Porozmawiajmy o Metin2 - część II

• I oni chcą fuzję robić w Grudniu, gdzie są eventy, ludzi(postaci) więcej, bo okeyki itp jak stabilności nie ma od dłuższego czasu. Powinni channele dodać i to tak do 10, bo tłok co raz to większy i przy tym lagi.

GILDIA Zjadacze największe ścierwa na serwerze Polska. Koleś o nicku JulaSmok próbuje wyłudzać tą postacią itemy.

• Dlaczego nie dopisz kluczy na autołowach? Trzeba korzystać z możliwości, które oferuje gra i oszczędzać cenny czas. :)

Jaki Ty masz problem? Naprawdę największym bólem są dla Ciebie autołowy z których korzysta 99% servera? Nie uwierzę że nie użyłeś ich ani razu, więc przestań proszę unosić się jakimś żalem o to z czego korzysta każdy. Dropiąc jakąś misję, czy po prostu ustawiając postać na skarpety do mikołaja. Ja naprawdę nie rozumiem z czym masz problem. :D Zadałam proste, banalne pytanie, na które totalnie nie umiesz udzielić mi odpowiedzi, albo podzielić się podobnymi odczuciami więc idź sobie pożal się na coś innego. Są osoby które mają w swojej codzienności obowiązki, ale mimo to chcą i MOGĄ korzystać z takiego czegoś jak autołowy. Nie mamy (tak myślę przynajmniej) po 15 lat i jedyny obowiązek w ciągu dnia jakim jest oddanie zęba do biologa.

Bez-tytu-u.png

xLoreen - Szamanka Smok - Chunjo ON

xZusia - Ninja Dagger - Chunjo ON

• I oni chcą fuzję robić w Grudniu, gdzie są eventy, ludzi(postaci) więcej, bo okeyki itp jak stabilności nie ma od dłuższego czasu. Powinni channele dodać i to tak do 10, bo tłok co raz to większy i przy tym lagi.

Niby ograniczona liczba kanałów jest dla lepszej stabilności (redukcja z 9 do 6) ale tej stabilności nie widać, bo lagi są generowane przez zbyt duże zagęszczenie graczy, więc powrót do 9CH byłby dobrą opcją. Art co nam na to powiesz ??

#NieChcemyFuzjiWGrudniu

Kto silny ten walczy, kto chory ten zdycha
    Mocnym pomaga się, słabych się spycha
    Tak być powinno !!!

• Niby ograniczona liczba kanałów jest dla lepszej stabilności (redukcja z 9 do 6) ale tej stabilności nie widać, bo lagi są generowane przez zbyt duże zagęszczenie graczy, więc powrót do 9CH byłby dobrą opcją. Art co nam na to powiesz ??

#NieChcemyFuzjiWGrudniu

Jeśli ma ktoś pojęcie o tym to może się wypowiedzieć (ja nie mam nawet zielonego). Kiedy jest większy problem jak takich kanałów jest 6, a np 12.

GILDIA Zjadacze największe ścierwa na serwerze Polska. Koleś o nicku JulaSmok próbuje wyłudzać tą postacią itemy.

• halo halo halo, skoro jest fuzja i dochodzi do nas potężny server Drakon (pozdrawiam nowych) to zwiększenie ch to chyba MUST HAVE  Art co Ty na to ? Na Boga, ludzie przecież my się musimy gdzieś pomieścić !

Mikropłatności 2k19 #STOPexternalToolBan ! #BeFAIR ! 2k20

Gracz zalogował się na wiele kont w krótkim czasie, co spowodowało włączenie systemu bezpieczeństwa.

