Rozmowy konTROLLowane Polska

• Forumowicze,
    w tym temacie możecie pisać o sprawach związanych z serwerem, nawiązujących do danego serwera lub luźnych, ale w granicach rozsądku.

Pamiętajcie, że tutaj również obowiązuje Regulamin Forum, jak też i Regulamin działu Dyskusje. Wszelkie dialogi prowadzić należy w granicach dobrego smaku. Panuje tutaj luźniejsza forma dyskusji niż w poprzednim wątku, ale typowy spam dla spamu będziemy mordować. biggrin.png

Moderator Forum będzie oceniał przydatność wypowiedzi.

Zapraszamy,
    Zespół Metin2.pl ;)

• W końcu wraca stary temat

TeamPL Chwasty

Odpady serwera Polska (banda Maciukabry): TeamPL (wyrzutki z innych gildii), BractwoPLS03 (Buractwo), Szwadron/SiewcyChaosu(Bigosu) analfabeci i ofermy, Shire, CzarneAnioly, WrongOfSide, Ziomale, ENAMENT, Titanium, ZAPLATANIv11, BDSM:
    Qiserax, Rapoman77,Zavaba

Kalwarion,Narcos4Yu,

BufWijnika, UtraconyNick, ElAmigaMan, Seymian, Lenofi, Wendeska

CityUnivers, MijiaDziunia, Dinkley, Milene97, Rolniqs, YuaMai

SraAgentoS007,Sisixxd

• Też się nad tym zastanawiam. Na jednej z postaci zostało mi jeszcze 5 zębów do oddania i poznam odpowiedź. ^^

SPRZEDAM na PL:

Ulepszacze na ewolucję Peta, różne Dopalacze

Moje sklepy stoją w bezpośrednim sąsiedztwie lewej Dyspozytorki ch1 ("Całoroczny sklep mistrza Farangi" ze szpuli kaszmiru, & FarangaSKLEP). Dziękuję za zakupy! <3

• Dobry wieczór Polsko piękna i szalona skandalu pierwsza damo.

To co było jako 1 prezent?

• Elo,

Rozwiąż zagadkę:

dd7a30340fab8.png

e159e8b7eace9.png

jak byś dal cyfrowy to morze bym sie podjol

:thumbsup: HANDEL ZE MNĄ POLECA :thumbsup:
    1. Naksen <3
    2. Shast <3
    3. Sherrie <3
    4. DRINKERSLIVE <3
    5. Antymagik <3
    6. p0grom/Smarki <3
    7. xFajnieJest <3

• Szukałem określeń z twojego filmiku. "Nowe emocje Metin2". Drake, Drake ta piosenka - tego nie znalazłem, za to double *** niestety już tak. Zdemoralizowany jesteś MonsterMIXXD

GG:54784178

• Dlatego ja wolę gadać na Discordzie/TS'ie :D Wtedy nie ma wątpliwości :D

poGGadasz?

:thumbsup: HANDEL ZE MNĄ POLECA :thumbsup:
    1. Naksen <3
    2. Shast <3
    3. Sherrie <3
    4. DRINKERSLIVE <3
    5. Antymagik <3
    6. p0grom/Smarki <3
    7. xFajnieJest <3

• Dlatego ja wolę gadać na Discordzie/TS'ie :D Wtedy nie ma wątpliwości :D

w czasach tak latwo dostepnego ai moge na discordzie spiewac jak Aretha Franklin albo Janis Joplin ;) czasy takiej weryfikacji minely bezpowrotnie :)

• Granice rozsądku? Toc w ta gre sie grac nie da przez te boty, wczoraj do was wyslalem odpowiedzi brak bot jak latał tak lata, wezcie sie za te boty w końcu.