Event Rytuału Krwi

• Zgodnie z wiki - Specjalna Ruletka Dusz - dostępna jest po zużyciu co najmniej 4000 dusz (nagrody dostępne tylko przez godzinę).

Pytanie czy jak wykorzystam 4.000 dusz i odblokuję tą dodatkową ruletkę, to mogę z niej skorzystać wyłącznie 1 raz (tj. przez 1h) czy po prostu wykorzystanie 4000 dusz odblokowuje możliwość korzystania ze specjalnej rueltki (w dowolnym momencie podczas trwania eventu), która dostępna jest co prawda przez 1h ale każdy relog/zmień postać resetuje czas?

Pytam bo pierwszy raz biorę udział w tym evencie, a gdyby można losować tylko jednokrotnie przez 1h te specjalne nagrody to średnio opłacalna inwestycja.

Dzięki z góry :w00t:

HitTheLights archer.

• W momencie, w którym zużyjesz 4000 dusz lampy na ołtarzu krwi zaświecą się na czerwono i pojawi się informacja o dostępności nagród specjalnych. Ruletkę w nagrodach specjalnych możesz kręcić przez godzinę tyle ile zdołasz. Wylogowanie lub relog nie resetuje czasu. Mija godzina i potem musisz znowu uzbierać 4000 dusz aby móc skorzystać z poziomów z nagrodami specjalnymi (każda wielokrotność zużytych 4000 dusz aktywuje nagrody specjalne). Najlepiej wykorzystać 3950 dusz i potem dozbierać tyle ile chcemy i przeklikać wszystkie dusze w godzinę w nagrodach specjalnych.

:*

• czy tylko ja nie widze profitu z tego eventu ?

Jest profit. Rękawice złodzieja 7 dniowe. Dają dużo, jeżeli chodzi o drop na pozostałych eventach

:*

• Na 100 flaszek wykręciło 26 rekawic (opcja bez miksa do zwierzaka)

Niby tylko 50 % do dropu ale w praktyce to sporo zmienia.

Sury To Zło :cursing:

• Na pierwszej postaci 10 prob i mam 2 rekawiczki. Dropi sie drugi dropek zobaczymy jak siadzie. Championem na szczelinie bedzie cos dropic?

• Na pierwszej postaci 10 prob i mam 2 rekawiczki. Dropi sie drugi dropek zobaczymy jak siadzie. Championem na szczelinie bedzie cos dropic?

Dropi bardzo dobrze

:!:CzarneAnioły ZŁODZIEJE:!:

Płaczki serwera Polska (tzw banda Maciukabry/wyrzutki gildyjne): TeamPL(NoobPL), BractwoPLS03 (Buractwo), Szwadron/SiewcyChaosu(Bigosu)/YakuzaTop, Shire, WrongOfSide, Ziomale, ENAMENT, Titanium, ZAPLATANIv11, BDSM:

Qiserax, Rapoman77,Zavaba(zakała raczej)

Kalwarion,Narcos4Yu,

UtraconyNick, ElAmigaMan, Seymian, Lenofi, Wendeska

CityUnivers, MijiaDziunia, Dinkley, Milene97, Rolniqs, YuaMai

(Sra)AgentoS007,Sisixxd

• 1. Kojarzy ktoś ile dusz trzeba nazbierać żeby przez godzinę się bawić i polować np na cęgi na 2 poziomie ?

2. Na pierwszym poziomie też da radę trafić cęgi czy olać sprawę i nastawić się tylko na rękawiczki ?