Porozmawiajmy o Metin2 - część II

• W nos wsadźcie sobie te HH i tak nie ma jak z tego wyboru, bo bot, bota ,botem pogania i chulio iglesias w was wbił ,:gryzie:

Nawet na forum boty za mnie piszą.

Zamiast "wyboru"- powinno być „skorzystać”:o

W Vagine wsadźcie sobie te HH i tak nie ma jak z tego wyboru, bo bot, bota ,botem pogania i chulio iglesias w was wbił ,:gryzie:

Edited once, last by Dua: poprawiłem i połączyłem post ().

• Ale Ty masz niesamowitego pecha, codziennie metin cię krzywdzi. Codziennie dzieje ci się w tej grze krzywda a i tak nadal w nią grasz.
    Nie wychodź czasem z domu, bo z takim szczęściem samochód Cię potrąci na wycieraczce pod drzwiami.

Większego mitomana w metinie od Ciebie nie widziałem.
    Każdy twój post jest przesiąknięty jakimś zaburzeniem psychicznym.
    Odpuść sobie grę dla własnego bezpieczeństwa, bo Choroszcz poznasz nie tylko z memów.

Na szczęście jestem przygotowany na zaczepki no namów

5a64470348265.png

Podczas bitej hydry samo rozwiązuje się PT wywala z niej mając maszt na 30 % i prawie zbitą.

Szamanka miała pt z Balathora - Rejestracja przepada i pt też

Nakładka przepada ale jak odpiszą z supportu to Ci pokażę jeśli się domagasz tak tego atencjuszu

Na tym forum nie brakuje hejterów dlatego zawsze jestem przygotowany na płaczków

Mikropłatności 2k19 #STOPexternalToolBan ! #BeFAIR ! 2k20

Gracz zalogował się na wiele kont w krótkim czasie, co spowodowało włączenie systemu bezpieczeństwa.

Gracz nie powinien używać tylu kont. 2k20 / FALA BANÓW I UNBANÓW RODEM Z ARCHIWUM X BEZ WYJAŚNIEŃ 08.12.2020

DOSTAĆ REKOMPENSATĘ ZA NIESŁUSZNE BANY W POSTACI TYGODNIOWYCH EVENTÓW , A PO NIECH DOPIERO UNBANA XD ~ART 2K21

USUNIĘCIE DLA DOBRA SPOŁECZNOŚCI PRZEPUSTEK BOJOWYCH (NAJLEPSZEGO EVENTU EVER) ~Art 2K24

Edited once, last by Dua: poprawiłem zdjęcie ().

• Może i przez boty nie da się wyexpic postek od 0 do 90lv, ale za będą przepustki na nowe postacie za 1k sm :rofl:

:!::!:CzarneAnioly = BEKSY:!::!:

Płaczki serwera Polska (tzw banda Maciukabry/wyrzutki gildyjne): CzarneAnioly (beksy, ofermy, sześćdziesiony):

Qiserax, Rapoman77,Zavaba(zakała raczej), Jajomag=qisera

Kalwarion,Narcos4Yu,

UtraconyNick, ElAmigaMan, Seymian, Lenofi, Wendeska

CityUnivers, MijiaDziunia, Dinkley, Milene97, Rolniqs, YuaMai

(Sra)AgentoS007,Sisixxd

• takie rzeczy musisz nagrywac bo beda twierdzic ze to niemozliwe , oni sa nieomylni - tak mysla

YOU'LL NEVER WALK ALONE

• Pomijając już przytyki personalne. Fajnie, ze administracja cokolwiek napisała, co sie stało, dlaczego przerwa itp. ze o przeprosinach nie wspomnę. To kolejny znak jak jesteśmy szanowani jako gracze.

Przecież dostaliście rekompensatę:
    JQK3dVK.png

Czasem wracam :]

1295VRp.gif

:gonipies:

• Ale Ty masz niesamowitego pecha, codziennie metin cię krzywdzi. Codziennie dzieje ci się w tej grze krzywda a i tak nadal w nią grasz.
    Nie wychodź czasem z domu, bo z takim szczęściem samochód Cię potrąci na wycieraczce pod drzwiami.

Większego mitomana w metinie od Ciebie nie widziałem.
    Każdy twój post jest przesiąknięty jakimś zaburzeniem psychicznym.
    Odpuść sobie grę dla własnego bezpieczeństwa, bo Choroszcz poznasz nie tylko z memów.

dla niego granie w metin2.pl jest jak dla normalnego człowieka oddychanie, niech sobie piwniczak żyje hehe

• Dojdziemy do momentu, że z serwera polska zrobi się farma yangów, które będą wyprowadzane na inne serwery poprzez SM...

• Dojdziemy do momentu, że z serwera polska zrobi się farma yangów, które będą wyprowadzane na inne serwery poprzez SM...

Już doszliśmy*

:!::!:CzarneAnioly = BEKSY:!::!:

Płaczki serwera Polska (tzw banda Maciukabry/wyrzutki gildyjne): CzarneAnioly (beksy, ofermy, sześćdziesiony):

Qiserax, Rapoman77,Zavaba(zakała raczej), Jajomag=qisera

Kalwarion,Narcos4Yu,

UtraconyNick, ElAmigaMan, Seymian, Lenofi, Wendeska

CityUnivers, MijiaDziunia, Dinkley, Milene97, Rolniqs, YuaMai

(Sra)AgentoS007,Sisixxd

• dzisiejszy dzień utwierdzil mnie ze pieprzenie o staraniach gm, to wyłącznie pieprzenie i macie w poważaniu graczy i rozgrywke. Bylo 5/6 gmów online na ox, Spodziewałam sie ze po konkurxie ox sprawnie wybanujecie boty w kluczowych miejscach do dropienia blaskow. Jednak myslilem sie logneliscie po OX i elo. Celowalem w drop na żabach, potem trudny loch w korytarzach przed komnatami wszedzie boty. V1 nieruszone. Nie uwierze w żadną bajkę że jak znanujecie bota to zaraz są kolejne. jakbyscie wybanowali je w hwang to by dluzszy czas minął zanim by ponownie wbily lvl i dropily na żabach.

