Czy orientuje się ktoś co się stało z eventem schwytaj króla?
Od kilku lat wypadał na przełomie połowy lutego do połowy marca, a w tym roku cisza? Myślicie że nas ominie w tym roku?
Czy orientuje się ktoś co się stało z eventem schwytaj króla?
Od kilku lat wypadał na przełomie połowy lutego do połowy marca, a w tym roku cisza? Myślicie że nas ominie w tym roku?
Ominie nie ominie kto to wie co GF szykuje na ten rok , mozliwe ze w maju bedzie.
Narazie jest Ramadan to trzeba czekać co tam w kwietniu GF szykuje ale wątpię pewnie będą jajka wielkanocne
ewent schwytaj króla nie jest co roku,tylko na specjalne wydarzenia średnio co 3lata wypada
ewent schwytaj króla nie jest co roku,tylko na specjalne wydarzenia średnio co 3lata wypada
Co roku jest Obstawiałbym, że dadzą dopiero po świetach wielkanocnych albo wcale.
ostatni król był luty 2023 a przed nim luty 2021
W 2022 nie było ewentu króla
Ja to się bardziej zastanawiam kiedy bitwa proroków, to jest event a nie jakieś łapanie króla.
Co roku jest
Obstawiałbym, że dadzą dopiero po świetach wielkanocnych albo wcale.
To albo będzie albo nie skoro jest co roku to musi byc:) W tamtym roku chyba nie było coś mi tak się kojarzy albo ominęło mnie
Razem z wielkanocnym eventem raczej będzie podróż w zaświaty, a pewnie jakoś w maju bitwa proroków tak jak to było w tamtym roku, następnie pewnie w okolicach czerwca event okey.