Porozmawiajmy o Metin2 - część II

• to jakieś zbugowane , udało się 1 i błąd, rewelacja

Spoko, mam to samo. Założyłem platformę pod medale i mam to samo. Po założeniu 3 konta, 24h czekania i mogłem 2 konta, kolejne 24h i jedno konto tylko... Gracza blokują z rozgrywką, a boty zakładają po prostu nowe platformy...

Nie wiem, ja w niedzielę zrobiłem 3, później we wtorek 3, zobaczę jutro czy również uda się 3.

• Lada moment zacznie się:

Event: Schwytaj Króla

Zatem wygląda na to ,że jajców już nie będzie.

2024r event trawał 30 dni,

2025 event trawał 29 dni.

20026r event trawał raptem 18 dni, Z roku na rok rąbiecie nas w 4literry coraz bardziej.:gryzie:

• i dobrze, ten event wielkanocny to i tak syf

schwytaj krola dużo lepszy

• Żaden event nie ma sensu aktualnie bo tylko boty na na nim zyskują bo mogą farmic wszystko ile wlezie a przez to też zaniżają ceny

Im mniej wiesz tym lepiej śpisz :?::!:

Nick w grze: shepers :evil:

• Żaden event nie ma sensu aktualnie bo tylko boty na na nim zyskują bo mogą farmic wszystko ile wlezie a przez to też zaniżają ceny

ja to w szoku jestem, że mimo zabocenia v1/v2/v3 jak i świątyni hwang i innych "dropowisk" to cena stacka blasków i tak nie jest kosmiczna i w niektórych momentach wciąż da się je kupić nawet i po 2.4w

giphy.gif?cid=ecf05e47h1zv3znuzhmhh95ra14kuydswao9it2tj3hz9100&rid=giphy.gif&ct=g

• ja to w szoku jestem, że mimo zabocenia v1/v2/v3 jak i świątyni hwang i innych "dropowisk" to cena stacka blasków i tak nie jest kosmiczna i w niektórych momentach wciąż da się je kupić nawet i po 2.4w

No to czemu w szoku jesteś? Taki bot zabija pół mapy w kilka sekund to logiczne, że wydropi tych blasków z 5x więcej niż ktoś normalnie dropiąc na spocie "bez bota" Dodatkowo taki bociarz odpali z 20-30postaci i na każdej z nich będzie miał 5x więcej blasków niż ty co dropisz w v3 bez bota to sobie policz ile blasków wydropi. Kosmiczna cena względem obecnej to by była jak by botów nie było, a tak to zaniżają ceny wszystkiego bo mają ogromne ilości eventowych przedmiotów, a GF z Artem na czele oczywiście nic z botami nie robią. Mają w pośladach uczciwych graczy.

• i dobrze, ten event wielkanocny to i tak syf

schwytaj krola dużo lepszy

Jak ktoś nie ogarnia to napisze syf.

Z magicznego jaja lecą min.: Kamień Czerw. Płomienia, Transfer bonusów, Zaczarowanie Przedmiotu, Niebieska Smocza Fasola, Fasolka Zen i parę innych przydatnych do gry.

Z schwytaj króla co masz takiego ciekawego, Dla botów tak nadropia tysiące ,rozegra za nich i sprzeda .:w00t:

• Jak ktoś nie ogarnia to napisze syf.

Z magicznego jaja lecą min.: Kamień Czerw. Płomienia, Transfer bonusów, Zaczarowanie Przedmiotu, Niebieska Smocza Fasola, Fasolka Zen i parę innych przydatnych do gry.

Z schwytaj króla co masz takiego ciekawego, Dla botów tak nadropia tysiące ,rozegra za nich i sprzeda .:w00t:

taa... transferyy, zmianki, przetopy do pasa... nie wiem jak dużo metków zbiłes/aś ,ale ja na kilkadziesiąt jajec, 1 transfer, 2zmianki i w sumie to tyle, fasolek nie licze bo to 10kk warte.

z szkat krola masz magiki i alchemie, a 1 szkata była warta od 20-40kk w tamtym roku, także dość fajne nagrody, o ile boty nie będą w to grać, bo rok temu nie było aż tyle bociarstwa co teraz xD

• botów z dnia na dzień coraz więcej, wracać nie ma co

Już dawno mnie nie było na forum, ale i w grze również. Ledwo wróciłem i widzę, że boty dalej są faworyzowane, a dla prawdziwych graczy zostało rozpętane prawdziwe piekło. Likwidacja fabryk corów to w starym bezczelnym stylu zagrywka. Można było zmniejszyć opłacalność tych fabryk poprzez danie zwykłego cora surowego - zarobek spadłby znacznie, ale każdy wiedziałby na co może liczyć mniej więcej, a tak misje dzienne zostały pozbawione sensu.

