Cześć, Chciałbym się dowiedzieć ile może być warty łuk wężowy z bonusami poniżej
- Śr obrażenia: 3 (5)
- silny przeciwko potworom: 2 (3)
- szybkość zaklęcia: 2 (3)
Dodam, że łuk jest +0, w nawiasie bonusy po ulepszeniu na +1
Cześć, Chciałbym się dowiedzieć ile może być warty łuk wężowy z bonusami poniżej
- Śr obrażenia: 3 (5)
- silny przeciwko potworom: 2 (3)
- szybkość zaklęcia: 2 (3)
Dodam, że łuk jest +0, w nawiasie bonusy po ulepszeniu na +1
Moim zdaniem niewiele. Nie jest też to łuk dla klas magicznych jak napisałeś w tytule, bo dla nich jak sama nazwa wskazuje najważniejsza jest wartość magiczna, której łuk nie posiada. Dodatkowo, w 3. bonie na magiczne klasy konieczne są obrażenia UM.
Moim zdaniem niewiele. Nie jest też to łuk dla klas magicznych jak napisałeś w tytule, bo dla nich jak sama nazwa wskazuje najważniejsza jest wartość magiczna, której łuk nie posiada. Dodatkowo, w 3. bonie na magiczne klasy konieczne są obrażenia UM.
Szybkość zaklęcia nic nie zmienia? Chociażby w pvp?
Nie znam się, jeżeli jestem w błędzie to dzięki za wyprostowanie.
Jednak jeżeli mogę prosić o wycenę to byłbym wdzięczny.
Szybkość zaklęcia masz w kd, zbroja, kostiumy, pet różne amulety więc łatwo idzie dość wysokie wartości wycisnąć natomiast obrażenia UM nie jest łatwo podbić także bon praktycznie nieopłacalny by kupować dla szarfy więc ten łuk prwktycznie nic nie warty jest wątpię by ktoś kupił i kul czy cos
Szybkość zaklęcia masz w kd, zbroja, kostiumy, pet różne amulety więc łatwo idzie dość wysokie wartości wycisnąć natomiast obrażenia UM nie jest łatwo podbić także bon praktycznie nieopłacalny by kupować dla szarfy więc ten łuk prwktycznie nic nie warty jest wątpię by ktoś kupił i kul czy cos
Dziękuję za wyjaśnienia.
A więc temat zbędny, do zamknięcia, a łuk leci jako pokarm dla zwierzaka.
A niema podobnych na sell? Zawsze może ktoś kupi i włozy sobie do szarfy na jakiś niski lvl:D Ja bym trzymał bo jednak 2 potwory jest czyli max może ktoś by się skusił na wołaj napisz albo coś...