dlaczego moderatorzy usuwają posty skoro i tak tu się nikt nie udziela?
dua szuka atencji
dlaczego moderatorzy usuwają posty skoro i tak tu się nikt nie udziela?
dua szuka atencji
Jakbyś normalnie komentował a nie ciągle o jednym i o tym samym to by nie usuwali, ja się dziwię czemu wy jeszcze bana na tym forum nie macie...
skąd wiesz o czym pisałem a po drugie lepszy rydz niż nic, i tak się tu już nikt nie udziela
rozumiem usuwać posty jeśli temat jest aktywny żeby gnoju nie było ale jak temat świeci pustkami to po co
Poznam koleżankę do wspólnej gry, serwis polska, ja woj 105lvl królestwo jinio
dua szuka atencji
Szczególnie, że nie moderuje tego działu i nie może usuwać tu postów.
Nie to neferet która się uwzięła na mnie i co bym nie napisał to usuwa a nic złego nie napisałem, tylko że jest piękna
Szczególnie, że nie moderuje tego działu i nie może usuwać tu postów.
kto pytal
Tak dla zmiany tematu co waszym zdaniem musiałoby się stać, żebyście chętnie wrócili do grania?
Tak dla zmiany tematu co waszym zdaniem musiałoby się stać, żebyście chętnie wrócili do grania?
Musiałabyś zacząć grać w Metina to dla ciebie bym wrócił
usunąć boty, otworzyć serwer, robić eventy a nie w kółko to samo od lat, zmniejszyć ceny is jak na turku, robić aktualizacje bo wieje nuda i dziewczyn więcej więcej więcej mało strasznie nie ma z kim popisać
P.s Moira intuicja mi podpowiada ze jesteś przepiękna dziewczyna o nietuzinkowym charakterze
a może jakiś event skierowany dla dziewczyn? aby zachęcić piękne panie do gry, albo coś typu darmowy codzienny prezent dla dziewczyn? Mogę być sponsorem jednej pani i codziennie dam jakiś dobry Item dziewczynie albo mogę podexpic
Proponuje zmienić temat z "Rozmowy KonTROLLowane Polska" na "Rozmowy Simpowane Polska" xd
Lockdown xD
+ wykoszenie z rynku gier konkurencji 😅
Sorrki, musiałam 🤣
nie masz za co przepraszać piekna pani 100000% racji
Eventy? Boty? Lockdown? Lepiej nowe kolory włosów i jakieś fajne fryzury dla ninjy czy coś 👏
Eventy? Boty? Lockdown? Lepiej nowe kolory włosów i jakieś fajne fryzury dla ninjy czy coś 👏
ja do dziś czekam na transmutację fryzury w grze 😂
Jak dla mnie to opuszczenie cen ISu. Może nieznacznie wyższe niż w porównaniu do tureckich cen. Obecna rozbieżność jest nieakceptowalna
Jak dla mnie to opuszczenie cen ISu. Może nieznacznie wyższe niż w porównaniu do tureckich cen. Obecna rozbieżność jest nieakceptowalna
to prawda ten model im się sprawdzał, póki nie wiedzieliśmy o cenach na Turku, teraz boli wydawać nawet przy HH 100 zł bo tam miałbyś 5x tyle co tu
to prawda ten model im się sprawdzał, póki nie wiedzieliśmy o cenach na Turku, teraz boli wydawać nawet przy HH 100 zł bo tam miałbyś 5x tyle co tu
chyba x10 powinni ceny zrobić takie same dla każdego klastra to by polaczki z turcji wrócili
chyba x10
powinni ceny zrobić takie same dla każdego klastra to by polaczki z turcji wrócili
no może i racja, ja zostałem na Polsce więc jedynie z filmów Sabala widziałem potęgę ISa ale fajnie gdyby wyrównali ceny i wróciliby na PL bo rynek umarl 😂
ja nie wrócę na pl bo się nie opyla
ja nie wrócę na pl bo się nie opyla
No i w tym caly problem. Najlepsze jest to ze walac w isa na turcji nikt nie wydaje mniej a powiedzialbym ze nawet wiecej bo widzi ze może za to coś miec/wylosować. Jak chcesz sobie na aukcji kupic cegi + to jest taka nierealna roznica w kwocie (zl) ze szkoda gadac. Nie wspominam juz o tym ze powinni ich wszystkich pobanowac za to ze kupuja na turku IS niezgodnie z regulaminem gry
No macie rację. To co, wspólna lekcja tureckiego? 😆😆
… a tak serio jak nie macie ochoty grać na Polsce to może inne serwery? Czy podobna sytuacja?
ja się już powoli uczę tureckiego turczynki słabo niestety po angielsku piszą
chociaż z tobą Moira.. chętnie bym się pouczył każdego języka świata
nie no żart nie gniewaj się po prostu nie mogę się opanować jak cię widzę
najpiękniejsza dziewczyno świata
Co do serwerów polskich to odkąd odkryłem że mam duzo więcej sm niż na polandzie to nigdy już nie będę miał ochoty tam grać bo się nie opłaca za stówę ponad lekko mam najwyższy pakiet sm a na polandzie ile?? 500 czy ile nie wiem ogólnie żenada żeby tak naciągać polskich uczciwych graczy kto się zgadza pisze 123 metinczycy się budzą
obniżyć ceny is na polandzie to wrócę a jak nie to pocalujta mnie w nos
A pomyslales o ludziach ktorzy wydali grube tysiace na Polsce zeby wymixowac jakis item? Jak im wytlumaczysz ze wartosc ich eq spadnie o kilkadziesiat procent przez to ze kazdy bedzie sobie mogl dowoli losowac? Jestes biedny to grasz na tureckich serwerach. Po co sie wtedy wtracasz do naszego serwera i zaczepiasz nasza moderatorke? Jestes jakims dziwnym stalkerem. Jesli chodzi o metina i o dziewczyny.
jestem przedsiębiorczy a nie biedny bo po co mam wydawać x razy więcej na polandzie jak to samo mam na turku + lepszy rynek i więcej graczy do tego nie ma takich głupoli jak na Polsce a odzywać się mogę bo po 1 grywam czasem na polandzie hobbystycznie ale ani grosza ode mnie już nie zobaczą a po 2 mogę sobie pisać co chce i gdzie chce nawet jakbym nie grał, a po 3 mówię sama prawdę o moirze bo to śliczna dziewczyna a ja sam nie mam dziewczyny bo jestem brzydki to chociaż sobie tutaj popiszemy nie tylko z nią
A jak inaczej sie gra niż hobbystycznie? Twoj nick i zachowanie swiadczy o tym ze jestes biedny i to prawdopodobnie nie chodzi o finansowa biede tu. Nie odpowiedziales na najwazniejsze pytanie. Czy drastyczne obniżenie cen ISa byłoby wporzadku dla graczy ktorzy przez lata zainwestowali dziesiątki tysięcy złotych w swoje postaci? Mnie to nie dotyczy, bo moj styl gry nie wymaga wielkich inwestycji.
Inna kwestia Ascoran czy boska odzywka bywa na promocji w IS? Przy regularnej cenie musiałbym zainwestować prawie 1500 sm w ozywienie zwierzaka, co wlasciwie przekracza jego wartosc.