Skandaliczna sytuacja z botującą osobą w m1. Jest sens zgłaszać? I czy GF oczekuje że będziemy wydawać pieniądze na TAKĄ grę?

• Bedac w Teamie mialem taki sam wplyw na roszady personalne i wytyczne jak Ty nad głodem na świecie :) Sa miejsca gdzie nie warto patrzec na innych i myslec wylacznie o sobie :) Trzymac sie kurczowo wytycznych ktore zostaly narzucone i tyle. Nie bardzo mnie interesowalo kto i co odwalil, nie od tego tam bylem.

W kwestii botow, ich praktyk, mechanizmow zalecam poczytac chociazby MPC Forum czy fora tworcow hackow, to tylko taka podstawa :)

Dziękuje niezbyt mnie obchodzi to jak działają boty, ale widze, że ty się tym bardziej interesujesz.

Skoro piszesz "Bedac w Teamie mialem taki sam wplyw na roszady personalne i wytyczne jak Ty nad głodem na świecie :) Sa miejsca gdzie nie warto patrzec na innych i myslec wylacznie o sobie :) " to po co wypowiadasz się na temat innych gmów pisząc? "GMi maja swoje wytyczne ktorych musza sie trzymac, nawet jesli rozsadek podpowiada inaczej."

Jak wypunktowałem Ciebie to trzeba przekręcać by nie wyjść na błazna? :)

• Za nikogo sie nie wypowiadam, nikogo nie bronie, pisalem ogolnie.

Wypunktowales mnie? Niby gdzie, sorry tez jestem chory i trzeba mi pisac wprost ;)

Poddaje sie walkowerem trollu xd mozesz swietowac, obys wyzdrowial xd

x3nAg1b.png

Wypunktowales mnie? Niby gdzie, sorry tez jestem chory i trzeba mi pisac wprost ;)

Poddałeś się jak team który jest i tylko to właśnie robi "jest".

motoki obrales bardzo sprytna taktyke, otoz trollujac wyzywasz innych od trolli zeby bylo ze inni trolluja a nie ty ;)

Ja ci napisałem już wprost. Jesteś GM. Jako GM możesz jedynie wykryć bota w grze i go zbanować. Tak, tyle możesz jako GM. Nie możesz napisać żadnego programy anty cheaterskiego, który by blokował boty. Dlatego sam fakt zainteresowania GM w jaki sposób stawiane są boty, jakieś proxy i inne dziwne słowa uważam za bardzo dziwny. Tobie ta wiedza nie jest do niczego potrzebna. Zobacz że uczicwi gracze w tym ja nawet nie wiedzą co to jest, bo to do niczego nie jest potrzebne. Tobie jako GM, który może jedynie banować również ta wiedza nie jest potrzebna w zaden sposób.

Przykro mi ale wygląda na to że otworzyłeś puszkę pandory, której mrok, obietnica żądzy chwały, bogactwa niczym macki ośmiornicy oplotły twój umysł i zaszczepiły w tobie żądze bocenia. Jak to mówił fryderyk neustche " Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie. "

I wygląda na tol, że spoglądnąłeś się w otchłań, a ona również spoglądnłęa w ciebie. ..

• Motoki po co Ty z nim dyskutujesz, typ pewnie nadal biega po m2, a jego wiedza o działaniach teamu opiera się na teoriach spiskowych usłyszanych od wujka, który był kiedyś GM i straszył ludzie na spocie, że wbije wojem.

:thumbsup: HANDEL ZE MNĄ POLECA :thumbsup:
    1. Naksen <3
    2. Shast <3
    3. Sherrie <3
    4. DRINKERSLIVE <3
    5. Antymagik <3
    6. p0grom/Smarki <3
    7. xFajnieJest <3

• a co w zdaniu "uwaga na [tutaj nick] placi yang zamiast won nie handlujcie z nim" jest sprzecznego z zasadami ?? bo mnie to bardziej wygląda na kolesiostwo z kimś kto może bany rozdawać na prawo i lewo lecz to tylko taki domysł

Dostales autobana za zakazane slowa typu "placi yang/won" ktory ma zapobiegac sprzedazy za realna walute, lub po prostu spamowales dokladnie te sama wiadomosc caly dzien i system to wykryl. Trcohe kreatywnosci i nic ci nie grozi

Płaczki serwera Polska (tzw banda Maciukabry/wyrzutki gildyjne): CzarneAnioły, TeamPL(NoobPL), BractwoPLS03 (Buractwo), Szwadron/SiewcyChaosu(Bigosu) , Shire, WrongOfSide, Ziomale, ENAMENT, Titanium, ZAPLATANIv11, BDSM:

Qiserax, Rapoman77,Zavaba(zakała raczej)

