Ludki ludki 😁 Kiedy będzie event rybacki?
za tydzien
za tydzien
W ogłoszeniach masz całą listę eventów
W ogłoszeniach masz całą listę eventów
gdzie
to kto zostanie miszczem Europy w piłce nożnej?
to kto zostanie miszczem Europy w piłce nożnej?
Austria, ponieważ pokonała jedną z najlepszych ekip aż 3:1. Francja jest kompletnie nie w formie strzeleckiej - 0 bramek ustrzelonych przez jej piłkarzy tylko 1 samobój przeciwnika dał im jedyne zwycięstwo. Polska podejdzie na luzie do meczu z Francją i wygra go wysoko bez presji. Do grona faworytów obok Austrii dałbym jeszcze Niemców i Hiszpanów.
Hej słodziaki jak PL? Opłaca nadal się grać na Polsce?
Jak nie masz co robic z pieniędzmi tak jak My to sie oplaca. 🙃
albo grindować jednego bossa dla paru won jak w kołchozie jeśli nie ładujesz kase w gre jak ja xD
Mam taką sprawę. Dzisiaj tak dla pewności, że autołowy chodzą ( w tym samym czasie zajmowałem się innymi rzeczami) to włączyłem/zwiększyłem głośność efektów, żeby słyszeć jak postać bije. Co mnie zadziwiło to to, że dźwięki jakie wydają lemury są takie same jak mobów z m2, a chyba i nawet orków . Czy serio tak jest czy u mnie coś nie halo jest, bo jeśli tak jest to serio GF mógłby bardziej się postarać i stworzyć nowe odgłosy dla mobów, a nie tylko kopiuj i wklej .
Mam taką sprawę. Dzisiaj tak dla pewności, że autołowy chodzą ( w tym samym czasie zajmowałem się innymi rzeczami) to włączyłem/zwiększyłem głośność efektów, żeby słyszeć jak postać bije. Co mnie zadziwiło to to, że dźwięki jakie wydają lemury są takie same jak mobów z m2, a chyba i nawet orków . Czy serio tak jest czy u mnie coś nie halo jest, bo jeśli tak jest to serio GF mógłby bardziej się postarać i stworzyć nowe odgłosy dla mobów, a nie tylko kopiuj i wklej .
prawdopodobnie jesteś jedyną osobą, która odpaliła gre z głosem bicia postaci haha. Mi się już w 2010 znudziło "hy ha, hy ha" z konia
prawdopodobnie jesteś jedyną osobą, która odpaliła gre z głosem bicia postaci haha. Mi się już w 2010 znudziło "hy ha, hy ha" z konia
Normalnie mam wszystko wyciszone, ale wpadłem na taki pomysł, żeby użyć tego gdy nie ma mnie przy kompie, a żeby wiedzieć, że autołowy chodzą ;D
Bo gf kupuje modele ze stocka po 10 (czy tam 50) dolarów, dodaje losowy dzwiek i zmieniają kolor a potem nazywają to updatem. Tak samo mapki typu lochy malp czyli to samo co jaskinie gnolli na yoharze, mają tylko zmienione kolory, moby tez z innych mapek tylko zmienione kolory. Dodanie dobrego dźwięku to już niestety zbyt drogie rzeczy a ty ładuj w IS i nie zadawaj pytan
Bo gf kupuje modele ze stocka po 10 (czy tam 50) dolarów, dodaje losowy dzwiek i zmieniają kolor a potem nazywają to updatem. Tak samo mapki typu lochy malp czyli to samo co jaskinie gnolli na yoharze, mają tylko zmienione kolory, moby tez z innych mapek tylko zmienione kolory. Dodanie dobrego dźwięku to już niestety zbyt drogie rzeczy a ty ładuj w IS i nie zadawaj pytan
Porażka, nawet takie małe rzeczy potrafią [ciach] ..
Porażka, nawet takie małe rzeczy potrafią [ciach] ..
poczekaj na jutrzejszą przerwę, skoro zapowiedzieli że będzie trwała dłużej - 3-4h (normalnie tyle trwa) to pewnie zostawili konserwację jakiemuś stażyście więc obstawiam do 16 serwery offline xD
elo Kondzio!
Elo Mordki, ile teraz sm w pakiecie za 100 ziko? Po tych nowych zamianach
QuoteDrodzy Gracze, zwróćcie uwagę na poniższe zmiany, które zostaną wprowadzone dla zakupu Smoczych Monet. Dzięki temu otrzymacie lepsze opcje oraz większą elastyczność podczas zakupu.
- Wszystkie opcje zakupu zostaną zmodyfikowane, tak aby była potrzebna mniejsza ilość PLN za jedną Smoczą Monetę.
- Przeciętnie ceny pakietów Smoczych Monet staną się tańsze o 50%, podczas gdy liczba Smoczych Monet pozostanie bez zmian.
- Dodatkowo zmodyfikujemy opcje zakupu przez SMS, dzięki czemu staną się one tańsze o ok. 36%.
Wymienione zmiany zostaną wprowadzone wraz z dzisiejszą konserwacją serwerów w dniu 26.06.2024 r.
Dobrej zabawy w grze!
Wasz zespół Metin2
To się nazywa zmiana przyjazna dla graczy!
1425 sm
Nomanie szok i niedowierzanie.
Dobrze ze zdazylem sprzedać wszystkie szczeniaki przed ta informacja 😍 jestem bardzo ciekawy jak ta zmiana odbije sie na cenach itemkow!
jak na razie sprawdziłem i bez zmiany ceny kuponów 50 ale powinny spać o połowę co najmniej do 1,2+1,3w za jakiś czas... przynajmniej tak zakładam chociaż w kraju cebulionów jeszcze mogą dać drożej xDD
mityki rubin 2 tygodnie temu perf za 420 stały i zejść nie chciały a teraz po 588-610 ktoś wystawił xD
Bo teraz ludzie sprzedają kupony ktore kupili po starych cenach. Nastepne beda polowe albo i lepiej tansze. Ewentualnie spadnie realna cena wona, ale do tego handlarze nie dopuszczą. Dzisiaj sa szczeniaki i pewnie ich cena juz spadla o polowe?
jak na razie sprawdziłem i bez zmiany ceny kuponów 50 ale powinny spać o połowę co najmniej do 1,2+1,3w za jakiś czas... przynajmniej tak zakładam chociaż w kraju cebulionów jeszcze mogą dać drożej xDD
mityki rubin 2 tygodnie temu perf za 420 stały i zejść nie chciały a teraz po 588-610 ktoś wystawił xD
Jest zmiana, ostatnie dni przed obniżką stały od 3,3w w górę.
Jest tu ktoś z czasów świetności Monastyr 2007-2010? Mam ochotę z sentymentu wrócić do tej gry, ale jak przypomnę sobie o staniu na spocie i waleniu z konia to tak odpycha trochę, tyle godzin... Tyle lat, rozmów, łez i potu, do tego te wspaniałe emotki na forum Okradziona dwa razy z eq, raz z konta i tak nie wiem, kurczaczki nie wiem czy warto wrócić, boję się, że w depresję popadnę z tęsknoty do starych czasów. Przede wszystkim, czy się opłaca (tutaj mam na myśli, że można znaleźć ludzi do wspólnej gry, kiedyś to nie było problemem, bo wiadomo, ale teraz...)?