Rozmowy konTROLLowane Polska

• Kumpel rudego

Nie, myślę że bardziej ludzie z jinno będą wiedzieć o kogo chodzi, kto tak się bawi podczas przerw technicznych :D

Kto silny ten walczy, kto chory ten zdycha
    Mocnym pomaga się, słabych się spycha
    Tak być powinno !!!

• Kupilem teren gildyjny w m1 Jinno. Jakiego alchemika brakuje Wam na tej mapie?

• Kupilem teren gildyjny w m1 Jinno. Jakiego alchemika brakuje Wam na tej mapie?

Brakuje chyba perłowego i turmalinu/granatu ale mogę się mylić bo wszystko się zmienia dynamicznie :D Tylko nie rób łez albo szmaragdu.

Kto silny ten walczy, kto chory ten zdycha
    Mocnym pomaga się, słabych się spycha
    Tak być powinno !!!

• ">

Zbudowałem chatkę na skalnym klifie. Przepiękny widok z sypialni. Sąsiad zbudował stonehenge. Przyjazna okolica. Otworzyłem mały warsztacik, od czegoś trzeba zacząć. Nie od dziś wiadomo, że kto nie ma miedzi ten w domu siedzi. Kowal i alchemik zapraszają serdecznie. Bez kolejek, bez konieczności rezerwacji. Załatwiają wszystkie sprawy od ręki, ze szczególną precyzją. Póki co będą pracować 24/7, bo nie mam nikogo na zmianę. Może z czasem wprowadzę im system zmianowy, zobaczymy ilu będzie klientów.

Edited 2 times, last by roswell92 ().

• gildiaa.png">

Zbudowałem chatkę na skalnym klifie. Przepiękny widok z sypialni. Sąsiad zbudował stonehenge. Przyjazna okolica. Otworzyłem mały warsztacik, od czegoś trzeba zacząć. Nie od dziś wiadomo, że kto nie ma miedzi ten w domu siedzi. Kowal i alchemik zapraszają serdecznie. Bez kolejek, bez konieczności rezerwacji. Załatwiają wszystkie sprawy od ręki, ze szczególną precyzją. Póki co będą pracować 24/7, bo nie mam nikogo na zmianę. Może z czasem wprowadzę im system zmianowy, zobaczymy ilu będzie klientów.

Ładnie napisane, zachęcająco, tak z historią.

No kozak 😁

Pozdro i zawitam z pewnością!