czy logowanie padło ?
wywaliły się wszystkie serwery, ale na chwile
czy logowanie padło ?
wywaliły się wszystkie serwery, ale na chwile
I oni chcą fuzję robić w Grudniu, gdzie są eventy, ludzi(postaci) więcej, bo okeyki itp jak stabilności nie ma od dłuższego czasu. Powinni channele dodać i to tak do 10, bo tłok co raz to większy i przy tym lagi.
Dlaczego nie dopisz kluczy na autołowach? Trzeba korzystać z możliwości, które oferuje gra i oszczędzać cenny czas.
Jaki Ty masz problem? Naprawdę największym bólem są dla Ciebie autołowy z których korzysta 99% servera? Nie uwierzę że nie użyłeś ich ani razu, więc przestań proszę unosić się jakimś żalem o to z czego korzysta każdy. Dropiąc jakąś misję, czy po prostu ustawiając postać na skarpety do mikołaja. Ja naprawdę nie rozumiem z czym masz problem. Zadałam proste, banalne pytanie, na które totalnie nie umiesz udzielić mi odpowiedzi, albo podzielić się podobnymi odczuciami więc idź sobie pożal się na coś innego. Są osoby które mają w swojej codzienności obowiązki, ale mimo to chcą i MOGĄ korzystać z takiego czegoś jak autołowy. Nie mamy (tak myślę przynajmniej) po 15 lat i jedyny obowiązek w ciągu dnia jakim jest oddanie zęba do biologa.
I oni chcą fuzję robić w Grudniu, gdzie są eventy, ludzi(postaci) więcej, bo okeyki itp jak stabilności nie ma od dłuższego czasu. Powinni channele dodać i to tak do 10, bo tłok co raz to większy i przy tym lagi.
Niby ograniczona liczba kanałów jest dla lepszej stabilności (redukcja z 9 do 6) ale tej stabilności nie widać, bo lagi są generowane przez zbyt duże zagęszczenie graczy, więc powrót do 9CH byłby dobrą opcją. Art co nam na to powiesz ??
#NieChcemyFuzjiWGrudniu
Niby ograniczona liczba kanałów jest dla lepszej stabilności (redukcja z 9 do 6) ale tej stabilności nie widać, bo lagi są generowane przez zbyt duże zagęszczenie graczy, więc powrót do 9CH byłby dobrą opcją. Art co nam na to powiesz ??
#NieChcemyFuzjiWGrudniu
Jeśli ma ktoś pojęcie o tym to może się wypowiedzieć (ja nie mam nawet zielonego). Kiedy jest większy problem jak takich kanałów jest 6, a np 12.
halo halo halo, skoro jest fuzja i dochodzi do nas potężny server Drakon (pozdrawiam nowych) to zwiększenie ch to chyba MUST HAVE Art co Ty na to ? Na Boga, ludzie przecież my się musimy gdzieś pomieścić !
ciekawe ilu tam jest aktywnych graczy? a ch powinni zwiekszyc bo teraz juz jest lipa z bosem na rozpadlinie
To co? teraz napływ ścierwa z Polyphemosa na Polskę.
Zmienili serwer bo łatwiej, taniej, szybciej a teraz wrócą z podkulonym ogonem xd
Skonczy się jochara bust to skonczą się lagi. Przecież są one efektem tylko i wyłacznie tego ze kazdy ma po 20 kont naraz oraz boty ktore expia do 10 lv zeby odebrać szkate.
Poza tym więcej ch = większa niestabilność serwerów, chyba że przeniosą serwy na lepszą maszynę, a to oznacza większe koszty = trzeba podnieść ceny w is lub uciąć finansowanie gdzieś indziej. Co zrobi gf chyba każdy wie
[PL] Co tak ludzi przypiło na expienie? Rekompensaty się skończyły, jeśli dobrze liczę, a w Zaklętym Lesie ludzi jak mrówek w mrowisku. Nie można nic znaleźć wolnego, bo każdy nawet najmniejszy spot jest oblegany. Jeszcze nie tak dawno były względne pustki, a teraz ludzie biegają jak w amoku.
[PL] Co tak ludzi przypiło na expienie? Rekompensaty się skończyły, jeśli dobrze liczę, a w Zaklętym Lesie ludzi jak mrówek w mrowisku. Nie można nic znaleźć wolnego, bo każdy nawet najmniejszy spot jest oblegany. Jeszcze nie tak dawno były względne pustki, a teraz ludzie biegają jak w amoku.
korzystają z wolnych spotów przed fuzją. Wtedy beda non stop zajęte
Pewnie korzystają z efektu płatków śniegu - dodatkowy exp % na moby i wiadomo, zestaw z kostiumów aktualnie dostępnych daje w miarę fajny komplet do expa.
Ale.. wydaje mi się bardziej że ludzie zostawiają postacie głównie na drop kart Okey.
okayki, okayki i jeszcze raz okeyki. Ludzie latający hydre stawiają pl 10 postaci żeby mieć zapas pierścieni na cały rok
okayki, okayki i jeszcze raz okeyki. Ludzie latający hydre stawiają pl 10 postaci żeby mieć zapas pierścieni na cały rok
A to nie są czasem Świąteczne skrzynie Okey z których te pierścienie nie dropią?
Zwykła Złota
Świąteczna Złota
To te lepsze okeye z magikami
A ja mam pytanie z innej beczki. Widzę kolesia na autołowach, który biega na spocie obok mojej postaci, ale jak pisze do niego na pw to pisze, że gracz nie jest zalogowany. O co chodzi ?
A ja mam pytanie z innej beczki. Widzę kolesia na autołowach, który biega na spocie obok mojej postaci, ale jak pisze do niego na pw to pisze, że gracz nie jest zalogowany. O co chodzi ?
Prawdopodobnie ma ustawiony status OFF.
Tobie wyrzuca komunikat że nie jest zalogowany, ale on widzi każdą Twoją wiadomość.
Tobie wyrzuca komunikat że nie jest zalogowany, ale on widzi każdą Twoją wiadomość.
Oki, dzięki.
Już prawdopodobnie to nie działa i gracz OFF nie dostaje wiadomości.
Już prawdopodobnie to nie działa i gracz OFF nie dostaje wiadomości.
Przed chwilą sprawdziłem.
Działa dokładnie tak jak napisałem wyżej - nic się w tej kwestii nie zmieniło, a postać w dalszym ciągu otrzymuje komunikat oraz wiadomości po ustawieniu statusu OFF.
Znacie jakąś fajną stronkę do grania w okey, która dobrze działa na telefonie? Granie bez odznaczania skasowanych przynosi mizerne efekty.
Stronki nie znam, ale zrobiłem taki plik i obustronnie wydrukowałem. Jak chcesz mogę podesłać plik na priv. Dla mnie to wygodniejsze niż przełączanie się pomiędzy przeglądarką, a oknem gry.
A wystarczy w Excelu
Znacie jakąś fajną stronkę do grania w okey, która dobrze działa na telefonie? Granie bez odznaczania skasowanych przynosi mizerne efekty.
Ja korzystam z tej
Click
Na telefonie też śmiga
Stronki nie znam, ale zrobiłem taki plik i obustronnie wydrukowałem. Jak chcesz mogę podesłać plik na priv. Dla mnie to wygodniejsze niż przełączanie się pomiędzy przeglądarką, a oknem gry.
Człowiek dzisiaj za bardzo polega na technologii. Genialny pomysł! Zrobienie takiej tabelki to chwilka, więc nie musisz wysyłać. Dzięki!