Porozmawiajmy o Metin2 - część I

• Ja tez nie lubie jak somsiad ma lepiej.
    Ja musialem harowac na eq a ten dostaje jak na tacy zywioly kurde.

Szczerze mowiac z tym dropem sam nie wiem ostatnio jak dropilem klucze na smoka bufem to z generala 2 itemy w tym 1 klucz.
    I tak z 7-9 pod rzad. Pozniej troche sie poprawilo ale strasznie czesto mi leci jeden zamiast 3-4. Albo mam okres pecha i jestem przewrazliwiony ;p

Jak tak pomysle to znajomy sura 103 z 2 respow zwyklych generalow mial 8 kluczy xD

• Jedni expili na gienkach inni na meley jeszcze inni dzięki żywiołom. W tym temacie nie mam nic do dodania. No chyba, że w niedalekiej przyszłości uszczuplą. Nie tak jak teraz, że 60% starcza żeby spokojnie bez buffa ustać cały spot.

Tak ale eq na meley też trzeba było jakieś zrobić, zeby ustać te 3 gienki czy wiecej też trzeba było coś w tym eq miec teraz wystarczy kupic talik + drewniane eq z m1 po 1 wonie za item dodać hp kosztem max 4 zmianek i kupic autolowy i kostiumy ;>

• Tak ale eq na meley też trzeba było jakieś zrobić, zeby ustać te 3 gienki czy wiecej też trzeba było coś w tym eq miec teraz wystarczy kupic talik + drewniane eq z m1 po 1 wonie za item dodać hp kosztem max 4 zmianek i kupic autolowy i kostiumy ;>

Ale co im po tym lv jeżeli potem w tym "drewnianym eq" nie biją żadnego bosa nie mówiąc już o meley jotunie nemere

• expiac postac w zakletym na autolowach z wayane moozna od 95 do 115 z 50 pasów lekko dropnąc do tego yang i mitrili .. to lepsze niz boty na okeyki w m1 ...

• Racja racja i przez to że takie mixy wbijają w eq za 500kk 105 lvl szybko się zniechęcają do giereczki komputerowej. Wbije ten 105 i nie ma co robić, żadnego bosa nie ubije, metka klepie po 5k z krytyka i po prostu widzi że nie ma co robić i sprzedaje wszystko. Tak według mnie to wygląda

Kodzottsu jest tylko jeden :).

• Czyli przeciwnicy tego ułatwienia nie mają sensu podnosić larum, bo przecież te mixy i tak odejdą, nie zabierają nic nikomu i nikogo nie krzywdzą:)

:shinsoo::surabm: :53:

• Czyli przeciwnicy tego ułatwienia nie mają sensu podnosić larum, bo przecież te mixy i tak odejdą, nie zabierają nic nikomu i nikogo nie krzywdzą:)

za bardzo generalizujesz :) tu nawet nie mowa o nowych graczasz tylko o ludziach doexpiajacych sobie tak postacie i zarabiajacych na tym krocie :) nawet na pierscieniach antyexpa wejdz na tasmanie do lasu :P wszędzie stoją autolowy ( chwilowo brak kostiiumów troche przerzedził )

• Troche szkoda ze bugi z marmurkiem nadal nie sa naprawione..

:55: :chunjo: - SheeeN 80lvl OFF :ninjadag:
    :50: :chunjo: -DarkWolfie 100lvl OFF

• Usunięto błąd, przez który podczas użycia Eliksiru Czasu dwukrotne kliknięcie smoczych kamieni powodowało ich usunięcie.

To mam pytanie do Ingolfa/Arta to czemu jak zgłosilem na support że w wyniku tego błędu wyciągnołem kamień z alchemii to dostałem odpowiedz od Ingolfa ze to nie jest błąd i nie mogą pomóc?

• To mam pytanie do Ingolfa/Arta to czemu jak zgłosilem na support że w wyniku tego błędu wyciągnołem kamień z alchemii to dostałem odpowiedz od Ingolfa ze to nie jest błąd i nie mogą pomóc?

Mam ,właściwie miałam taką samą sytuacje,nic nie pomógł support,GF-i mimo że to błąd gry kazali mi się wypchać.
    To skandal że w grze są błędy i nie potrafią temu sprostać, w innych grach pod tym względem jest dużo lepiej.
    Pozdrawiam -Marzena.

• gdzie ty wyczytałeś ze można 6 wybornych mixowac? ... chodzi o to ze jesli masz w kole 6 kamyków tej samej jakość to dostajesz dodatkowy bost do alchemi .

Tam jest napisane TEGO SAMEGO POZIOMU czyli od +0 do +6. Chyba nie chodzi o STOPIEŃ JAKOŚCI od mata do wybornego

• Z filmiku wynika że każdy kto ma całe koło legendarnej alchemii (nieważne jakiej jakości) to dostanie tego bonusa. Z tego co widać taki sam bonus dla każdej jakości kamienia

• Mam nadzieje że będą metiny jajka bo jak znowu zepsuja ja i dadzą meley albo zodiak dla samych wysokich leveli a gracze do 55 lv nie będą mieli nic TO H NIE EVENT zostawcie ten EVENT jak był i wszyscy będą zadowoleni . Widząc po ostatnich eventach to wszystko leci w duł nawet skarpetek nie było LUDZIE EVENT PODSTAWOWY ZOSTAWCIE TYLKO COS NAJWYŻEJ DODAJCIE DLA POPRAWY EVENTU A NIE ZABIERAJCIE ;(

• Mam nadzieje że będą metiny jajka bo jak znowu zepsuja ja i dadzą meley albo zodiak dla samych wysokich leveli a gracze do 55 lv nie będą mieli nic TO H NIE EVENT zostawcie ten EVENT jak był i wszyscy będą zadowoleni . Widząc po ostatnich eventach to wszystko leci w duł nawet skarpetek nie było LUDZIE EVENT PODSTAWOWY ZOSTAWCIE TYLKO COS NAJWYŻEJ DODAJCIE DLA POPRAWY EVENTU A NIE ZABIERAJCIE ;(

Mi się wydaje że nie będzie jajek.... Tylko te "dzieci kwiaty" ale obym się mylił..

• Już jest opis aktualizacji :-)
    Bonus za set alchemi czy mat czy wyborny to samo trochę dużo dają nowym gracza a oni dalej marudza, teraz więcej dropow 105+ będzie biegać po bossach