po co w is daja znizki i wogle opcje kupienia pierscienia jezyka jak chyba wszyscy dawno wbili jezyki na maksa olsnijcie mnie ktos z teamu
![]()
gram na tasmani 120 lvl nie mam i korzystam cały czas z pierścienia:) na pytanie czemu?bo mi się nie chce
po co w is daja znizki i wogle opcje kupienia pierscienia jezyka jak chyba wszyscy dawno wbili jezyki na maksa olsnijcie mnie ktos z teamu
![]()
gram na tasmani 120 lvl nie mam i korzystam cały czas z pierścienia:) na pytanie czemu?bo mi się nie chce
Wyczuwam monotonność w IS
non stop te same rzeczy czasami przecenione 2 razy w miesiącu HH.
Tak samo jak w grze jak włączasz metina to już wiesz że dziś musisz dropnąć 30 odłamków na alchemie.
Tak samo jak z dropem chcesz dropnać i za razem zarobić to musisz kupić albo dropnąć rękawice złodzieja chodz na drop to szanse marne i tak w koło macieju non stop to samo :).
a tam na wyższym lvlu ta rękawica jest moim zdaniem nie potrzebna bijąc meley nemery itp to rękawica jest zbędna:)
Dawniej to było...
Pamiętam czasy kiedy jak był zapowiedziany jakiś drop to dropiło z każdego metka, i nikt nie musiał się zastanawiać czy to dropi czy jednak jest jakiś bug... A tak to ludzie się zniechęcają jak drop jest z 1 na 20 metków i w praktyce nawet nie ma konkurencji do ubijania metków.
Wiadomo na wyższym lvl to rzecz zbędna ale patrząc pod względem dropków [ M2 ] to bez rękawicy nic nie dropniesz ![]()
Patrząc na dropa kiedyś a na dropa teraz jest kolosalna różnica. Jedyne co mnie zaskoczyło w metku że na święta nie było skarpet. Po drugie ewenty które naprawdę są udane tzn. [ Rybacki ] czy inne fajne eventy są bardzo rzadko.
skad te domysły?
Dokładnie tak jak napisał Bayek. HH bardzo często pojawia się po 14 dniach od poprzedniego, chociaż był też okres w tamtym roku, gdy HH pojawiało się raz na miesiąc albo i rzadziej ![]()
Dokładnie tak jak napisał Bayek. HH bardzo często pojawia się po 14 dniach od poprzedniego, chociaż był też okres w tamtym roku, gdy HH pojawiało się raz na miesiąc albo i rzadziej
no dobrze teraz już wiem jaka zasada panuje odnośnie HH nigdy nie zwróciłem uwagi na termin HH w grudniu 2017 HH było 4razy
no dobrze teraz już wiem jaka zasada panuje odnośnie HH nigdy nie zwróciłem uwagi na termin HH w grudniu 2017 HH było 4razy
W grudniu zazwyczaj jest 3-4 razy, z okazji świąt, sylwestra i wielu eventów
//dodałam spoiler. Aszti
Master a po co Ci rękawica na wysokim lvl jak bijesz tylko jotuny razadory nemere? Szkaty lecą tak samo bez jak i z
Tylko patrz na to ze wtedy 10min metka biles a teraz 20s i po metku
No fakt bo eventy typu blaski rybacki wielkanocny to powinni dawać co tydzień i po chwili rynek by nie istniał myśl człowieku
No fakt bo eventy typu blaski rybacki wielkanocny to powinni dawać co tydzień i po chwili rynek by nie istniał myśl człowieku
Nie mówię że co tydzień ale raz na miesiąc by się przydało chodź jeden z tych lepszych ewentów.
I co frytki do tego??? Event to dodatek jak napisal ktos z administracji czyli w skrocie to jest ich laska ze masz eventy.
Ingolf kiedy będzie wiadomo czy będą nowe terminy dropu rad i ebonitowych, bo jak sam napisałeś w innych krajach już takowe zostały ustalone?
Ingolf kiedy będzie wiadomo czy będą nowe terminy dropu rad i ebonitowych, bo jak sam napisałeś w innych krajach już takowe zostały ustalone?
Eventy poboczne - 02/2018 już wiadomo ![]()
Wiem że to głupie pytanie - ale dlaczego akurat w tych dniach ? Prawie to środek tygodnia . Nie można było dać na weekend ?
EDIT:Dobra zajarzyłem że na ten weekend jest zaplanowany drop innych szkatułek . Nie było pytania
duzy+ za odpowiedź @Inglof zawsze była cisza... A co do dropu nikt na siłę nie zmusza to ewent i do tego z pobocznych... Kiedyś to były ewenty... No fakt były drop był ale z taką różnicą że raz na miesiąc albo żadziej a teraz w sumie co tydzień coś albo i częściej... Jakby to powiedzieć "tylko grać" a jak wszyscy wiemy i tak co bu nie było wszystkim nie dogodzi i tylko patrzeć jak zacznie się marudzić że za dużo wszystkiego... Bo prawdę mówiąc po tej ilości wszystkiego na rynku łatwej zarobić na przetopach czy odłamkach niż na ewencie...
Administracja nie może podawać informacji przed oficjalnym upublicznieniem ich. Ostatnio Ascoran napisał parę godzin przed, że będzie zadowalająca dla nas i potem wypuścił notkę na temat szczeniaków.
Najpierw Niemcy potem info idzie do naszych dopiero nasi publikują ![]()
i bardzo dobrze że w tygodniu wszystko zawsze weekend i weekend
bo w weekend wiecej osob ma czas?
fajnie ze tak szybko zareagowali i dali nowa date dropu
[mod='Bayek']Połączyłem posty[/mod]