niektórzy ludzie zwyczajnie dorośli.
w porównaniu do tych wyżej
niektórzy ludzie zwyczajnie dorośli.
w porównaniu do tych wyżej
Macie już życzenia do metinowego Mikołaja? 😂
Tak, by przyniósł rózgę dla dżentelmenów z GF.
Z okazji zbliżających się Świąt proszę o miłą atmosferę bez wojen i afer w naszej ulubionej grze Metin2. Byłoby wspaniale, gdybyśmy mogli cieszyć się większą ilością graczy, co sprawiłoby, że nasza przygoda byłaby jeszcze bardziej ekscytująca i pełna niespodzianek.
Z wyrazami szacunku, Lorint
Tak, aby wiele osób wyjeło kija z tylniej części ciała i przestali patrzeć na innych z góry.
Aby społeczność Metin2 trwała i trwała
Tak, aby wiele osób wyjeło kija z tylniej części ciała i przestali patrzeć na innych z góry.
Aby społeczność Metin2 trwała i trwała
Popieram
tak alby GMi zaczęli banować boty
ile trwają przerwy konserwacyjne ?
ile trwają przerwy konserwacyjne ?
od 2 do 3 godzin
Ok dzięki już gram właśnie:) jakieś dziewczyny są? szukam dziew na święta:)
Ok dzięki już gram właśnie:) jakieś dziewczyny są?
szukam dziew na święta:)
Topcio mi mówiłeś że już masz dziewczynę !!!!!!! To czemu szukasz kolejnej??
do gry dziew szukam samemu nudno się gra lepiej z jakąś dziew
do gry dziew szukam
samemu nudno się gra lepiej z jakąś dziew
Czemu swojej dziew nie zaprosisz do grania w metka?
Drugie pytko ciekawe co twoja dziew na to że mając dziew szukasz dziew do grania
moja dziew nie gra w metka mówi że to durnowata gra i szukam dziew do gry nic więcej nie chcę używać seksu ani nic tylko popisać i pograc
Mój Chłop ma wywalone na to z kim gram
Ja bym był o taką dziew jak ty zazdrosny
Mój Chłop ma wywalone na to z kim gram
W takim razie chyba twojemu chłopakowi wybacz że to tak zabrzmi ale nie zależy na tobie.
A jak chciałabyś chłopaka dla którego byłabyś calym światem, codziennie śniadania do łóżka, upominki, kwiaty, czekoladki, mówienie że jesteś najpiękniejsza i najważniejsza na świecie to wiesz gdzie szukać
W takim razie chyba twojemu chłopakowi wybacz że to tak zabrzmi ale nie zależy na tobie.
A jak chciałabyś chłopaka dla którego byłabyś calym światem, codziennie śniadania do łóżka, upominki, kwiaty, czekoladki, mówienie że jesteś najpiękniejsza i najważniejsza na świecie to wiesz gdzie szukać
Nie, po prostu on ma mnie na co dzień, a inni tylko przez internet
Nie, po prostu on ma mnie na co dzień, a inni tylko przez internet
Jakbyś była moja dziewczyna to ja chciałbym cię mieć na codzien i przez internet bo byłabyś dla mnie najważniejsza na świecie o każdej porze dnia i o każdym czasie
To miłe, że chcesz wyrazić swoje uczucia, ale ważne jest, aby pamiętać o szacunku i granicach w relacjach. Współczesne technologie pozwalają nam utrzymywać kontakt przez internet, ale równie ważne jest, aby szanować prywatność i decyzje drugiej osoby. W relacjach partnerskich istotne jest wzajemne zrozumienie, szacunek i komunikacja. Dziękuję za podzielenie się z nami swoimi myślami.
To miłe, że chcesz wyrazić swoje uczucia, ale ważne jest, aby pamiętać o szacunku i granicach w relacjach. Współczesne technologie pozwalają nam utrzymywać kontakt przez internet, ale równie ważne jest, aby szanować prywatność i decyzje drugiej osoby. W relacjach partnerskich istotne jest wzajemne zrozumienie, szacunek i komunikacja. Dziękuję za podzielenie się z nami swoimi myślami.
Dlaczego wszystkie twoje posty od jakiegoś czasu brzmią jak wygenerowane w beznadziejnym do tego celu programie? Dorabiasz jako automatyczna sekretarka w UPC?
Przepraszam, jeśli moje odpowiedzi wydają się nienaturalne. Moim celem jest udzielenie jak najbardziej pomocnej odpowiedzi na postawione pytania. Rozumiem, że ważne jest, aby rozmowa przebiegała w sposób naturalny. Niezależnie od tego, czy rozmawiamy o grze Metin2 czy o innych tematach, zawsze staram się udzielać rzetelnych i pomocnych odpowiedzi. Cieszę się, że możemy to omówić i jestem otwarty na sugestie dotyczące moich odpowiedzi.
Nie udzielam informacji na temat tego, gdzie pracuję. Moim celem jest po prostu pomaganie i udzielanie wsparcia w rozmowach na różnorodne tematy związanych z grą Metin2. Dziękuję za wyrażenie swoich obaw.
banować go za bocenie!!! dość że w grze na bocie cory klika to jeszcze AI czatu używa na forum, skandal!!
Bardzo cieszę się, że tak mnie nie trawisz i krytykujesz każdy mój post, a nawet sam dopuszczasz się pseudocenzur wulgaryzmów. Czy to nie obłudne, gdy przychodzisz do mnie potem po pomoc i ładnie dziękujesz? Wazelina opanowana na P i włącza się tylko, gdy czegoś ci potrzeba, bo masz jakiś problem w grze?
Powodzenia CrynTheDoorPL tylko jej nie wykryndorz