Rozmowy konTROLLowane Polska

• Ja jestem zakochany w xHekate i żadne inne dziewczyny nie są mi w głowie ;)

Chłopie wyjdź do ludzi dobrze Ci zrobi. Nie mówię Ci tego, żeby cię obrazić czy urazić, ale szukanie "ukochanej" w grze to zły pomysł, szczególnie że tutaj to tak jak w Tajlandii- żebyś nie trafił na ladyboy'a :D

Stary wyga z S11

Gram 4fun, gdy mam czas.

• Chłopie wyjdź do ludzi dobrze Ci zrobi. Nie mówię Ci tego, żeby cię obrazić czy urazić, ale szukanie "ukochanej" w grze to zły pomysł, szczególnie że tutaj to tak jak w Tajlandii- żebyś nie trafił na ladyboy'a :D

Spoko dzięki za rady :) a co masz na myśli mówiąc " wyhdz do ludzi"? Czyli co jak wyjdę na podwórko to znajdę dziewczynę? :)

• Łatwo ci tak mówić bo nie wiesz jak wyglądam :D mawiają o mnie " brzydal o złotym sercu " ;)

Ale dzięki za słowa pocieszenia

Mimo to, życzę Ci wszystkiego dobrego !

Stary wyga z S11

Gram 4fun, gdy mam czas.

• nie jesteś brzydki, ja jestem

Wesołych świąt dzwonku niech dzieciątko Jezus ci przyniesie dziew pod choinkę:D

• nie jesteś brzydki, ja jestem

Wesołych świąt dzwonku niech dzieciątko Jezus ci przyniesie dziew pod choinkę:D

Dzięki ale szczerze mówiąc nawet już w to nie wierzę ;) nie cieszą mnie żadne święta ani sylwester bo rok w rok to samo bez dziewczyny.

• Dzięki ale szczerze mówiąc nawet już w to nie wierzę ;) nie cieszą mnie żadne święta ani sylwester bo rok w rok to samo bez dziewczyny.

Może Ty potrzebujesz chłopaka ? Same plusy jakbyś znalazł kolesia co pyka w metka . Pogadaj z Kmieciakiem albo z Sylwkiem . ;)

Stary wyga z S11

Gram 4fun, gdy mam czas.

• *

Oby kowal wszystko wam ulepszał,

By bonusy weszły gładko,

System walk ewoluował,

Oraz graczy więcej było,

By czas botów szybko minął,

I GMów więcej było.

*

Zdrowych, wesołych oraz pogodnych

Świąt Bożego Narodzenia

życzy

Charlotta

"Careful... I bite."

Astarion (Neil Newbon)

❤️ „Baldur's Gate III” ❤️

❤️

• Wesołych świąt dla was wszystkim. Miejmy nadzieję, że Nowy rok będzie lepszy od aktualnego!!:mkay:

Kiedyś to były dymy 3-4 lata temu:w00t: ArixanBogiem pamiętasz jak na koniu uciekałeś? pomijając ten fakt grało się super na PL. Aż kusi do powrotu zwłaszcza w świąteczny czas 8oCo sądzicie ?

[video]

[/video]

[video]

[/video]

[video]

[/video]

• ciężko pamietać taki fakt którego nie bylo :D

ale fakt nie ma juz takich zadymek jak kiedys

swoja drogą bicie mobów czy takich nobów jak Ty to ta sama przyjemność :D

laOm9hK.png

• ta na końcu największe dymy były ;) na szamance poszły mi az 10błogo ani razu glebu tak samo jak na astire ani jednej gleby piękne czasy :DDD

Kiler nie chwal się bo sam tego nie dokonałeś ;)

• Dzisiaj nie ma dymów, bo ta gra stała się single playerem, tylko mapy pozostały wspólne. Nie ma nawet gildii do której warto było by dołączyć.

• dobrze działa logowanie na polszy, tak nie za szybko

Współczuje tym, którzy klikają dzienne na 500 postaciach :D

Stary wyga z S11

Gram 4fun, gdy mam czas.