Chciałam tylko pograć...;P

• Przypomniałam sobie o metinie, grałam w niego baaardzo dawno. Minęło 10 lat i pomyślałam, wrócę do gierki.... i serwer Polska ciągle zamnięty.

Wchodzę co parę dni... ale dalej Polska zamknięta. Naczytałam się na forum, że fuzja, że Polska ciągle zamknięta. Nie mogę znaleźć konkretnej informacji, z którym serwerem jest fuzja. Proszę o konkretną informację, gdzie zacząć grać, z którym serwerem jest fuzja lub na którym serwerze jest najwięcej Polaków :)

Żyję by jeździć, jeżdżę po to by żyć,
    Nie oddam tego za nic, ja nie chce zmieniać nic.
    To moje życie i mój świadomy wybór.
    Nie oddam mojej pasji, za parę nędznych wygód.

• Dua

Approved the thread.
  • Polska jest zamknięta i oby tak zostało (ze względu na spokój od botów). Więc jeśli koniecznie zależy Ci na grze na naszym serwerze to musisz zacząć grę na innym, który umożliwia transfer na Polskę (nie podam jaki bo nie wiem), możliwe że takie coś na ten moment nie funkcjonuje. Rozważ szybko opcje póki jest HH50% i jeszcze transfer nie będzie aż tak mocno odczuwalny, o ile podkreślam taka opcja aktualnie istnieje z transferem na Polskę bo osobiście nie wiem.

A co do fuzji to była już 2tyg temu.

Z Polski można się transferować na serwer:

- Cesko

- Magyarorszag

- Romania

- Tera Romaneasca

@carolyn94tv właśnie sprawdziłem tworząc konto na serwerze Cesko i można zrobić z niego transfer na Polskę za 790sm czyli dziś do 22:00 to koszt niecałe 50zł.

Kto silny ten walczy, kto chory ten zdycha
    Mocnym pomaga się, słabych się spycha
    Tak być powinno !!!

Edited once, last by Zamisis ().

• Zamisis a o co chodzi z serwerami Rush, Onyx, Ruby? Oznaczone jak nowe i specjalne. Można na nich na spokojnie grać? Nie zbyt mi się widzi od razu na starcie kasę wydawać, kiedy chciałam tak sobie trochę pograć dla frajdy ;D

• Nie mam pojęcia, gram od zawsze na normalnych serwerach więc w tym przypadku nie pomogę.

Kto silny ten walczy, kto chory ten zdycha
    Mocnym pomaga się, słabych się spycha
    Tak być powinno !!!

• Jest możliwość grania na serwerze Polska, pomimo, że jest zamknięty, lecz trzeba spełnić kilka warunków:

1. tworzysz konto na : Cesko, Magyarorszag, Romania lub Tara Romaneasca

2. wbijasz tam 30 lv i robisz misję biologa z zębami orka

3. kupujesz bilet podróżnika na Polskę

:*

• Zamisis a o co chodzi z serwerami Rush, Onyx, Ruby? Oznaczone jak nowe i specjalne. Można na nich na spokojnie grać? Nie zbyt mi się widzi od razu na starcie kasę wydawać, kiedy chciałam tak sobie trochę pograć dla frajdy ;D

Ogólnie jw. ale niestety czas metina w którego grało się bez jakiegokolwiek wkładu złotówek skończył się dawno temu. Teraz chociażby rękawica z IS to must have, inaczej kompletnie nic nie dropi zarówno z metina jak i z moba, a patrząc na to że będziesz zaczynać to do rękawicy z red lasu daleki czas. Jeśli nie jesteś na bieżąco to bardzo ciężko będzie się odnaleźć, szarfy, pety, alchemia, żywioły i wiele wiele innych.. Servery rush są tymczasowe, w styczniu bodajże zostają zamknięte na zawsze i przenoszone są tylko osoby które spełniały warunki i wymogi minmalne na transfer na dany server normalny.

cat-white.gif
    xZusia - ON <3   xLoreen - ON <3 xZuomi - ON

• Ogólnie jw. ale niestety czas metina w którego grało się bez jakiegokolwiek wkładu złotówek skończył się dawno temu. Teraz chociażby rękawica z IS to must have, inaczej kompletnie nic nie dropi zarówno z metina jak i z moba, a patrząc na to że będziesz zaczynać to do rękawicy z red lasu daleki czas. Jeśli nie jesteś na bieżąco to bardzo ciężko będzie się odnaleźć, szarfy, pety, alchemia, żywioły i wiele wiele innych.. Servery rush są tymczasowe, w styczniu bodajże zostają zamknięte na zawsze i przenoszone są tylko osoby które spełniały warunki i wymogi minmalne na transfer na dany server normalny.

strasznie się pozmieniało, ja pamiętam te czasy z 15 lat wstecz, wtedy dużo grałam. potem długa przerwa, wiadomo dorosłość;D więc mało czasu, chciałam pograć z sentymentu, ale widzę, że ciężko tak po prostu sobie popstrykać

• Dua

Closed the thread.