Kalwarion,Narcos4Yu,

BufWijnika, UtraconyNick, ElAmigaMan, Seymian, Lenofi, Wendeska

CityUnivers, MijiaDziunia, Dinkley, Milene97, Rolniqs, YuaMai

(Sra)AgentoS007,Sisixxd

• Dzwoneczku drogi, idąc tą logiką nie jest mi potrzebna wiedza o ruchu drogowym bo nie mam prawa jazdy, i mieć go nie będę ;p Kompletnie bez sensu xd Interesowanie to jedno, ja tylko liznąłem temat, nawet nie potrafiłem Wam swoimi słowami wytłumaczyć na czym to dokładnie polega, tylko użyłem chatu GPT. Wiec daruj sobie ;D
    Skoro masz taka wiedze o obecnym składzie Teamu to aż się boje pomyśleć w jakie zabobony wierzysz ;p

PS: Odszedłem z Temu rok temu ;p i nie bylem GMem a SGMem.

EDIT: Podam przykład. Większość ludzi nie wysoluje end gamowego bossa, jakim jest Alastor. A i tak oglądają tutoriale jak tego dokonać? Po co, skoro ta wiedza jest im nie potrzebna? ;d Pwnie odpiszesz by dążyć do tego by go kiedyś wysolować
    Znając Twoja przewidywalność zaraz mi zarzucisz, że wiedze o botach używam do bocenia ;d Otoż wiedze można wykorzystywać na wiele sposobów

x3nAg1b.png

Edited 2 times, last by Motoki ().

• Dzwoneczku drogi, idąc tą logiką nie jest mi potrzebna wiedza o ruchu drogowym bo nie mam prawa jazdy, i mieć go nie będę ;p Kompletnie bez sensu xd Interesowanie to jedno, ja tylko liznąłem temat, nawet nie potrafiłem Wam swoimi słowami wytłumaczyć na czym to dokładnie polega, tylko użyłem chatu GPT. Wiec daruj sobie ;D
    Skoro masz taka wiedze o obecnym składzie Teamu to aż się boje pomyśleć w jakie zabobony wierzysz ;p

PS: Odszedłem z Temu rok temu ;p i nie bylem GMem a SGMem.

EDIT: Podam przykład. Większość ludzi nie wysoluje end gamowego bossa, jakim jest Alastor. A i tak oglądają tutoriale jak tego dokonać? Po co, skoro ta wiedza jest im nie potrzebna? ;d Pwnie odpiszesz by dążyć do tego by go kiedyś wysolować
    Znając Twoja przewidywalność zaraz mi zarzucisz, że wiedze o botach używam do bocenia ;d Otoż wiedze można wykorzystywać na wiele sposobów

Panie motoki wiedza o ruchu drogowym przydaje się ponieważ nawet wychodząc na ulicę bez prawa jazdy to warto wiedzieć kiedy możesz przejść przez ulicę by cię samochód nie walnął ;)

Zresztą co ty porownujesz wiedzą o ruchu drogowym która jest przydatna w życiu do wiedzy jak bocic które nie jest zupełnie przydatne do gry dla uczciwego gracza

Przykład z alastorem jest zupełnie nietrafiony. Dużo ludzi się tym interesuje ponieważ jest to element gry i ludzie interesują się elementem gry. Natomiast bocenie to element nieuczciwego oprogramowania więc rozumiem interesujesz się nieuczciwym oprogramowaniem - pytanie do jakich celów? Przecie dzięki temu nie zbanujesz więcej kont ani ci to nie pomoże w byciu gm.

Panie motoki coś pan kręcisz ale ja już nie takich rozpracowywalem ;)

• Dostales autobana za zakazane slowa typu "placi yang/won" ktory ma zapobiegac sprzedazy za realna walute, lub po prostu spamowales dokladnie te sama wiadomosc caly dzien i system to wykryl. Trcohe kreatywnosci i nic ci nie grozi

hahahaha spamowałem caly dzien xd wyslalem raptem 2 razy xD tłumaczenie sie w ten sposób jest zabawne. ochrona oszustów i zniechęcanie do gry uczciwych graczy. ewidentnie ktoś zadbał o to by proceder trwał w najlepsze. i przestańcie pisać te tłumaczenia z dupy wyjęte bo nie trzymają się one kupy, nie mają kompletnie jakiegokolwiek sensu i nic wspólnego z logiką.:w00t::w00t::w00t:

• Ale kodeks ruchu drogowego nie sklada sie tylko z praw i obowiazkow skierowanych do pieszych

Wiedziałem ze zarzucisz mi, ze wiedze o botach wykorzystuje do bocenia, zresztą nawet to napisalem w ostatnim zdaniu swojego posta ;D Myślałem ze o tym nie napiszesz skoro sam Ci to napisałem xd

Przykład z alastorem jest zupełnie nietrafiony. Dużo ludzi się tym interesuje ponieważ jest to element gry i ludzie interesują się elementem gry.