Gracz nie powinien używać tylu kont. 2k20 / FALA BANÓW I UNBANÓW RODEM Z ARCHIWUM X BEZ WYJAŚNIEŃ 08.12.2020

DOSTAĆ REKOMPENSATĘ ZA NIESŁUSZNE BANY W POSTACI TYGODNIOWYCH EVENTÓW , A PO NIECH DOPIERO UNBANA XD ~ART 2K21

USUNIĘCIE DLA DOBRA SPOŁECZNOŚCI PRZEPUSTEK BOJOWYCH (NAJLEPSZEGO EVENTU EVER) ~Art 2K24

• halo halo halo, skoro jest fuzja i dochodzi do nas potężny server Drakon (pozdrawiam nowych) to zwiększenie ch to chyba MUST HAVE  Art co Ty na to ? Na Boga, ludzie przecież my się musimy gdzieś pomieścić !

ciekawe ilu tam jest aktywnych graczy? a ch powinni zwiekszyc bo teraz juz jest lipa z bosem na rozpadlinie

• Skonczy się jochara bust to skonczą się lagi. Przecież są one efektem tylko i wyłacznie tego ze kazdy ma po 20 kont naraz oraz boty ktore expia do 10 lv zeby odebrać szkate.

Poza tym więcej ch = większa niestabilność serwerów, chyba że przeniosą serwy na lepszą maszynę, a to oznacza większe koszty = trzeba podnieść ceny w is lub uciąć finansowanie gdzieś indziej. Co zrobi gf chyba każdy wie

Płaczki serwera Polska (tzw banda Maciukabry/wyrzutki gildyjne): CzarneAnioły, TeamPL(NoobPL), BractwoPLS03 (Buractwo), Szwadron/SiewcyChaosu(Bigosu) , Shire, WrongOfSide, Ziomale, ENAMENT, Titanium, ZAPLATANIv11, BDSM:

Qiserax, Rapoman77,Zavaba(zakała raczej)

Kalwarion,Narcos4Yu,

BufWijnika, UtraconyNick, ElAmigaMan, Seymian, Lenofi, Wendeska

CityUnivers, MijiaDziunia, Dinkley, Milene97, Rolniqs, YuaMai

(Sra)AgentoS007,Sisixxd

• [PL] Co tak ludzi przypiło na expienie? Rekompensaty się skończyły, jeśli dobrze liczę, a w Zaklętym Lesie ludzi jak mrówek w mrowisku. Nie można nic znaleźć wolnego, bo każdy nawet najmniejszy spot jest oblegany. Jeszcze nie tak dawno były względne pustki, a teraz ludzie biegają jak w amoku. ^^

SPRZEDAM na PL:

Alchemię Mityczną i Legendarną, Skrzynie Razadora, Biżuterię z Łez +4 +5 +6, KU 9. skill dla Czempionów

Moje sklepy stoją w bezpośrednim sąsiedztwie lewej Dyspozytorki ch1 ("Całoroczny sklep mistrza Farangi" ze szpuli kaszmiru, & FarangaSKLEP). Dziękuję za zakupy! <3

• [PL] Co tak ludzi przypiło na expienie? Rekompensaty się skończyły, jeśli dobrze liczę, a w Zaklętym Lesie ludzi jak mrówek w mrowisku. Nie można nic znaleźć wolnego, bo każdy nawet najmniejszy spot jest oblegany. Jeszcze nie tak dawno były względne pustki, a teraz ludzie biegają jak w amoku. ^^

korzystają z wolnych spotów przed fuzją. Wtedy beda non stop zajęte

Płaczki serwera Polska (tzw banda Maciukabry/wyrzutki gildyjne): CzarneAnioły, TeamPL(NoobPL), BractwoPLS03 (Buractwo), Szwadron/SiewcyChaosu(Bigosu) , Shire, WrongOfSide, Ziomale, ENAMENT, Titanium, ZAPLATANIv11, BDSM:

Qiserax, Rapoman77,Zavaba(zakała raczej)

