się problem. Przechodzenie przez szczegółową procedurę nie zawsze było pomyślne, stąd też niejako odpada wizyta na Support
Cały czas przypominamy, dzielenie konta, udostępnienie danych niesie za sobą ryzyko jego utraty, na co Support nie ma wpływu.
To jest po prostu kretynizm po waszej stronie, po co tworzycie nową platformę która i tak jest syfiasta i się wysypuje jakiś błąd. "Dzielenie konta, udostępnienie danych niesie za sobą ryzyko jego utraty". No zarąbiście, ale bez dzielenia konta można sobie czyjeś przywłaszczyć, bo wystarczy hasło/login i masz :P. Support i tak nigdy nie pomaga i ciągle te same formułki... Dla tych co piszą że nie trzeba wpisywać milion razy pasów by przelogować to powiem...... Zmiana chanelli niech naprawią ![]()
Przepraszam, czy ta gra zmierza do samozniszczenia? ![]()
Wszystko gra. Platforma śmiga, event za eventem, promocje w is , na co narzekacie???![]()
Do tego te wieczne błędy i boty grające na Rubinium, kiepsko to rzutuje na firmę :<
No zarąbiście, ale bez dzielenia konta można sobie czyjeś przywłaszczyć, bo wystarczy hasło/login i masz :P.
Nie wiem czy myślisz nad tym co piszesz - wątpie - ale to tak jakby powiedzieć wystarczy mi kogoś karta z bankomatu z pin'em i mogę kogoś okraść.
Na tym to właśnie polega.
"Dzielenie konta, udostępnienie danych niesie za sobą ryzyko jego utraty"
Prawdopodobnie z 75% albo i więcej kradzieży było spowodowanych udostępnianiem danych do konta.
Teraz platforma po części zmusza użytkowników do większego zabezpieczenia się przed rozrzutnym dzieleniem się kontem.
Będziecie się sami pilnować bo wiecie jak łatwo go stracić.
Prosty myk, a załatwił wiele spraw z którymi wypisywano na support
Ogolnie to troche beczka zaladowalem sobie smy pierwszy pakiet spoko poszedl smy dostalem 2gi pakiet zjadlo kase z konta error sobie wyskoczyl a sm nie ma ehh i moze znowu ban za ladowanie w isa
Ariswar , prosty przykład.
Ściągasz przypadkowo na komputer keyloggera, antywirusa masz wyłączonego bo blokował ci Metina.
Wcześniej w takiej sytuacji mogłeś nadal odzyskać konto, zabezpieczyć przed kolejnymi włamaniami. Jeśli miałeś przywiązane do postaci eq, to dodatkowo minimalizowało straty.
Teraz, jeśli w jakikolwiek sposób ktoś uzyska dostęp do twoich passów, to może bezpowrotnie przywłaszczyć sobie wszystkie twoje konta i nawet nie będziesz wiedział co się stało. Przywiązanie eq tu przestaje mieć jakiekolwiek znaczenie, bo złodziej poczeka 3 dni, przełoży eq i sprzeda czyste konta.
Podając przykład z kartą zaprzeczyłeś własnej tezie, bo kartę możesz zablokować kiedy tylko zechcesz, najczęściej przez aplikację, gdzie weryfikacja dwuetapowa to standard.
No ale jak widać, raczej nie pomyślałeś nad tym, co napisałeś, bo skupiłeś się raczej na podlizywaniu GF ![]()
Czym się różni skrzynia doświadczenia Ajolosa za 9 sm od skrzyni doświadczenia Ajolosa za 99sm ???????? opis ten sam,przedmioty do wylosowania te same,ni w ząb nie rozumiem.Czy chodzi o to,że firma liczy na to,że się pomylę i klikne zamiast w 9 sm na tę za 99sm
?
Pewnie tym że jedna, ta droższa jest za smocze ZNAKI, druga za smocze MONETY ![]()