Walkiria - prezentacja gildii i zaproszenie dla graczy

• Logo-do-gildii1a.png

Walkiria Zaprasza

Otwieramy rekrutacje

Dołącz do krainy Bogów

Pu-Qkgp-G.png

O nas:

Walkiria to zespół, gdzie każdy jest ważny

To wspólna radość z gry, czas ze świetnymi ludźmi, oraz często rozmowy do nocy.

Walkiria to wyprawy na bossy, to zdobywanie nowego doświadczenia, pomoc i szacunek.

To ludzie, którzy w grze spędzili lata, niektórzy z nas pamiętają czasy Monastyra. ;)

Liderka Gildii: Veroska
    Lvl. gildii: 25

Królestwo: Jinno

Liczba członków: 86/90
    Posiadamy również ziemie gildii.

Co możemy Ci zaoferować:

Wspólny czas i świetną rozrywkę. Podstawa to szacunek, dobre nastawienie i chęć do wspólnej zabawy, a tego u nas nie brakuje.

Posiadamy DC, gdzie pogadasz z nami nie tylko o grze ;)

Częste wypady na bossy, wspólne misje czy wspólne zdobywanie doświadczenia to u nas normalne ;)

Czego oczekujemy od Ciebie:

Twój poziom nie do końca jest ważny. Ważne jest, abyś zachowywał sie kulturalnie, oraz posiadał DC.

W gildii nie ma obowiązku codziennej ani stałej aktywności. Gra ma być przyjemnością, nie obowiązkiem. Każdy ma swoje tempo i swoje życie, a wyprawy planujemy wcześniej właśnie po to, by dać wszystkim komfort wyboru.

Wszelki kontakt w sprawie rekrutacji proszę kierować bezpośrednio w grze do następujących osób:

Veroska

Khyare

Doorszlak

Drehl

1os-B09K.jpg

Edited 4 times, last by kalim2 ().

• Zapraszam do kontaktu w grze z którąś z postaci wypisanych wyżej lub tutaj na forum napisz na priv (ja nie mogę, pojęcia nie mam czemu).

Jeśli kontakt w grze to napisz tylko, że piszesz z forum, przyśpieszy to cały proces :)

Pozdrawiam!

• Kilka osób z forum już do nas dołączyło!
    Nadal mamy wolne miejsca, zapraszamy :)

Ponadto level gildii jakiś czas temu osiągnął 25, a dodatkowo mamy własną ziemię ;)