Porozmawiajmy o Metin2 - część I

• Nie było info w kalendarzu, ale w poście była informacja. Nie wszystko musi tam być, pewnie osoba, która się tym zajmuje nie miała czasu dodać. Cieszmy się, że w ogóle takie coś mamy (kalendarz) bo w innych krajach tego nie widzę. Czy dobrze dropily? 10 rad na 6h, zbita masa metkow w zaletym

Ja również dropiłem w lesie i w około 4h dropnąłem 24 rady.

• dodał fakt ale w miejscu nie widocznym do każdego bo nie kazdy o nim wie szkoda że do kalendarza nie do dali no ale nic, zainteresowani widzieli

• Ja na spokojnie biłem jakieś 3h i mój wynik to 9 rad. Bardzo się cieszę że ponowili ten event bo tyle hajsu na KU nie wywale :P

• 17 metków w 1.5h na luźno aby na 1 spocie i 3 rady ^^ i można było wyjść z domu :D
    Co zabawne dodam że 2 metki z rzędu miałem drop: rada+ kamol :D

Peace sells...,but who's buying?

borcuch12345 (80lv) - ON
    tryglodyta (78lv) - OFF

• to jest bezsens bo mieszaj teraz itemy 3 abs hp i 10 kryta,ciach logik,juz lepiej zeby wrocil stary kryt albo wcale,zostal pominięty również dagger,a likana nieznacznie znerfili,za to przez te krytyki mental juz nie znaczy to co kiedyś.
    [mod='Bayek']Ciachłem nieodpowiedni wyraz[/mod]

MarryJ - 120 LvL

Monastyr :chunjo:

Polska :chunjo:

Edited once, last by Bayek ().

• w sumie co mogą jeszcze zepsuć :rofl: art zapewne pisze o evencie kwiatów i nowych petach a w sposobie odniesienia się do tego dał kolejne ziarnko by snuć niestworzone "co by było gdyby"...zresztą czas pokaże...

• Nie wiem czy też tak macie, mniej więcej od tygodnia lub dwóch, że randomowo was wyrzuca z gry podczas bicia większej grupy mobów? Ja mam 99.9% szansy na kicka w momencie, gdy:

• rzucam pelerynkę w v3
    • wybijam spot na 5. piętrze dt
    • dropię mapkę zin

Najlepiej, że te kicki nie występują w momencie, gdy fps lecą mi dramatycznie w dół, tylko w losowych momentach podczas przebywania na dużym spocie. Ilość zalogowanych kont nie ma tutaj znaczenia, bo potrafię zrobić dt do 7. piętra na 3 kontach, potem wywalić 2 clienty i mając jednego odpalonego, bez żadnych ścin, nagle wywala mnie do logowania.

To już przestaje być śmieszne, jeszcze co któryś restart (w tym dzisiejszy) dochodzi mi lagujący kursor. W momencie jak mam mało fpsów to kursor też mi chodzi z opóźnieniem, chociaż wcześniej nie było z tym problemu. To jest chyba jeszcze bardziej irytujące niż te kicki, bo teraz wywalanie odłamków czy przenoszenie czegokolwiek zajmuje 2 razy dłużej, a do tego jeszcze oczy krwawią jak się na to patrzy.

• Też tak mam,dużo mobów,mega lag i wywala :cursing:

• Proszę nie usuwać postów!!!! Dlaczego nie zostało podane do wiadomosci ze mozna dostać kolejny medal bohatera?!

AlBundy-WP-76LVL Ban przez "kolege" zero sprawiedliwosci GF
    BudBundy-BM-68LVL to samo co AlBundy
    Lombard-WP-75LVL Próba odnowienia OFF
    DildoIsAmU-heler-35lvl OFF
    Madrazo-Dagger-35lvl OFF
    Braveran-BM-35lvl OFF
    Cabba - New wp 55lvl Negros power
    Kyabira- Smok 80lvl (Miala byc glowna ale przez buffy w pt zostaje tak xD)

• ciach Można oddawać... Super że było info o zmianie zasad tego to eventu :chlosta:
    [mod='Bayek']Ciachlem pseudocenzure[/mod]

Edited 3 times, last by Bayek ().

• Proszę nie usuwać postów!!!! Dlaczego nie zostało podane do wiadomosci ze mozna dostać kolejny medal bohatera?!

ciach Można oddawać... Super że było info o zmianie zasad tego to eventu :chlosta:

Zgadza się. Podczas dzisiejszej przerwy technicznej zadanie z Medalem Bohatera został dla Was zresetowane, abyście mogli go oddać jeszcze raz.
    Przepraszamy za to niedopatrzenie. Wciąż jeszcze jest czas na oddanie kolejnego medalu :)
    [mod='Bayek']Ciachlem pseudocenzure w cytacie [/mod]

Community Manager

Edited 2 times, last by Bayek ().

• haha to niezly kabaret dlaczego nic mnie juz nie zdziwi? zresetowali sobie medal bohaterea event i nie dali zadnego info no ciach szanujmy sie chociaz troszke.
    [mod='Bayek']Ciachłem pseudocenzure[/mod]

Edited once, last by Bayek ().

• Wywalało,wywala i będzie wywalać... kiedyś grało o wiele więcej luda,miałem drewnianego lapka i neta cieniutkiego-problemem były lagi w m1 ,czy na eventach głównie. Teraz mam lepszy net,lepszy sprzęt-i na głupich metkach czy lemurach potrafi wywalić kilka razy w ciągu 10 minut.
    Ale zawsze odpowiedzią jest"Twój sprzęt".
    Widocznie konfigurując kompa trzeba dać zalecenie"pod metina" albo porozumieć się z NASA.
    Nie żebym jakieś pretensje do supa miał,bo mogą w tym temacie tyle co nic,ale chciałbym poznać rzeczywiste wymagania metka na dziś:)
    Albo się dowiedzieć z czego są wystrugane serwery.. bo nie po to kupuję rękawiczkę na przykład,żeby i tak na dropieniu spędzać tyle samo czasu co bez niej.
    Niech firma robi tak dalej,to coraz więcej osób oleje IS,który i tak już na pewno stracił w porównaniu do kilku lat wstecz.

:shinsoo:
    Solar-NEGROS-ETOLIN-i.. zajrzę czasem tutaj zobaczyć czy warto wracać:)
    Powodzenia ludki,jeśli dajecie radę to bawcie się dobrze:)

Jednak nie warto-bez powrotu.. szkoda,bo to była fajna gra. Kiedyś..

• komputer z NASA czy nawet za milion zl by Ci nie pomogl to jest Metin2 tego nie ogarniesz jak nie wywala przy 5 osobach na mapie to sie 100 razy nie mozesz zalogowac, sprobuj wlaczyc 3 metiny kazdy po 25% procesora Ci zje to nie problem z komputerami tylko z gra ale po co robic cos w tym kierunku kiedy hajs z IS sie zgadza?