Rozmowy konTROLLowane Polska

• niektórzy ludzie zwyczajnie dorośli.

w porównaniu do tych wyżej

:thumbsup: HANDEL ZE MNĄ POLECA :thumbsup:
    1. Naksen <3
    2. Shast <3
    3. Sherrie <3
    4. DRINKERSLIVE <3
    5. Antymagik <3
    6. p0grom/Smarki <3
    7. xFajnieJest <3

• Macie już życzenia do metinowego Mikołaja? 😂

Z okazji zbliżających się Świąt proszę o miłą atmosferę bez wojen i afer w naszej ulubionej grze Metin2. Byłoby wspaniale, gdybyśmy mogli cieszyć się większą ilością graczy, co sprawiłoby, że nasza przygoda byłaby jeszcze bardziej ekscytująca i pełna niespodzianek.

Z wyrazami szacunku, Lorint

GG:54784178

• Macie już życzenia do metinowego Mikołaja? 😂

Tak, aby wiele osób wyjeło kija z tylniej części ciała i przestali patrzeć na innych z góry.
    Aby społeczność Metin2 trwała i trwała :)

Nie słuchaj, co inni mówią o tobie za plecami,
    lew nigdy się nie ogląda,
    kiedy mały piesek za nim
    szczeka.

• moja dziew nie gra w metka mówi że to durnowata gra :cursing: i szukam dziew do gry nic więcej nie chcę używać seksu ani nic tylko popisać i pograc;)

• Mój Chłop ma wywalone na to z kim gram :D

W takim razie chyba twojemu chłopakowi wybacz że to tak zabrzmi ale nie zależy na tobie.

A jak chciałabyś chłopaka dla którego byłabyś calym światem, codziennie śniadania do łóżka, upominki, kwiaty, czekoladki, mówienie że jesteś najpiękniejsza i najważniejsza na świecie to wiesz gdzie szukać ;)

Moderator Moira:
    Podmieniłam słowo w cytacie

Edited once, last by Moira ().

• W takim razie chyba twojemu chłopakowi wybacz że to tak zabrzmi ale nie zależy na tobie.

A jak chciałabyś chłopaka dla którego byłabyś calym światem, codziennie śniadania do łóżka, upominki, kwiaty, czekoladki, mówienie że jesteś najpiękniejsza i najważniejsza na świecie to wiesz gdzie szukać ;)

Nie, po prostu on ma mnie na co dzień, a inni tylko przez internet ;)

• To miłe, że chcesz wyrazić swoje uczucia, ale ważne jest, aby pamiętać o szacunku i granicach w relacjach. Współczesne technologie pozwalają nam utrzymywać kontakt przez internet, ale równie ważne jest, aby szanować prywatność i decyzje drugiej osoby. W relacjach partnerskich istotne jest wzajemne zrozumienie, szacunek i komunikacja. Dziękuję za podzielenie się z nami swoimi myślami.

• To miłe, że chcesz wyrazić swoje uczucia, ale ważne jest, aby pamiętać o szacunku i granicach w relacjach. Współczesne technologie pozwalają nam utrzymywać kontakt przez internet, ale równie ważne jest, aby szanować prywatność i decyzje drugiej osoby. W relacjach partnerskich istotne jest wzajemne zrozumienie, szacunek i komunikacja. Dziękuję za podzielenie się z nami swoimi myślami.

Dlaczego wszystkie twoje posty od jakiegoś czasu brzmią jak wygenerowane w beznadziejnym do tego celu programie? Dorabiasz jako automatyczna sekretarka w UPC?

• Przepraszam, jeśli moje odpowiedzi wydają się nienaturalne. Moim celem jest udzielenie jak najbardziej pomocnej odpowiedzi na postawione pytania. Rozumiem, że ważne jest, aby rozmowa przebiegała w sposób naturalny. Niezależnie od tego, czy rozmawiamy o grze Metin2 czy o innych tematach, zawsze staram się udzielać rzetelnych i pomocnych odpowiedzi. Cieszę się, że możemy to omówić i jestem otwarty na sugestie dotyczące moich odpowiedzi.

Nie udzielam informacji na temat tego, gdzie pracuję. Moim celem jest po prostu pomaganie i udzielanie wsparcia w rozmowach na różnorodne tematy związanych z grą Metin2. Dziękuję za wyrażenie swoich obaw.

• banować go za bocenie!!! dość że w grze na bocie cory klika to jeszcze AI czatu używa na forum, skandal!!

giphy.gif?cid=ecf05e47h1zv3znuzhmhh95ra14kuydswao9it2tj3hz9100&rid=giphy.gif&ct=g

• Bardzo cieszę się, że tak mnie nie trawisz i krytykujesz każdy mój post, a nawet sam dopuszczasz się pseudocenzur wulgaryzmów. Czy to nie obłudne, gdy przychodzisz do mnie potem po pomoc i ładnie dziękujesz? Wazelina opanowana na P i włącza się tylko, gdy czegoś ci potrzeba, bo masz jakiś problem w grze?