nie działa logowanie a cory chcę przeklikać xd
To odpocznij trochę sobie !
nie działa logowanie a cory chcę przeklikać xd
To odpocznij trochę sobie !
ćwir ćwir xd ty też klikasz cory widze
Ale w porównaniu do Ciebie to to jest spacerek xd ćwir ćwir widzę się zadurzyłeś we mnie
mało mam postaci do corów. Popatrz na DrMein albo hardcore
To o nich już nawet nie chciałem wspominać.
Witam,
Chciałem poinformować wszystkich o tym, że ta oto postać o nicku vGoku nie jest moją postacią.
Swoją przeniosłem na inny serwer i ktoś sobie zrobił taki sam nick jaki ja miałem grając na polsce.
Także proszę o uwagę i nie dać się oszukać, ponieważ ja na polsce już nie gram!!!
stenabolic udaje dziew a gra facetem widzę uważajcie
stenabolic udaje dziew a gra facetem widzę uważajcie
Skąd wiesz?
pisałem z nim i udawał dziew
WOW PANOWIE i PANIE; w koncu rejestracja na POLSCE zostala ZAMKNIETA!!!![ciach]
Moderator moira:
Usunęłam flood
WOW PANOWIE i PANIE; w koncu rejestracja na POLSCE zostala ZAMKNIETA!!!!
[ciach]
złoto w końcu
Teraz niech zostanie zamknięta przez 3-4 lata i może wybanuja wszystkie boty
Teraz niech zostanie zamknięta przez 3-4 lata i może wybanuja wszystkie boty
dziś na ch1 latał nawet bot między kowalem a handlarzem broni przez godzine xD do teraz się zastanawiam po co tam latał te 10 okrążeń na minutę
WOW PANOWIE i PANIE; w koncu rejestracja na POLSCE zostala ZAMKNIETA!!!!
[ciach]
no ok ale jak teraz będzie chciał jakiś stary gracz wrócić to gry to znaczy ze nie wróci bo się nie będzie mógł zarejestrować?
no ok ale jak teraz będzie chciał jakiś stary gracz wrócić to gry to znaczy ze nie wróci bo się nie będzie mógł zarejestrować?
Nie widzialeś ilu było tych starych graczy? Tylko jakoś dziwnie przez ściany biegali
nowe konta jakie są tworzone na polsce to 99,99% boty, które niszczą rynek i nie daja "nowym" graczom opcji na zarobek czy zrobienie podstawkowych misji czy polowań. Starzy gracza mają dużo kont jesli chcą wrócić, GF ich nie usuwał dlatego zajęte są wszystkie normalne nicki od 17 lat. Bez obrazy ale pamiętam ostatnim razem jak zamknięty był serwer i to przez taki płacz i lament otworzyli znowu serwy. Gram od 17 lat na Polsce z przerwami i widziałem że jedynie boty "wracają" do gry a jak zdarzy się jeden normalny gracz ma 10000 botów to będzie dobrze. Świetna sprawa że w końcu zamknęli serwer bo gospodarka jeszcze chwile i by się posypała. Jeszcze niech wybanują resztę tej plagi co lata wszędzie i będzie po 2 latach można normalnie grać
Dużo też zależy od graczy, aby zgłaszali a nie olewali. Im więcej botów będzie zbanowanych tym szybciej zabraknie im kont na kolejne i problem nie będzie taki ogromny jak przez ostatnie 2 miesiące.
no ok ale jak teraz będzie chciał jakiś stary gracz wrócić to gry to znaczy ze nie wróci bo się nie będzie mógł zarejestrować?Cz
Czy ci starzy gracze są tu teraz z nami?
A tak na serio, jesli ktos wraca to albo ma swoje stare konto, albo kupuje gotowca. Nikt normalny nie gra od 1 lv bo to nie ma sensu
Dużo też zależy od graczy, aby zgłaszali a nie olewali. Im więcej botów będzie zbanowanych tym szybciej zabraknie im kont na kolejne i problem nie będzie taki ogromny jak przez ostatnie 2 miesiące.