Hmmm... idąc tą logikę, moje zainteresowanie botami możesz podpiąć pod fakt ze banowanie ich było jedna z rzeczy ktora robilem na rzecz Teamu.

Proszę Cię, nie odpływaj daleko od brzegu w swoich absurdalnych stwierdzeniach bo jeszcze się spierdzielisz z krawędzi świata :)

x3nAg1b.png

• Panie motoki przecież ja ciągle o tym piszę że tę wiedzę mogłeś wykorzystać do bocenia a pan mi piszesz że przewidziałes że o tym napiszę :w00t:

Fakty są takie ani ja ci nie udowodnię że to wykorzystywałes do bocenia a ty mi że nie wykorzystywałes a że istnieje domniemanie niewinności to wszelkie rzeczy gdzie istnieją wątpliwości muszą być rozpatrywane na twoją korzyść czyli że nie bociles ;)

• hahahaha spamowałem caly dzien xd wyslalem raptem 2 razy xD tłumaczenie sie w ten sposób jest zabawne. ochrona oszustów i zniechęcanie do gry uczciwych graczy. ewidentnie ktoś zadbał o to by proceder trwał w najlepsze. i przestańcie pisać te tłumaczenia z dupy wyjęte bo nie trzymają się one kupy, nie mają kompletnie jakiegokolwiek sensu i nic wspólnego z logiką.:w00t::w00t::w00t:

Ok w takim razie zwracam honor i widocznie typ ma znajomości w teamie tzw GM na posyłki

Płaczki serwera Polska (tzw banda Maciukabry/wyrzutki gildyjne): CzarneAnioły, TeamPL(NoobPL), BractwoPLS03 (Buractwo), Szwadron/SiewcyChaosu(Bigosu) , Shire, WrongOfSide, Ziomale, ENAMENT, Titanium, ZAPLATANIv11, BDSM:

Kalwarion,Narcos4Yu,

(Sra)AgentoS007,Sisixxd

• Daleka jest droga od interesowania się czymś a praktyką. Nie każdy kto interesuje się kontrowersyjnymi rzeczami leci od razu przekuwać to w praktykę.

Ludzie oglądają masę dziwnych rzeczy na YT, słuchają creepy past, czy innego dark contentu.
    Po drugie musiałbym być skrajnym idiotą by udzielać się w takich tematach opisywać swoje znaleziska, przy jednoczesnym wykorzystywaniu ich. Do tego z ex teamowego konta, wiedząc że wzbudzę jakąś dyskusje.

Ok w takim razie zwracam honor i widocznie typ ma znajomości w teamie tzw GM na posyłki

GM na posyłki XD

x3nAg1b.png

• Daleka jest droga od interesowania się czymś a praktyką. Nie każdy kto interesuje się kontrowersyjnymi rzeczami leci od razu przekuwać to w praktykę.

Ludzie oglądają masę dziwnych rzeczy na YT, słuchają creepy past, czy innego dark contentu.
    Po drugie musiałbym być skrajnym idiotą by udzielać się w takich tematach opisywać swoje znaleziska, przy jednoczesnym wykorzystywaniu ich. Do tego z ex teamowego konta, wiedząc że wzbudzę jakąś dyskusje.

GM na posyłki XD

Bo jak inaczej nazwać kogoś, kto pomaga kolegom 30 sekund od zgłoszenia, a innym nie?

Kalwarion,Narcos4Yu,

(Sra)AgentoS007,Sisixxd

GM na posyłki XD

Panie motoki powiedzenie " najciemniej pod latarnia " pan znasz ? ;)

Czemu mam zakładać scenariusz że jesteś gm i zacząłeś interesować się boceniem bo banujesz boty? Równie dobrze możesz być twórca bota i zostać gm żeby lepiej ooznac zabezpieczenia gry i żeby banować konkurencję ;)

• Panie motoki powiedzenie " najciemniej pod latarnia " pan znasz ? ;)

Czemu mam zakładać scenariusz że jesteś gm i zacząłeś interesować się boceniem bo banujesz boty? Równie dobrze możesz być twórca bota i zostać gm żeby lepiej ooznac zabezpieczenia gry i żeby banować konkurencję ;)

Nie ma podstaw, aby sugerować, że zainteresowanie się botami jest związane z banowaniem ich jako GM. Wiele osób interesuje się botami z czystej ciekawości, aby lepiej zrozumieć, jak działają i jakie są ich zastosowania, mechanizmy

Badanie i zrozumienie botów może pomóc w lepszej organizacji "pracy", skuteczniejszemu blokowaniu.

