Potrzebuję takie logo jak tutaj w tym temacie:
Niestety linki już nie działają.
Pomoże ktoś?
Pozdro.
Potrzebuję takie logo jak tutaj w tym temacie:
Niestety linki już nie działają.
Pomoże ktoś?
Pozdro.
Kliknij prawym klawiszem myszy na interesujący Cię obrazek -> zapisz obraz jako...
To tak nie działa, zależy mi na przeźroczystym logo w odpowiednim formacie dla logo gildii.
W jakim programie zrobić przezroczyste tło? W paincie w którym robie loga gildii nie ma przezroczystej farby 😒
W gimpie najlepiej są poradniki na yt jak zrobić logo gildii
Mało techniczny jestem. Może ktoś ogarnia i pomoże. ![]()
W darmowej Canvie można zapisywać wszystko bez tła w png i różnych formatach.
Może tam?
Liczę na to, że odezwie się ktoś, kto zna się na tym i ogarnie to w ciągu chwili.
Mogę ogarnąć dla Ciebie logo - ale w ramach podziękowania liczę na SM. Taka polityka Gameforge - nic na to nie poradzę - gra kosztuje.
Poczekam, może ktoś jednak ogarnie za free.
W jakim programie zrobić przezroczyste tło? W paincie w którym robie loga gildii nie ma przezroczystej farby 😒
W Gimp bez problemu. Otwierasz gotowe logo z folderu metina, dodajesz nową warstwę, pierwotną klikasz dodaj kanał alfa, zmazujesz gumką warstwę pierwszą, tj. tło, a na tej pierwszej malujesz co chcesz. Zapisujesz w formacie targa, tj.tga i wrzucasz w folder z logami gildii. I tyle
To chyba jakoś tak szło, lata temu robiłam swoje, więc mogłam coś namieszać w opisywaniu procesu.
Przepraszam za double posta. ogarnęłam logo, jeśli chcesz mogę podesłać. ![]()
Byłbym zobowiązany. ![]()
W Gimp bez problemu. Otwierasz gotowe logo z folderu metina, dodajesz nową warstwę, pierwotną klikasz dodaj kanał alfa, zmazujesz gumką warstwę pierwszą, tj. tło, a na tej pierwszej malujesz co chcesz. Zapisujesz w formacie targa, tj.tga i wrzucasz w folder z logami gildii. I tyle
![]()
To chyba jakoś tak szło, lata temu robiłam swoje, więc mogłam coś namieszać w opisywaniu procesu.
Przepraszam za double posta. ogarnęłam logo, jeśli chcesz mogę podesłać.
Sorki, za podwójny post.
Najbardziej zależałoby mi na króliczku, tylko na tych zdjęciach wygląda jakby spłaszczony.
Ewentualnie pierwsze usta.
Sorki, za podwójny post.
Najbardziej zależałoby mi na króliczku, tylko na tych zdjęciach wygląda jakby spłaszczony.
Ewentualnie pierwsze usta.
megawrzuta.pl/fvlgdtcc
Proszę, zrobiłam na szybko usta
Wrzuć to do folderu Metin2>pl-PL>Upload
Ok, działa. Dziękuję. ![]()
Byłaby szansa na logo z króliczkiem?
Ok, działa. Dziękuję.
Byłaby szansa na logo z króliczkiem?
megawrzuta.pl/9d4fedrr
Trochę poprawiłam tego "placka" ![]()
Dostal za darmo i wybrzydza. Przeciez masz dokladnie wytlumaczone jak to zrobic, rusz [się] i sam sobie zrob.
Dostal za darmo i wybrzydza. Przeciez masz dokladnie wytlumaczone jak to zrobic, rusz dupsko i sam sobie zrob.
Ale nie wiem, po co ten offtop? Jak spojrzysz w archiwum to zobaczysz, że ludzie tu pomagali innym w robieniu logo - wielokrotnie.
Są też dokładne instrukcje w internecie jak wymienić zamek w drzwiach w samochodzie, jednak ludzie często udają się z takimi rzeczami do specjalistów, nie robią tego sami.
Czy wybrzydzam? Ponawiam - przejrzyj sobie archiwum tego działu.
xLoreen - dziękuję za pomoc.
Moderatora proszę o zamknięcie tematu.
I specjalisci im te zamki za darmo wymieniaja?
Ja nie jestem żadnym specjalistą. Została napisana prośba, a że nikt specjalnie się nie kwapił, to ja przyszłam z pomocą. Dla jednego Pana dałam darmowy opis jak to się wykonuje, a dla drugiego wykonałam zlecenie zgodnie z prośbą autora postu. Wilk syty, owca cała. Cieszę się że mogłam pomóc ![]()
[mod='Insomnia']Temat zamykam na prośbę autora.[/mod]