Jak wołasz fachowca do wymiany kranu w łazience, któremu PŁACISZ swoje pieniądze, to liczysz że on to wymieni, czy będzie stał obok i się patrzył jak ty to zrobisz?
Jak wołasz fachowca do wymiany kranu w łazience, któremu PŁACISZ swoje pieniądze, to liczysz że on to wymieni, czy będzie stał obok i się patrzył jak ty to zrobisz?
Tak się składa, że niedawno wymieniałem kran i nie musiałem wołać "fachowca" żeby zakręcić dwa zawory, odkręcić śrubę mocującą, uszczelnić połączenia taśmą teflonową i zamontować nowy Jak ktoś ma obie lewe ręce to potrzebuje do każdej bzdury "fachowca".
A wracając do wątku głównego, to GM jest wolontariatem i nikt im nic nie płaci. Sam możesz zostać wolontariuszem i później zobaczymy jaki będziesz mądry.
Panowie, jak ktoś chce wrócić do gierki to są lepsze serwery niż serwer Polska:> gra tam również dużo Polaków:D także spokojnie zgłaszać kogo trzeba i może znowu zapanuje spokój:D
Display MoreTak się składa, że niedawno wymieniałem kran i nie musiałem wołać "fachowca" żeby zakręcić dwa zawory, odkręcić śrubę mocującą, uszczelnić połączenia taśmą teflonową i zamontować nowy
Jak ktoś ma obie lewe ręce to potrzebuje do każdej bzdury "fachowca".
Czyli mnie nie zrozumiałeś, ale łopatologicznie wytłumaczę to poniżej.
A wracając do wątku głównego, to GM jest wolontariatem i nikt im nic nie płaci. Sam możesz zostać wolontariuszem i później zobaczymy jaki będziesz mądry.
Płacisz firmie i to ona powinna ci dostarczyć pełnowartościowy produkt. Dlaczego masz robić czyjąś robotę, kiedy kupujesz od niego usługę? Idea zgłaszania botów ma sens, kiedy są to pojedyncze przypadki, a nie w sytuacji, gdy ponad rok boty mają eldorado, bo dostawca usługi ma tą sytuację w poważaniu. Zamknęli serwery, co dalej? Gracze mają teraz przez kolejne parę lat biegać za botami z zeszytem w ręku i notować ich nazwy? Nie tędy droga.
I jako dostawca usługi mam na myśli GF, bo co może zrobić ta garstka ludzi z szyldem GM nad głową, która ma niewiele większe uprawnienia od innych graczy? Można ich winić za nieprzekazanie informacji, za opieszałość w systemie zgłoszeń, za słaby kontakt w relacji gracz-admin, ale na pewno nie za obecną sytuację z botami.
GM nie bierze kasy za banowanie botów, a czy ty dostaniesz cokolwiek za ich zgłaszanie? HH na 30%, żeby przegwizdać kolejne PLN to na pewno nie jest nagroda, a tym bardziej nagrodą nie jest możliwość spokojnej gry na niezaboconych mapach. To powinien być standard.
Są dwa typy graczy, jedni robią swoje grają, zgłaszają a ci drudzy są wiecznie niezadowoleni, nie robią nic innego poza płaczem.
edit: Jest jeszcze trzeci typ, czyli osoby które mają wszystko w 4 literach.
Są dwa typy graczy, jedni robią swoje grają, zgłaszają a ci drudzy są wiecznie niezadowoleni, nie robią nic innego poza płaczem.
edit: Jest jeszcze trzeci typ, czyli osoby które mają wszystko w 4 literach.
zapomniales o tych ktorzy utrzymują serwery, ich problem nie dotyczy bo jeszcze ich boty nie dosięgnęł
zapomniales o tych ktorzy utrzymują serwery, ich problem nie dotyczy bo jeszcze ich boty nie dosięgnęł
no to ci co mają wywalone, chociaż nieprawdą jest że oni nie mają problemu: lagi, logowanie - uderzyło w każdego.