Cześć, po krótce to w Metin 2 zacząłem grać w okolicach 2008 i tego samego roku wyłapałem perm bana za forum - podobno się z kimś pokłóciłem a może z administratorem forum/gry. W każdym razie próbowałem odzyskać to konto, ale support nie jest mi w stanie pomóc, bo sprawa przedawniona oraz muszę mieć dostęp do email, który został dawno temu usunięty. No i w tym miejscu jest zasadniczy problem, bo serwer Polska jest zamknięty dla nowego konta a potrzebuję osobne konto dla handlu na bazarze. Szkoda czasu Auto Łowy, exp ringa oraz peta. Dostałem info od graczy, że warto sprawę poruszyć na forum, ponieważ są tutaj magiczne osoby, a więc:
1. Proszę o możliwość odblokowania konta - dane (e-mail, nazwa konta) podam administratorowi gry na PW.
2. Jeżeli nie uda nam się pkt. 1 to proszę o możliwość utworzenia chociaż jednej postaci na nowym koncie na serwerze Polska - dane (e-mail, nazwa konta) podam administratorowi gry na PW.
Gdyby nie pkt. 1 i 2 to proszę o potwierdzenie, że istnieje możliwość przeniesienia się z serwera Polska na Ruby (wykupiłem dostęp) poprzez Bilet Podróżnika po wykonaniu misji Biolog 1 (zęby orka). To spowoduje, że na nowym koncie też wykupię dostęp i będę mógł prowadzić handel na bazarze z innego konta. Oszczędność czasu oraz SM (kasy).
Auto Łowy:
Genialne rozwiązanie w moim przypadku (rodzina 2+1 oraz pies) a to powoduje, że mozolną grę w wbijaniu lvl mogę pominąć. Mam nadzieję, że będzie kiedyś dostępne w SM takie rozwiązanie jak w WoW: Boost Up a tutaj, np. do 120 lvl. Jednak jedną, rzecz można ulepszyć a chodzi o taką sytuację, gdzie, jeżeli używamy wierzchowca i z niego postać atakuje moobki to nie używa umiejętności. Dlaczego? To powinna być ta właśnie opcja premium z IS. Wrzucam Aurę, Berek czy Silne Ciało jako spell w Auto Łowy do tego potki, ustawiam Focus i Atak a następnie START. Postać powinna zejść z wierzchowca uruchomić wybrane umiejętności a następnie powrócić na wierzchowca, jeśli jest on dostępny (aktywny) i atakować moobki. Gdy zaliczymy glebę to respawn zaczyna się już z buta i atak z buta. Oczywiście to też może zostać rozwinięte poprzez dodanie opcji Wierzchowiec WŁ/WYŁ. Myślę, że prościej jest dodać linijkę kodu, że gdy są dostępne wybrane umiejętności to postać schodzi z wierzchowca (ctrl+h) używa danych umiejętności i jest wierzchowiec jest dostępny to wraca poprzez (ctrl+h).
Proszę administratora o pozytywne rozpatrzenie pkt. 1 lub 2.
Z poważaniem,
Oldschool Newbie DeliVeriuS