Szok i nie dowierzanie po 18latach team meitn2 usunał lagi nawet z bazaru szacun. (tzn na starym kompie widać, sklepy odpalają się jakby 5sekund temu były wystawione)
Gratulacje dla Teamu metin2
-
- Polska
- Szymon aka Stach
-
-
Szok i nie dowierzanie po 18latach team meitn2 usunał lagi nawet z bazaru szacun. (tzn na starym kompie widać, sklepy odpalają się jakby 5sekund temu były wystawione)
to juz jest od paru tygodni jak coś xD
-
lo kurde szok dziadka odpalilem sie zdziwilem
-
przecież oni nie mają pojęcia czemu nie ma lagów a ty im gratulujesz xDDDD
-
przecież oni nie mają pojęcia czemu nie ma lagów a ty im gratulujesz xDDDD
dokładnie, nie ma o tym ani słowa w changelogu xD
-
Też to zauważyłem chwile temu i byłem w szoku xD ale śmieszy mnie odpowiedź przedmówcy bo pewnie ma 100% racji xD
-
Pozwalam na post
Lecz proszę o zachowanie merytorycznej dyskusja bez personalnych wycieczek do osób postronnych jak i zespołu. -
Pumba
Approved the thread. -
Pozwalam na post
Lecz proszę o zachowanie merytorycznej dyskusja bez personalnych wycieczek do osób postronnych jak i zespołu.To w wolnym Państwkie Polskim, w UE musisz wyrażać zgode aby ktoś coś napisał? WOW Jestem w szoku, myślałem że konstytucja i prawo Europejskie pozwala nam na wypowiedz bez pozwolen osob trzecich

-
Pozwalam na post
Lecz proszę o zachowanie merytorycznej dyskusja bez personalnych wycieczek do osób postronnych jak i zespołu.dziena xDD
-
-
Pytanie czy wy wgl kiedys wprowadzicie jakiegos antycheata albo zrobicie cos z botami ? Nowi gracze od tej gry odbijaja sie jak pilka ping pongowa ... Pytanie gdzie są wasi programisci, bo najwidoczniej u was mozna byc programista i nic nie umiec, skoro nic nie robicie z obecnym stanem rzeczy.
-
Pytanie czy wy wgl kiedys wprowadzicie jakiegos antycheata albo zrobicie cos z botami ? Nowi gracze od tej gry odbijaja sie jak pilka ping pongowa ... Pytanie gdzie są wasi programisci, bo najwidoczniej u was mozna byc programista i nic nie umiec, skoro nic nie robicie z obecnym stanem rzeczy.
patryk spokojnie juz skladam kwita do gf i napisze top program antywirusowy ok?????