Chciałbym aby w tym temacie wypowiedział się przede wszystkim Art i całe kierownictwo teamu, którzy mają jakąkolwiek wiedzę a nie są tylko pionami jak również gracze ze swoją opinią. Może na samym końcu przeprowadzimy jakąś ankietę. Temat podsunął mi znajomy gracz który nie jest polskojęzyczny, ale wymieniliśmy spostrzeżenia i podjąłem się opisania tego tutaj.
Oczywiście sprawa dotyczy procederu braku przepustek na server Polska. Wszędzie indziej można wędrować, do nas nie. Kiedyś server polyphemos był zamknięty ale biletem można było podróżować mimo wszystko. Teraz na Polskę nie da się przenieść znikąd.
Aktualnie odbywa się rozkradanie servera Polska przez wszystkie społeczności naszego klastra. Rumuni, Węgrzy, Czesi i cały Polyphemos wynoszą z naszego servera wszystkie dobre itemy które pojawiają się na markecie, na naszym serverze nie ma topowych itemów bo wszystko jest transportowane na servery gdzie działają bilety. Nasz marketplace to kilka itemów na krzyż. Brak itemów powoduje sytuację, że nasz server się w ogóle nie rozwija, stoimy w miejscu i jesteśmy rozkradani. Kto pozwolił na taki proceder? Jak do tego doszło, że nie można nic na Polskę przenieść? Historia pokazuje, że ostatnio jak Poly było zamknięte to bilety działały mimo wszystko. Czemu teraz tak nie działa to na serverze Polska? To jedyne miejsce gdzie nie da się nic wnieść, wszyscy inni mogą wszystko i wszędzie przenosić. A na Polskę nie. Dlaczego tak się dzieje? Art proszę o konstruktywną odpowiedź dlaczego tych biletów nie ma i kiedy będą? Jesteśmy tu [ciach!] na potęgę a kto jak nie COMA będzie miał na ten temat wiedzę?
Usunąłem niepotrzebne epitety