"Nie ważne co na siebie założysz i tak nigdy nie ukryjesz swojego prawdziwego ja" - Raul

• No w tym momencie to przegięcie pały... tak zapocone że wszystkie kanały pełne i z gry wywala tak laguje [ciach] "Szanowna" administracja (w sensie po stronie GF) jak nie chcą się pozbyć botów to niech może choć raz coś ogarną pod kątem ddosów przez plage botów? xD Nie gram tu ale no biologa sobie przeklikać chciałem i nawet tego nie da się zrobić bo pod npc wywala przy lagach...

Edited once, last by Ascoran: Usunąłem pseudocenzurę wulgaryzmu. ().

• Art 'ek powiem więcej

Boty dostały upgrade'a. Teraz ściągają moby z całej mapy, nawet ich nie widzisz i nie masz możliwości użyć tego magicznego nie działającego guzika do zgłaszania botów, na któy poszły hiper oszczędności biednej firmy gf

To jest parodia gry i obsługi, również polskiej, rzadko już zaglądam, przykręciłem inwestycje metinowe do minimum, to jest walka z wiatrakami. gf pluje do ryja graczom, króci ich progresy wszędzie gdzie się da, polski team sukcesywnie nie pomaga, blokuje i maskuje nasze niezadowolenie na 230 stronie tematu porozmawiajmy o metinie i karuzela jedzie dalej. Latami namawiają do gry uczciwej i przestrzegają przed niezawodnym systemem do botów jak to już lata temu artek groził a koniec końców boty robią co chcą, Wprowadzili yoharę jako odpowiedź na niemożność ingerencji w kody gry starego metina i położyli lachę na tego starego metina, liczą się tylko championy +, które grają z sentymentu i nałogu i ich problem nie dotyczy bo biegają po yoharach. To mógł być złoty czas metina, bo wielcy twórcy YT wrócili pograć, milionowe zasięgi, mogli zachęcić do gry ale jak pokazali jakie się tu kongo odbywa to ludzie od razu się zrzygali.

Koniec końców ja osobiście brzydzę się i tym złodziejskim gfem, który uderza tylko i wyłącznie w nas graczy, nie robiąc nic z botami, nie widzą nawet tego problemu, jak i polskim teamem, naszym "wsparciem"

Mikropłatności 2k19 #STOPexternalToolBan ! #BeFAIR ! 2k20

Gracz zalogował się na wiele kont w krótkim czasie, co spowodowało włączenie systemu bezpieczeństwa.

Gracz nie powinien używać tylu kont. 2k20 / FALA BANÓW I UNBANÓW RODEM Z ARCHIWUM X BEZ WYJAŚNIEŃ 08.12.2020

DOSTAĆ REKOMPENSATĘ ZA NIESŁUSZNE BANY W POSTACI TYGODNIOWYCH EVENTÓW , A PO NIECH DOPIERO UNBANA XD ~ART 2K21

USUNIĘCIE DLA DOBRA SPOŁECZNOŚCI PRZEPUSTEK BOJOWYCH (NAJLEPSZEGO EVENTU EVER) ~Art 2K24

• Ja do czasu zniesienia farmy cor jeszcze grałem prawie codziennie, jesli nie miałem czasu w ciągu dnia to zalogowałem tylko kilka kont pod codzienne, nakarmiłem pety jesli tego wymagały i log out. Zarobek nie był duży ale czułem że czołgam się powoli do przodu o własnych siłach. Teraz już od kilku dni nawet się nie loguje, jedyne co mogę to wejść na zaklęty las żeby zarobić 50kk w godzinę (której często nawet nie mam, lub szukam połowę czasu strażnika). Odechciało mi się po prostu, zwłaszcza jak widzisz ile tego lata i wiesz że to przez to wszystkie zarobki dla normalnego gracza poza Metinami 120 w zaklętym i yohara (jeszcze) działają ale są tak biedowe że mój prąd więcej kosztuje niż te grosze... Praktycznie nie idzie już zarobić nic w tej grze poniżej championa a żeby go wbić trzeba kupę pieniędzy wydać i koło się kręci.

