Porozmawiajmy o Metin2 - część I

• po co w is daja znizki i wogle opcje kupienia pierscienia jezyka jak chyba wszyscy dawno wbili jezyki na maksa olsnijcie mnie ktos z teamu :rofl:

gram na tasmani 120 lvl nie mam i korzystam cały czas z pierścienia:) na pytanie czemu?bo mi się nie chce

• Wyczuwam monotonność w IS :) non stop te same rzeczy czasami przecenione 2 razy w miesiącu HH.
    Tak samo jak w grze jak włączasz metina to już wiesz że dziś musisz dropnąć 30 odłamków na alchemie.
    Tak samo jak z dropem chcesz dropnać i za razem zarobić to musisz kupić albo dropnąć rękawice złodzieja chodz na drop to szanse marne i tak w koło macieju non stop to samo :).

POzdro :) dla wszystkich :)

Pomogłem ?? Zostaw łapkę w górę :):thumbup:

• a tam na wyższym lvlu ta rękawica jest moim zdaniem nie potrzebna bijąc meley nemery itp to rękawica jest zbędna:)

• Dawniej to było...

Pamiętam czasy kiedy jak był zapowiedziany jakiś drop to dropiło z każdego metka, i nikt nie musiał się zastanawiać czy to dropi czy jednak jest jakiś bug... A tak to ludzie się zniechęcają jak drop jest z 1 na 20 metków i w praktyce nawet nie ma konkurencji do ubijania metków.

MATIS80 shinsoo 80 lvl

• Wiadomo na wyższym lvl to rzecz zbędna ale patrząc pod względem dropków [ M2 ] to bez rękawicy nic nie dropniesz :)

• Patrząc na dropa kiedyś a na dropa teraz jest kolosalna różnica. Jedyne co mnie zaskoczyło w metku że na święta nie było skarpet. Po drugie ewenty które naprawdę są udane tzn. [ Rybacki ] czy inne fajne eventy są bardzo rzadko.

• Dokładnie tak jak napisał Bayek. HH bardzo często pojawia się po 14 dniach od poprzedniego, chociaż był też okres w tamtym roku, gdy HH pojawiało się raz na miesiąc albo i rzadziej :)

no dobrze teraz już wiem jaka zasada panuje odnośnie HH nigdy nie zwróciłem uwagi na termin HH w grudniu 2017 HH było 4razy

:w00t: TASMANIA :w00t:

:pocieszacz: ! NA ZAWSZE OFF ! :pocieszacz:

• Master a po co Ci rękawica na wysokim lvl jak bijesz tylko jotuny razadory nemere? Szkaty lecą tak samo bez jak i z

GG: 44887149 :thumbup:

• No fakt bo eventy typu blaski rybacki wielkanocny to powinni dawać co tydzień i po chwili rynek by nie istniał myśl człowieku

• No fakt bo eventy typu blaski rybacki wielkanocny to powinni dawać co tydzień i po chwili rynek by nie istniał myśl człowieku

Nie mówię że co tydzień ale raz na miesiąc by się przydało chodź jeden z tych lepszych ewentów.

• Ingolf kiedy będzie wiadomo czy będą nowe terminy dropu rad i ebonitowych, bo jak sam napisałeś w innych krajach już takowe zostały ustalone?

• Wiem że to głupie pytanie - ale dlaczego akurat w tych dniach ? Prawie to środek tygodnia . Nie można było dać na weekend ?

EDIT:Dobra zajarzyłem że na ten weekend jest zaplanowany drop innych szkatułek . Nie było pytania

• @Art wiadomo cos o nowych schronieniach Alastor lub Teriel?

:55: :chunjo: - SheeeN 80lvl OFF :ninjadag:
    :50: :chunjo: -DarkWolfie 100lvl OFF

• duzy+ za odpowiedź @Inglof zawsze była cisza... A co do dropu nikt na siłę nie zmusza to ewent i do tego z pobocznych... Kiedyś to były ewenty... No fakt były drop był ale z taką różnicą że raz na miesiąc albo żadziej a teraz w sumie co tydzień coś albo i częściej... Jakby to powiedzieć "tylko grać" a jak wszyscy wiemy i tak co bu nie było wszystkim nie dogodzi i tylko patrzeć jak zacznie się marudzić że za dużo wszystkiego... Bo prawdę mówiąc po tej ilości wszystkiego na rynku łatwej zarobić na przetopach czy odłamkach niż na ewencie...

• Administracja nie może podawać informacji przed oficjalnym upublicznieniem ich. Ostatnio Ascoran napisał parę godzin przed, że będzie zadowalająca dla nas i potem wypuścił notkę na temat szczeniaków.

ShadowKayn 50 Body Etolin ON
    KaynBlade 75 Smok Etolin ON

Simlas2137 105 Body Samos OFF w (chyba) dobrych rękach
    Buffiacia 102 Smok Samos OFF w (chyba) dobrych rękach
    SimlasDrop 54 Body Samos Dropek OFF w (chyba) dobrych rękach

• bo w weekend wiecej osob ma czas?

fajnie ze tak szybko zareagowali i dali nowa date dropu
    [mod='Bayek']Połączyłem posty[/mod]

Edited once, last by Bayek ().