Rozmowy konTROLLowane Polska

• A pomyslales o ludziach ktorzy wydali grube tysiace na Polsce zeby wymixowac jakis item? Jak im wytlumaczysz ze wartosc ich eq spadnie o kilkadziesiat procent przez to ze kazdy bedzie sobie mogl dowoli losowac? Jestes biedny to grasz na tureckich serwerach. Po co sie wtedy wtracasz do naszego serwera i zaczepiasz nasza moderatorke? Jestes jakims dziwnym stalkerem. Jesli chodzi o metina i o dziewczyny.

raczej grasz na polandzie bo jesteś przegrywem, bo bolą te grube zł wydane na eq do tasu :)

:thumbsup: HANDEL ZE MNĄ POLECA :thumbsup:
    1. Naksen <3
    2. Shast <3
    3. Sherrie <3
    4. DRINKERSLIVE <3
    5. Antymagik <3
    6. p0grom/Smarki <3
    7. xFajnieJest <3

• Gdyby bolala mnie chociaz zlotowka zainwestowana w gre to bym w nia nie gral. Nie inwestuje duzo pieniedzy w gre (względem zarobków to baaardzo znikoma kwota) i stac mnie na mixowanie itemkow. Przegrywem to Ty jestes skoro musiales uciekac na turecki serwer czy na poly tylko dlatego, zeby bylo cie stac na gre od ktorej jestes uzalezniony…

• Gdyby bolala mnie chociaz zlotowka zainwestowana w gre to bym w nia nie gral. Nie inwestuje duzo pieniedzy w gre (względem zarobków to baaardzo znikoma kwota) i stac mnie na mixowanie itemkow. Przegrywem to Ty jestes skoro musiales uciekac na turecki serwer czy na poly tylko dlatego, zeby bylo cie stac na gre od ktorej jestes uzalezniony…

Tyle że na tureckim za taką samą kwote jaką załadujesz masz 6 razy więcej zmianek:D jak idziesz do Sklepu to kupujesz Chleb za 10 zł skoro ten sam możesz mieć za 5?Ludzie idą tam gdzie więcej osiągniesz a nie wydasz dużo ty sobie miksujesz Itemki ale stoisz w miejscu Ja za tą samą kwiote biegam sobie Dungi/Yohare itd

• no a ty wydawaj tam 10x więcej na sm panie milioner i nie wyj tu :) masz tam z kim grać jeszcze w ogóle?? Hah:D:D

• Tyle że na tureckim za taką samą kwote jaką załadujesz masz 6 razy więcej zmianek:D jak idziesz do Sklepu to kupujesz Chleb za 10 zł skoro ten sam możesz mieć za 5?Ludzie idą tam gdzie więcej osiągniesz a nie wydasz dużo ty sobie miksujesz Itemki ale stoisz w miejscu Ja za tą samą kwiote biegam sobie Dungi/Yohare itd

Absolutnie nie stoje w miejscu. EQ z miesiąca na miesiąc poprawiam na wszystkich trzech postaciach, biolog coraz blizej konca, tak samo książek coraz mniej do przeczytania. No i kilof niedługo na +1 wbije 😎 Dungi i yohary sa dla ludzi ktorzy maja na to czas. Ja go nie mam. Inwestowanie tysięcy won tylko po to zeby solowac hydre, i pozniej 3 lata po 5h dziennie biegac na ta hydre zeby odzyskac pieniadze tez mi sie nie widzi. „Mixy” maja duzo ciekawsza i bardziej rozbudowana gre niz Wy 😂🥲

• Grają na ciapatych serwerach ale zamiast wejść na forum metin2 TR to wchodzą usilnie na PL :D Czyżby na tych ciapatych serwerach grało za mało Polaków mimo takiego ogromu "korzyści" w stosunku do PL'a ? Bo nie mam innego wytłumaczenia skąd się tyle zachęt aby tam grać bierze i wychwalania metin2.TR :)

Kto silny ten walczy, kto chory ten zdycha
    Mocnym pomaga się, słabych się spycha
    Tak być powinno !!!

