Bilet Podróżnika, serwer Polska, Auto Łowy

• Cześć, po krótce to w Metin 2 zacząłem grać w okolicach 2008 i tego samego roku wyłapałem perm bana za forum - podobno się z kimś pokłóciłem a może z administratorem forum/gry. W każdym razie próbowałem odzyskać to konto, ale support nie jest mi w stanie pomóc, bo sprawa przedawniona oraz muszę mieć dostęp do email, który został dawno temu usunięty. No i w tym miejscu jest zasadniczy problem, bo serwer Polska jest zamknięty dla nowego konta a potrzebuję osobne konto dla handlu na bazarze. Szkoda czasu Auto Łowy, exp ringa oraz peta. Dostałem info od graczy, że warto sprawę poruszyć na forum, ponieważ są tutaj magiczne osoby, a więc:
    1. Proszę o możliwość odblokowania konta - dane (e-mail, nazwa konta) podam administratorowi gry na PW.
    2. Jeżeli nie uda nam się pkt. 1 to proszę o możliwość utworzenia chociaż jednej postaci na nowym koncie na serwerze Polska - dane (e-mail, nazwa konta) podam administratorowi gry na PW.

Gdyby nie pkt. 1 i 2 to proszę o potwierdzenie, że istnieje możliwość przeniesienia się z serwera Polska na Ruby (wykupiłem dostęp) poprzez Bilet Podróżnika po wykonaniu misji Biolog 1 (zęby orka). To spowoduje, że na nowym koncie też wykupię dostęp i będę mógł prowadzić handel na bazarze z innego konta. Oszczędność czasu oraz SM (kasy).

Auto Łowy:
    Genialne rozwiązanie w moim przypadku (rodzina 2+1 oraz pies) a to powoduje, że mozolną grę w wbijaniu lvl mogę pominąć. Mam nadzieję, że będzie kiedyś dostępne w SM takie rozwiązanie jak w WoW: Boost Up a tutaj, np. do 120 lvl. Jednak jedną, rzecz można ulepszyć a chodzi o taką sytuację, gdzie, jeżeli używamy wierzchowca i z niego postać atakuje moobki to nie używa umiejętności. Dlaczego? To powinna być ta właśnie opcja premium z IS. Wrzucam Aurę, Berek czy Silne Ciało jako spell w Auto Łowy do tego potki, ustawiam Focus i Atak a następnie START. Postać powinna zejść z wierzchowca uruchomić wybrane umiejętności a następnie powrócić na wierzchowca, jeśli jest on dostępny (aktywny) i atakować moobki. Gdy zaliczymy glebę to respawn zaczyna się już z buta i atak z buta. Oczywiście to też może zostać rozwinięte poprzez dodanie opcji Wierzchowiec WŁ/WYŁ. Myślę, że prościej jest dodać linijkę kodu, że gdy są dostępne wybrane umiejętności to postać schodzi z wierzchowca (ctrl+h) używa danych umiejętności i jest wierzchowiec jest dostępny to wraca poprzez (ctrl+h).

Proszę administratora o pozytywne rozpatrzenie pkt. 1 lub 2.
    Z poważaniem,
    Oldschool Newbie DeliVeriuS

• Bez szans, jeśli chcesz mieć dostęp do polski to albo robisz postac na nie eventowym koncie typu Romania Czechy i transferujesz się na polske albo poprostu kupujesz sklep offline bo skoro stac cie na wykup przepustki ruby to czemu na na pudełka sklepiku offline:)

Btw bilety z ruby na Polske nigdy nie bedą dostepne ze względu na gospodarkę.

:chunjo: S:23(Kronos)

• Od tego wprowadzili Deske która działa jak jazda na wierzchowcu na której można korzystać w Umiejętności jedyna wada jest dostępna tylko okazjonalnie w IS ale nawet kilka dni temu była dostepna w Aukcjach :D Konta nie odzyskasz daruj sobie nawet walke mnie zbanowali jakiś rok temu na całą platforme rzekomo za uzywanie niedozwolonego oprogramowania na serwerach Tureckich a jedyne co tam robiłem to masowo odbierałem cory za 50lvl na 800 postaci pech chciał że jednego z dni dostałem Shadow Bana za zalogowanie kilkuset postaci w zbyt krótkim czasie po odwołaniu na Support gość stwierdził że z bota loguje postacie olałem walke z nimi :D

• Czyli dobrze mówili, że są tutaj magiczne osoby. Reasumując, opcje mam takie:

1. "[..]robisz postac na nie eventowym koncie typu Romania Czechy i transferujesz się na polske[..]".

2. "[..]poprostu kupujesz sklep offline[..]" - to jest dość ciekawe muszęsprawdzić IS.

Zakupić deskę z IS by mieć skille na wierzchowcu- o tym też nie wiedziałem.

Dziękuję za odpowiedzi.

• A do takiego nieeventowego serwera zalicza się np. Willow na klasterze Wschodnim by z niego biletem podróżnika uciec na Polskę?

Willow to chyba serwer Wielkanocny, więc pewnie możliwy byłby transfer na dany serwer natomiast trzeba by było chyba wbić jakiś konkretny poziom, a nie tylko kupić bilet.

• Teraz pojawił się problem braku buffka. Którego IS-em nie jestem w stanie rozwiązać jak w przypadku sklepu offline.

• No to zrób konto na innym serwerze tak jak mówili, żeby otrzymać bilet chyba trzeba zrobić misję biologa 30lv więc trochę musisz pocierpieć xD innej drogi nie ma, tzn. jest ale nielegalna. Sam chciałem pograć na Polsce, ale nie mam tylu kont i poszedłem na Turcję.