Proszę o zaktualizowanie tytułu na "informacje o aktualizacji 24,2 co na to polski team".
Dziękuję.
Proszę o zaktualizowanie tytułu na "informacje o aktualizacji 24,2 co na to polski team".
Dziękuję.
I co na to polski tim?
I co na to polski tim?
nie obchodzi ich to bo sa to plotki jakiegos gracza bez zadnych podstaw
Kiedy artstokratyczna alchemia bo trzymam kory juz dlugo
Znane jest już oficjalne stanowisko zespołu metin2.pl?
A aktywność w temacie większa niż w kontollowanych ![]()
Czy znane jest stanowisko zespołu odnośnie pryzmatycznej, tudzież arystokratycznej alchemii?
Czy znane jest stanowisko zespołu odnośnie pryzmatycznej, tudzież arystokratycznej alchemii?
podpinam juz 5k korow czeka i nie mam co robic
W czerwcu update
a to nie Ty pisales ze z 5k corow da sie zrobic 2 przejrzyste?
ja już wypstrykałem cały urlop, zeby klikac kory na 1000 postaci, zara l4 wjeżdża i robymy pryzmaty
a to nie Ty pisales ze z 5k corow da sie zrobic 2 przejrzyste?
pisałem, ale zara arystokratyczna alchemia to ja nie wiem jak wchodzi i czekam na info od timu
ja już wypstrykałem cały urlop, zeby klikac kory na 1000 postaci, zara l4 wjeżdża i robymy pryzmaty
to jest chore ![]()
to jest chore
bo co? Bo jest graczem i ma top postac?
bo co? Bo jest graczem i ma top postac?
top gracz to był staryWojownik na zawsze w serduszku
to jest chore
Jakbym wypłatę za pracę dostawał w korach to bym mógł 24/7 siedzieć w robocie, top heros na serwerze polska sam się nie zrobi
W czerwcu update
A nie przypadkiem 3 tygodnie temu miał być w 24.1? Czy w połowie maja? A teraz że w czerwcu? Co takie zmienne zdanie macie 😒🤣
A nie przypadkiem 3 tygodnie temu miał być w 24.1? Czy w połowie maja? A teraz że w czerwcu? Co takie zmienne zdanie macie 😒🤣
Połowa maja czy czerwiec, gf tak rzadko wypuszcza znaczące updatye'y, że nie robi to żadnej różnicy. To nie riot gdzie patche są co równe 2 tygodnie jak w zegarku
gf jak wprowadza aktualizacje to fajerwerki puszczają spod siedziby