• Grają na ciapatych serwerach ale zamiast wejść na forum metin2 TR to wchodzą usilnie na PL :D Czyżby na tych ciapatych serwerach grało za mało Polaków mimo takiego ogromu "korzyści" w stosunku do PL'a ? Bo nie mam innego wytłumaczenia skąd się tyle zachęt aby tam grać bierze i wychwalania metin2.TR :)

Tam sie gra, a nie czyta forum stojąc w m1 i czekając na cooldown dungeona

Płaczki serwera Polska (tzw banda Maciukabry/wyrzutki gildyjne): CzarneAnioły, TeamPL(NoobPL), BractwoPLS03 (Buractwo), Szwadron/SiewcyChaosu(Bigosu) , Shire, WrongOfSide, Ziomale, ENAMENT, Titanium, ZAPLATANIv11, BDSM:

Qiserax, Rapoman77,Zavaba(zakała raczej)

Kalwarion,Narcos4Yu,

BufWijnika, UtraconyNick, ElAmigaMan, Seymian, Lenofi, Wendeska

CityUnivers, MijiaDziunia, Dinkley, Milene97, Rolniqs, YuaMai

(Sra)AgentoS007,Sisixxd

wmawiaj sobie dalej, po prostu nie jesteś tak bystry i sprytny jak ja

:thumbsup: HANDEL ZE MNĄ POLECA :thumbsup:
    1. Naksen <3
    2. Shast <3
    3. Sherrie <3
    4. DRINKERSLIVE <3
    5. Antymagik <3
    6. p0grom/Smarki <3
    7. xFajnieJest <3

• jestem przedsiębiorczy a nie biedny bo po co mam wydawać x razy więcej na polandzie jak to samo mam na turku + lepszy rynek i więcej graczy ;) do tego nie ma takich głupoli jak na Polsce a odzywać się mogę bo po 1 grywam czasem na polandzie hobbystycznie ale ani grosza ode mnie już nie zobaczą a po 2 mogę sobie pisać co chce i gdzie chce nawet jakbym nie grał, a po 3 mówię sama prawdę o moirze bo to śliczna dziewczyna a ja sam nie mam dziewczyny bo jestem brzydki to chociaż sobie tutaj popiszemy nie tylko z nią :)

Topcio nie kłam bo ci nos urośnie bardziej niż u Pinokio ;) masz dziewczynę bo sam mi się chwaliłes ;)

Turecki język ciężki język :D Dlatego wolę wejść na Polskie Forum czytać i pisać po rodzimemu a Polaków gra masa na Turku co prawda na tym co ja Gram Marmara spotkałem tylko paru ale na Emeraldach/Ruby , Anadolu, Bagniaku gra ich dość sporo na takim Anadolu Chunjo to 80% są Polacy :D

• Absolutnie nie stoje w miejscu. EQ z miesiąca na miesiąc poprawiam na wszystkich trzech postaciach, biolog coraz blizej konca, tak samo książek coraz mniej do przeczytania. No i kilof niedługo na +1 wbije 😎 Dungi i yohary sa dla ludzi ktorzy maja na to czas. Ja go nie mam. Inwestowanie tysięcy won tylko po to zeby solowac hydre, i pozniej 3 lata po 5h dziennie biegac na ta hydre zeby odzyskac pieniadze tez mi sie nie widzi. „Mixy” maja duzo ciekawsza i bardziej rozbudowana gre niz Wy 😂🥲

Dungi to nie kwestia czasu bo taka Hydra nie wymaga go zbyt wiele można pykać 6 hyderek na 1h poświecasz 2h dziennie na Hyderke masz ~20 szkat koszt szkaty ~30kk co daje 6w dziennie zarobisz tyle teraz? za 2h gry? Tak samo Melejke robisz co 3h jak pracujesz to na spokojnie jest się wstanie 3 Melejki zrobić na dzień co da 48 szkat więc koło 9w na 1 dzień przyjmując koszt szkaty 20kk.Tak naprawde Dungi na okrągło robią osoby co gromadzą wony i potem sellają za real walute.Więcej czasu poświęca się na dropienie Cor na powiedzmy 10 postaciach niż na Hyderke czy Melej

• Tyle że na tureckim za taką samą kwote jaką załadujesz masz 6 razy więcej zmianek:D jak idziesz do Sklepu to kupujesz Chleb za 10 zł skoro ten sam możesz mieć za 5?Ludzie idą tam gdzie więcej osiągniesz a nie wydasz dużo ty sobie miksujesz Itemki ale stoisz w miejscu Ja za tą samą kwiote biegam sobie Dungi/Yohare itd

Jeżeli wszyscy mają łatwiej to ostatecznie i tak jesteś w tym samym miejscu w zakresie rywalizacji.

