WItam:D
Czy ktoś z was się orientuje czy ten system w grze do zgłaszania botów realnie działa jesli wyslemy na kogoś zgłoszenie to czy to realnie dostaje support czy to jednak pic na wode fotomontaż?:D.
Od kilku tygodni obserwuje pewną osobe na serwerze Azure i wydaje mi się że może mieć jakies nielegalne wspomagacze
Mianowicie gość przez pół dnia (tak mi się wydaje bo często się tam loguje w róznych godzinach i widuje jego postacie) lata od Alchemika do Depo i z Depo do Teleportu na spota
i tak w kółko
Niby nic w tym dziwnego
no ale ten gość robi to w dziwny sposób załączam obrazek by mniej więcej to pokazać:D
Niebieska strzałka=Trasa normalnego gracza
Zielona= Trasa tego gościa
Kto normalny tak idzie z Depo do Alchemika? Fakt może gość ma fetysz i lubi sobie utrudniać
Pierwsze co mnie skłaniało by sądzić że gość coś ma to jego dziwne Nicki typu: 1HKFSA5 , 3FXARTE8 itp w połączeniu z dziwnymi nazwami Gildi pokroju GOLLUM3,GALADRIELLA5 itp Do tego pewnego dnia tak z nikąd (nie użył Peleryny bo to widać ten efekt) zaczeły jedna z jego postaci pod Alchemikiem bić Dzikie Psy (akurat się zrespiły) i tak obserwowałem czy zacznie je zbijać przez 10 minut cały czas go biły az sam mu zbiłem te Dzikie Psy a typo 3 sekundy po tym jak go przestały bić się wylogował(Czyli wychodzi że Bot go chciał wylogować na inną postać ale biły go moby) gdzie po rozpoczętej walce jest chyba 10 sekund do wylogowania.Druga sytuacja Pod Depo zaczeły go bić moby i tak jak poprzednio zbiłem je a postać zaczeła ta swoją scieżką trase do Alchemika:D
Pytam bo chciałbym go zgłosić poprzez gre (posiadam kilkadziesiąt postaci po Zębach orka) i czy jest sens wgl tam polowac na jego postacie by go zglaszać masowo czy jednak to tylko pic?:D Jest jeszcze kwestia tego czy GF zweryfikuje taka osobe nawet po zgłoszeniu jak wiadomo z banowanie botów u nich jest ciężko:D