To jest paranoja jak to poszło do przodu, dawniej jak ktoś bocił to był z tyłu gracz, który miał coś a la peleryny męstwa, może wh i speed atak + nie odpychanie z konia. Teraz to są automatyczne boty latające w chmurze, tworzące się same, same przekazujące drop i same sprzedające wony. To już nie jest walka z człowiekiem tylko wadliwym systemem gry, który na to pozwala... to tak jakby gra się zbuntowała i chciała pozbyć się uczciwych graczy bo nie ma dla nich miejsca.

Miałem nadzieję że zobaczą niskie staty logowania i oprzytomnieją ale chyba zapomnieli nałożyć filtr w Pivocie na "tylko uczciwy gracz" bo teraz dla nich statystyki i pieniądze robią boty. Za jakiś czas tylko one będą latały na serwerze razem z npc. Może przejdą tą grę skoro nam się nie udało tyle lat xD

Także ja mam zamiar korzystać z ładnej (mam nadzieję) pogody na zewnątrz, do czasu aż szanowny gf zamknie ten serwer śmietnik i wybanuje to ścierwo co lata 24/7 w ilości 50k.

• Najgorsze w tym wszystkim jest to że zacząłem sobie gre z nudy NINJĄ od 75, jeszcze jakoś to idzie do 95, aktualnie grota gdzieś koło maxi maxi, tam to mało botów(jakiś przebiegne ale znika od razu)

Stoje na BIOLOGU z księgami bo wydropienie kamienie?!?!?! no nie ma szans na to gdyż nie idzie nawet znaleźć moba...

Pamiętnik?!?!?! stoje na beście bo też nie ma szans na to :D

To taki mały skrót gdyby ktoś się zastanwiał nad powrotem(polecam kupić postke z championem :D)

• Lista zmian:

• Naprawiono błąd, przez który 16. gracz nie mógł wejść na Balathora (uwzględnia także poprawkę dotyczącą wyrzucania członka, jeśli wylogował się podczas walki)
    • Nazwy gildii w rankingach Meley i Balathora są teraz poprawnie wyświetlane
    • Wartości licznika prób w interfejsie ulepszania (AE) są teraz w prawidłowej pozycji
    • Interfejs rankingu Strażnika Smoka Jaharra jest teraz odwrócony i wyrównany w AE
    • Informacje o terytorium w interfejsie gildii są teraz wyrównane do lewej
    • Tła pól w interfejsie specjalnych budynków gildii są teraz poprawnie wyrównane w AE
    • NPC zadania Lykanów jest teraz oznaczony na pełnej mapie

Szkoda, że nie dodano:

• "Nagrody z dziennych misji zostały przywrócone do pierwotnej wersji."

GG:54784178

• uwaga bo już zieloni ruszyli na łowy i kasują posty z przed 10 stron i nawet nie masz jak sprawdzić co oni pokasowali bo posta nie ma, nie wiesz z kiedy, o czym był i tyle. Tak działa cenzura polskiego teamu. Ku chwale zamknięcia mordy przez graczy żeby był spokój bo nie daj bóg jakiś pracownik gfu sprawdzi poziom zadowolenia

Dostajesz tylko powiadomienie że kasują posta, nie wiesz któego jak naciskasz masz tylko strone skąd post zniknął a o czym był i za co nie masz PRAWA sprawdzić bo go nie ma i nie masz jak się ustosunkować do tego. Jesteśmy tu karmą dla robaków a admini w grze i na forum traktują wszystko jak prywatny folwark Dua  Ascoran. A najlepsze jest to, że nie ma do kogo tego zgłosić bo tu ziomek sprawdza ziomka i nie ma niezawistnej osoby nad nimi wszystkimi, który nie jest umoczony w kolesiostwo i tak ta mafia kwitnie

Gracz zalogował się na wiele kont w krótkim czasie, co spowodowało włączenie systemu bezpieczeństwa.