"Nie ważne co na siebie założysz i tak nigdy nie ukryjesz swojego prawdziwego ja" - Raul

• Metin2 to zawsze był grind dlatego siedzę na Polsce, jak chcecie łatwiej to idziecie na serwy eventowe bądź Tureckie a jak wgl easy to na privy... ja tam wole najwyższy poziom trudności jakim jest Polska, 80% ludzi to toksyki, rynek leży i płacze półmartwy, rozkradaja nas jak w zaborach czyli w skrócie POLSKA xD jaki kraj taki serwer. W 2007 zacząłem na Polandzie to zamknę gre na Polsce jak patriota wraz z upadkiem GF xD

• Dungi to nie kwestia czasu bo taka Hydra nie wymaga go zbyt wiele można pykać 6 hyderek na 1h poświecasz 2h dziennie na Hyderke masz ~20 szkat koszt szkaty ~30kk co daje 6w dziennie zarobisz tyle teraz? za 2h gry? Tak samo Melejke robisz co 3h jak pracujesz to na spokojnie jest się wstanie 3 Melejki zrobić na dzień co da 48 szkat więc koło 9w na 1 dzień przyjmując koszt szkaty 20kk.Tak naprawde Dungi na okrągło robią osoby co gromadzą wony i potem sellają za real walute.Więcej czasu poświęca się na dropienie Cor na powiedzmy 10 postaciach niż na Hyderke czy Melej

w EQ za 5000 won moze i zrobisz hydre w 10 minut. Czyli jesli gral bym 2h dziennie [praktycznie nigdy nie mam tyle czasu na metina] i latal tylko i wylacznie na hydre [zanudzil bym sie na smierc po tygodniu] to inwestycja zwrocila by sie w 2,5 roku [realnie pewnie trwalo by to 5 lat]. Nic tylko inwestowac 🫣 Meley to grupowy dung, wiec solowanie na kilka (kilkanascie?) slupow to katorga, nie mowiac ze pewnie moj laptop by nie ogarnal tylu kont na raz. Jesli dla Ciebie 2h gry dziennie czy tam 3x co 3 godziny to niewiele to zazdroszcze beztroskiego zycia 😅 Jako mąż i tata 3 letniej córki powiem Ci, że za sukces uważam jeśli codziennie uda mi się oddać biologa…

• Nie rozumiem tej dziwnej mentalności z której wynika że wszystko "musi się zwrócić". I mam wrażenie, że niektórzy to chcieliby mieć wszystko bez ponoszenia kosztów czy to w PLN czy w czasie :) Donald też marzył żeby do kosmosu doszedło się pieszo :)

Kto silny ten walczy, kto chory ten zdycha
    Mocnym pomaga się, słabych się spycha
    Tak być powinno !!!

• A potem postacie na skila bo po co przedmioty z abs skoro zero zwrotu z tego xD

Sury To Zło :cursing:

• A potem postacie na skila bo po co przedmioty z abs skoro zero zwrotu z tego xD

Sam abs nic Ci nie da. Jak nie będziesz miał wszystkiego niemalże na full to nikogo nie ubijesz, a i tak szybko padniesz jak będzie przewaga liczebna. Teraz jak ktoś będzie miał ochotę aby tak po prostu utrudnić grę to odpali czasowe wzmacniacze do tego owinie się kostiumami jak mumia i przyjdzie walczyć. Według mnie większość odpałów czasowych wraz z kostiumami powinna być wywalona z gry.

"Nie ważne co na siebie założysz i tak nigdy nie ukryjesz swojego prawdziwego ja" - Raul

• podpowie mi ktoś dlaczego gameforge mi się nie uruchamia ? odinstalowałem metina i clienta oraz pobrałem i zainstalowałem na nowo i po ukończonej instalacji clienta oraz aktualizacji pokazuje mi się informacja:

Instalator Gameforge

Klient Gameforge

Uruchomienie klienta Gameforge nie powiodło się.

:(:(:(:(:(:(:(:(

aktualizuja:

problem naprawiony.

jak ktoś spotkał się z takim problemem to rozwiązaniem jest zmiana nazwy aplikacji gfclient na gfclient.exe

Moderator Moira:
    Połączyłam posty

Edited once, last by Moira ().

• kto pytał?

nikt nie pytal, każdy wiedział

Płaczki serwera Polska (tzw banda Maciukabry/wyrzutki gildyjne): CzarneAnioły, TeamPL(NoobPL), BractwoPLS03 (Buractwo), Szwadron/SiewcyChaosu(Bigosu) , Shire, WrongOfSide, Ziomale, ENAMENT, Titanium, ZAPLATANIv11, BDSM:

Qiserax, Rapoman77,Zavaba(zakała raczej)

Kalwarion,Narcos4Yu,

BufWijnika, UtraconyNick, ElAmigaMan, Seymian, Lenofi, Wendeska

CityUnivers, MijiaDziunia, Dinkley, Milene97, Rolniqs, YuaMai

(Sra)AgentoS007,Sisixxd