Edited 2 times, last by Dua: poprawiłem post ().

• Lorint zamiast hasła ma rozprawkę chyba jakąś wpisaną xD

A tak to Lorint. samo przejdzie, a jak nie to wywal wszystko co związane z metinem i platformą z procesów i skasuj Gameforge4d folder i odpal na nowo, często pomaga na ten błąd i czerwony pasek.

___

dzisiejszy dzień utwierdzil mnie ze pieprzenie o staraniach gm, to wyłącznie pieprzenie i macie w poważaniu graczy i rozgrywke. Bylo 5/6 gmów online na ox, Spodziewałam sie ze po konkurxie ox sprawnie wybanujecie boty w kluczowych miejscach do dropienia blaskow. Jednak myslilem sie logneliscie po OX i elo. Celowalem w drop na żabach, potem trudny loch w korytarzach przed komnatami wszedzie boty. V1 nieruszone. Nie uwierze w żadną bajkę że jak znanujecie bota to zaraz są kolejne. jakbyscie wybanowali je w hwang to by dluzszy czas minął zanim by ponownie wbily lvl i dropily na żabach.

A co mają robić innego, w sensie ja rozumiem frustrację, sam się wkurzam z dnia na dzień, że nie ma nic do roboty bo dosłownie każda mapa (serio każda) zapchana jest botami, od m1 po grotę, ale tych botów nie idzie zatrzymać, to jest taka produkcja automatyczna, że nawet jakby stali cały dzień i banowali to co chwile by na spota wchodził nowy bot. Ich jest zwyczajnie za dużo i tworzy się jeszcze więcej.

Sens w logowaniu GM do gry i banowaniu byłby wtedy gdy ta firma się ogarnie i zamknie serwer by chociaż coś z udrożnieniem serwera ruszyło, a tak to wkrótce potrzebni będą nie GM a hydraulicy, by to g.. które osiąga już maximum przepchać.

"Śmieszne" to jest to jak ktoś wyżej napisał, że bot oficjalnie piszący na wołaj odnośnie sprzedaży yang dostaje MUTE na 3h xD
    Ja rozumiem "szczeble" banów (jak ktoś się wyzywał w dawnych czasach to zna ten ból coraz dłuższych chat banów :]), ale no szanujmy się wpisujesz mute i losowy ciąg cyferek i tyle - tak, nie ban, bo jak bociarz ogarnie, że go wylogowało ze spam konta to zaloguje nowe, a tak to jest prowizoryczny spokój z takim delikwentem z perma mute.

___

Czy ktoś się orientuje czy był w przeszłości dostępny transfer z serweru Polska na ruby?

Tak jakby, bo były transfery na Polyphemos, który po fuzjach stał się Kirinem, ale na sam Kirin nie.

Czasem wracam :]

1295VRp.gif

:gonipies:

Edited 3 times, last by Dosarphic ().

• Kolejny tydzień bez informacji o pracach nad zwalczeniem plagi botów. pomału, przez taka skale botów, ciężko sie zalogować na metina, już nie mówiąc o lagach podczas grania.

Wnioskuje, ze nic sie nie zmieni i jajka wielkanocne będziemy oglądać, jak boty je, sobie zbijają.

Brawo

• Lorint zamiast hasła ma rozprawkę chyba jakąś wpisaną xD

A tak to Lorint. samo przejdzie, a jak nie to wywal wszystko co związane z metinem i platformą z procesów i skasuj Gameforge4d folder i odpal na nowo, często pomaga na ten błąd i czerwony pasek.

__

Ja z rana przed pracą spróbowałem zalogować się do klienta i problem ten sam xd

Prześwietlają cie Lorint czy nie handlowałeś wonami.

Ja na żadnej platformie nie mogę się zalogować XD nie tylko na Lorincie.

GG:54784178

• Ja rozumiem, że niektórzy z gm-ów podczas OX to ludzie którzy zajmują się tylko eventami. ALE dla pokazania, ze sytuacja z botami też ich wkurza, że są zainteresowani walką z botami, powinni poswięcić chociaż godzinkę, pobanowac boty na mapkach, postać na nich chwilę i ew. pobanować nastepne boty. Ten niewielki wysiłek pokazałby, że sznują społecznosć, że chcą robic cokolwiek dla poprawy sytuacji. Niestety pokazali coś dokładnie odwrotnego i to nie pierwszy raz-patrz konkurs walentynkowy.

• Ja z rana przed pracą spróbowałem zalogować się do klienta i problem ten sam xd

Ja na żadnej platformie nie mogę się zalogować XD nie tylko na Lorincie.

To uważasz że jak handlowałeś tylko na Lorincie to nie ma śladu i powiązań gdzie indziej ?XD Jesteś prześwietlany kompleksowo, każde konto dostanie perma jak coś znajdą. Za 3-5dni się dowiesz.