Gracz nie powinien używać tylu kont. 2k20 / FALA BANÓW I UNBANÓW RODEM Z ARCHIWUM X BEZ WYJAŚNIEŃ 08.12.2020

DOSTAĆ REKOMPENSATĘ ZA NIESŁUSZNE BANY W POSTACI TYGODNIOWYCH EVENTÓW , A PO NIECH DOPIERO UNBANA XD ~ART 2K21

USUNIĘCIE DLA DOBRA SPOŁECZNOŚCI PRZEPUSTEK BOJOWYCH (NAJLEPSZEGO EVENTU EVER) ~Art 2K24

• uwaga bo już zieloni ruszyli na łowy i kasują posty z przed 10 stron i nawet nie masz jak sprawdzić co oni pokasowali bo posta nie ma, nie wiesz z kiedy, o czym był i tyle. Tak działa cenzura polskiego teamu. Ku chwale zamknięcia mordy przez graczy żeby był spokój bo nie daj bóg jakiś pracownik gfu sprawdzi poziom zadowolenia

Podobno w planach jest też pozbycie się botów stworzonych sprzed 10 lat :D

• za 5 dni przyjdą znów i pokasują kolejne strony postów i my nie sprawdzimy, które i za co. I tak to działa, przeciwko graczom od samej góry do samego dołu a boty dalej robią co chcą. Dla nich wszystkich gracze są problemem.

Ps. Ja widzę tylko dwa wyrazy w powiadomieniu: "Ad personam" i nie wiem który post i o czym był i nie sprawdzę tego nigdy, prywatny folwark.

Dostajesz tylko powiadomienie że kasują posta, nie wiesz któego jak naciskasz masz tylko strone skąd post zniknął a o czym był i za co nie masz PRAWA sprawdzić bo go nie ma i nie masz jak się ustosunkować do tego. Jesteśmy tu karmą dla robaków a admini w grze i na forum traktują wszystko jak prywatny folwark Dua  Ascoran. A najlepsze jest to, że nie ma do kogo tego zgłosić bo tu ziomek sprawdza ziomka i nie ma niezawistnej osoby nad nimi wszystkimi, który nie jest umoczony w kolesiostwo i tak ta mafia kwitnie

Dramaturgia tego posta i narastające napięcie jest wręcz obezwładniające.

A wracając na ziemię. Przestań obrażać innych to przestaną znikać twoje posty. Żadne niezadowolenie z gry nie jest usprawiedliwieniem dla inwektyw wobec innych. Jak chcesz szczegółowych informacji, jaki post, czemu i dlaczego to zapraszam tutaj - https://metin2.support.gameforge.com/index.php?fld=pl.

• Szkoda, że nie dodano:

• "Nagrody z dziennych misji zostały przywrócone do pierwotnej wersji."

Żeby Ci, którzy już sprzedali za pół darmo fabryki corów, mieli kolejny powód do skoku? Mityczna alche też mieli cofnąć

:!::!:CzarneAnioly = BEKSY:!::!:

Płaczki serwera Polska (tzw banda Maciukabry/wyrzutki gildyjne): CzarneAnioly (beksy, ofermy, sześćdziesiony):

Qiserax, Rapoman77,Zavaba(zakała raczej), Jajomag=qisera

Kalwarion,Narcos4Yu,

UtraconyNick, ElAmigaMan, Seymian, Lenofi, Wendeska

CityUnivers, MijiaDziunia, Dinkley, Milene97, Rolniqs, YuaMai

(Sra)AgentoS007,Sisixxd

• A polimorfia kiedy zostanie naprawiona?

najpierw na liście jest bug powodujacy wystawanie najmniejszego palca lewej stropy u szamanki w milosnej szacie+6, są rzeczy ważne i ważniejsze oczywiście xD

• Niedługo 5 przerw na tydzień będzie robione, dosyć że przerwy coraz dłuższe to i tak prawie nic nie wnoszą w zasadzie... Kiedyś przerwy były do godziny czasu a teraz chyba serwer off i idą na przerwy..