Gratulacje dla Teamu metin2

• Szok i nie dowierzanie po 18latach team meitn2 usunał lagi nawet z bazaru szacun. (tzn na starym kompie widać, sklepy odpalają się jakby 5sekund temu były wystawione)

• Szok i nie dowierzanie po 18latach team meitn2 usunał lagi nawet z bazaru szacun. (tzn na starym kompie widać, sklepy odpalają się jakby 5sekund temu były wystawione)

to juz jest od paru tygodni jak coś xD

:!::!:CzarneAnioly = BEKSY:!::!:

Płaczki serwera Polska (tzw banda Maciukabry/wyrzutki gildyjne): CzarneAnioly (beksy, ofermy, sześćdziesiony):

Qiserax, Rapoman77,Zavaba(zakała raczej), Jajomag=qisera

Kalwarion,Narcos4Yu,

UtraconyNick, ElAmigaMan, Seymian, Lenofi, Wendeska

CityUnivers, MijiaDziunia, Dinkley, Milene97, Rolniqs, YuaMai

(Sra)AgentoS007,Sisixxd

• przecież oni nie mają pojęcia czemu nie ma lagów a ty im gratulujesz xDDDD

giphy.gif?cid=ecf05e47h1zv3znuzhmhh95ra14kuydswao9it2tj3hz9100&rid=giphy.gif&ct=g

• przecież oni nie mają pojęcia czemu nie ma lagów a ty im gratulujesz xDDDD

dokładnie, nie ma o tym ani słowa w changelogu xD

:!::!:CzarneAnioly = BEKSY:!::!:

Płaczki serwera Polska (tzw banda Maciukabry/wyrzutki gildyjne): CzarneAnioly (beksy, ofermy, sześćdziesiony):

Qiserax, Rapoman77,Zavaba(zakała raczej), Jajomag=qisera

Kalwarion,Narcos4Yu,

UtraconyNick, ElAmigaMan, Seymian, Lenofi, Wendeska

CityUnivers, MijiaDziunia, Dinkley, Milene97, Rolniqs, YuaMai

(Sra)AgentoS007,Sisixxd

• Też to zauważyłem chwile temu i byłem w szoku xD ale śmieszy mnie odpowiedź przedmówcy bo pewnie ma 100% racji xD

POLSKA
    xWARFACEx - ON

• Pumba

Approved the thread.
  • Pozwalam na post :) Lecz proszę o zachowanie merytorycznej dyskusja bez personalnych wycieczek do osób postronnych jak i zespołu.

To w wolnym Państwkie Polskim, w UE musisz wyrażać zgode aby ktoś coś napisał? WOW Jestem w szoku, myślałem że konstytucja i prawo Europejskie pozwala nam na wypowiedz bez pozwolen osob trzecich :)

• Ascoran co to ie stalo, ze lagow nie ma na bazarze, nawet mozna przejsc obok botow bez wiekszych zwiech? Wiesz co zostalo zmienione? Ktos sie chwalil jakas zmiana serwerowa? Zmiana sciezki dostepu? Czymkolwiek? 8o8o8o

Tylko Ty możesz nam uchylić rąbka tajemnicy i odpowiedzieć, Art nawet nie ma co oznaczać :rolleyes:

• Pytanie czy wy wgl kiedys wprowadzicie jakiegos antycheata albo zrobicie cos z botami ? Nowi gracze od tej gry odbijaja sie jak pilka ping pongowa ... Pytanie gdzie są wasi programisci, bo najwidoczniej u was mozna byc programista i nic nie umiec, skoro nic nie robicie z obecnym stanem rzeczy.

• Pytanie czy wy wgl kiedys wprowadzicie jakiegos antycheata albo zrobicie cos z botami ? Nowi gracze od tej gry odbijaja sie jak pilka ping pongowa ... Pytanie gdzie są wasi programisci, bo najwidoczniej u was mozna byc programista i nic nie umiec, skoro nic nie robicie z obecnym stanem rzeczy.

patryk spokojnie juz skladam kwita do gf i napisze top program antywirusowy ok?????

:thumbsup: HANDEL ZE MNĄ POLECA :thumbsup:
    1. Naksen <3
    2. Shast <3
    3. Sherrie <3
    4. DRINKERSLIVE <3
    5. Antymagik <3
    6. p0grom/Smarki <3
    7. xFajnieJest <3