Kalwarion,Narcos4Yu,

BufWijnika, UtraconyNick, ElAmigaMan, Seymian, Lenofi, Wendeska

CityUnivers, MijiaDziunia, Dinkley, Milene97, Rolniqs, YuaMai

(Sra)AgentoS007,Sisixxd

Pewnie korzystają z efektu płatków śniegu - dodatkowy exp % na moby i wiadomo, zestaw z kostiumów aktualnie dostępnych daje w miarę fajny komplet do expa.
    Ale.. wydaje mi się bardziej że ludzie zostawiają postacie głównie na drop kart Okey.:)

Bez-tytu-u.png

• okayki, okayki i jeszcze raz okeyki. Ludzie latający hydre stawiają pl 10 postaci żeby mieć zapas pierścieni na cały rok

• okayki, okayki i jeszcze raz okeyki. Ludzie latający hydre stawiają pl 10 postaci żeby mieć zapas pierścieni na cały rok

A to nie są czasem Świąteczne skrzynie Okey z których te pierścienie nie dropią?

Zwykła Złota
    Świąteczna Złota

Bez-tytu-u.png

• A ja mam pytanie z innej beczki. Widzę kolesia na autołowach, który biega na spocie obok mojej postaci, ale jak pisze do niego na pw to pisze, że gracz nie jest zalogowany. O co chodzi ?

• A ja mam pytanie z innej beczki. Widzę kolesia na autołowach, który biega na spocie obok mojej postaci, ale jak pisze do niego na pw to pisze, że gracz nie jest zalogowany. O co chodzi ?

Prawdopodobnie ma ustawiony status OFF.

Tobie wyrzuca komunikat że nie jest zalogowany, ale on widzi każdą Twoją wiadomość.

be happy - tak po prostu...

• Prawdopodobnie ma ustawiony status OFF.

Tobie wyrzuca komunikat że nie jest zalogowany, ale on widzi każdą Twoją wiadomość.

Oki, dzięki.

• Prawdopodobnie ma ustawiony status OFF.

Już prawdopodobnie to nie działa i gracz OFF nie dostaje wiadomości.

Kto silny ten walczy, kto chory ten zdycha
    Mocnym pomaga się, słabych się spycha
    Tak być powinno !!!

• Już prawdopodobnie to nie działa i gracz OFF nie dostaje wiadomości.

Przed chwilą sprawdziłem.

Działa dokładnie tak jak napisałem wyżej - nic się w tej kwestii nie zmieniło, a postać w dalszym ciągu otrzymuje komunikat oraz wiadomości po ustawieniu statusu OFF.

be happy - tak po prostu...

• Znacie jakąś fajną stronkę do grania w okey, która dobrze działa na telefonie? Granie bez odznaczania skasowanych przynosi mizerne efekty.

Stronki nie znam, ale zrobiłem taki plik i obustronnie wydrukowałem. Jak chcesz mogę podesłać plik na priv. Dla mnie to wygodniejsze niż przełączanie się pomiędzy przeglądarką, a oknem gry. =)

• Stronki nie znam, ale zrobiłem taki plik i obustronnie wydrukowałem. Jak chcesz mogę podesłać plik na priv. Dla mnie to wygodniejsze niż przełączanie się pomiędzy przeglądarką, a oknem gry. =)

A wystarczy w Excelu ;)

"Careful... I bite."

Astarion (Neil Newbon)

❤️ „Baldur's Gate III” ❤️

❤️

• Znacie jakąś fajną stronkę do grania w okey, która dobrze działa na telefonie? Granie bez odznaczania skasowanych przynosi mizerne efekty.

Ja korzystam z tej
    Click
    Na telefonie też śmiga :saint:

Bez-tytu-u.png

• Stronki nie znam, ale zrobiłem taki plik i obustronnie wydrukowałem. Jak chcesz mogę podesłać plik na priv. Dla mnie to wygodniejsze niż przełączanie się pomiędzy przeglądarką, a oknem gry. =)

Człowiek dzisiaj za bardzo polega na technologii. Genialny pomysł! Zrobienie takiej tabelki to chwilka, więc nie musisz wysyłać. Dzięki!