Jednakże, zainteresowanie się nimi z perspektywy GM nie musi wskazywać na żadne ukryte motywacje, takie jak eleminowanie konkurencji, czy bocenie pod "przykrywką"

W każdym przypadku, nie powinno się domniemywać niczego bez konkretnych dowodów. Sugerowanie, że ktoś działa w określony sposób bez odpowiednich informacji, może prowadzić do fałszywych oskarżeń i niesprawiedliwych osądów. Dlatego ważne jest, aby podejmować decyzje na podstawie faktów i wykorzystywać logikę, zamiast polegać na spekulacjach i domysłach.

x3nAg1b.png

• Motoki wyluzuj, to forum ogolne, 33% mysli ze gm to bog, 33% ze zlodzieje, 33% mysli ze tu pracujesz a prawda taka ze 100% graczy nie wie jak to wszystko wyglada

ale jedno jest pewne, jak widza nick bylego gm to najpierw chca od niego info a jak sie nie da to mowia ze "tez bierze w TYM udzial" :D

• :w00t:ŚMIECHU WARTE

• :w00t:ŚMIECHU WARTE

to ze Ty sie tym nie interesujesz / interesowałeś nie oznacza ze wszyscy myślą w podobny sposób

Obaj jesteście trollami ;p

A o to krótka definicja:

Trolling w internecie to celowe prowokowanie innych użytkowników, często poprzez używanie obraźliwych lub kontrowersyjnych komentarzy. Trollom zależy na zyskaniu uwagi lub zirytowaniu innych, a cechy ich zachowania to m.in. ignorowanie faktów i logicznych argumentów oraz częste używanie języka ironii. Ważne jest jednak, aby nie mylić trollingu z dyskusją prowadzoną przez osoby o odmiennych poglądach, w której argumenty są prezentowane w sposób spokojny i oparty na faktach.

Odejmijcie od tego obraźliwy język i wyjdzie Wam 1:1 wasze zachowanie ;d

x3nAg1b.png

• nie nazywaj mnie trollem bo wyraziłem swoje zdanie na temat sytuacji która zaistniała a więc jest faktem. To jest moja opinia i mam do tego prawo wiec nie próbuj umniejszyć na znaczeniu mojej wypowiedzi z góry zakładając że trolluje. opisałem tylko zaistniałą sytuacje i przedstawiłem wyciągnięte z niej wnioski bazujące na moim punkcie widzenia a jak wiadomo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

• nie nazywaj mnie trollem bo wyraziłem swoje zdanie na temat sytuacji która zaistniała a więc jest faktem. To jest moja opinia i mam do tego prawo wiec nie próbuj umniejszyć na znaczeniu mojej wypowiedzi z góry zakładając że trolluje. opisałem tylko zaistniałą sytuacje i przedstawiłem wyciągnięte z niej wnioski bazujące na moim punkcie widzenia a jak wiadomo punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Spoko 3 użytkowników przynajmniej przeciwko motokiemu a motoki nazywa wszystkich trollami kto się z nim nie zgadzają :w00t:

Panie motoki jeżeli tyle użytkowników się z tobą nie zgadza to kto tu jest trollem? Czy może to spisek trolli? ;)

Nie pisze do Ciebie xd sie chlop podpial pod dyslusje i jeszcze ma problemy ze go od trolli wyzywaja, chociaz to nie do niego ;p

Chociaz w sumie śmiedzi mi tu multikontem, wiec moze konta pomyliłeś, nie mi to oceniac.
    Moge sie oczywiscie mylic w sprawie multikonta, ale to dziwne ze zacytowales moj wpis ktory nie byl kierowany do Ciebie i sie do niego odniosles. Zwlaszcza ze od niedzieli nie bierzesz aktywnie udzialu w dyskusji

Rozmawiamy to o moim rzekomo kontrowersyjnym zainteresowaniu sie botami. Twoj problem nie tyczy się botów, tylko "niuzasadnionego" bana na czat. Wiec nie rozumiem skad pomysl by cytowac moja odpowiedz ktora byla odpoiedzia na posty dzwonka i xzfzffzxxxxxx'a

Spoko 3 użytkowników przynajmniej przeciwko motokiemu a motoki nazywa wszystkich trollami kto się z nim nie zgadzają :w00t:

Panie motoki jeżeli tyle użytkowników się z tobą nie zgadza to kto tu jest trollem? Czy może to spisek trolli? ;)

a mnie sie wydaje ze tylko dwoch ;d Rozumien ze 2 / 3 to dla Ciebie wystarczająca ilość aby obalić kogoś argumenty / utwierdzić się w swojej racji. no ale bez przesady ;p

Rownanie typu "skoro ja cos moiwe i druga osoba sie ze mna zgadza to znaczy ze mam racje"

x3nAg1b.png

Edited once, last by Motoki ().

• ale dołączyłem dyskusji a ty nie miales z tym problemu a w swojej wypowiedzi nie sprecyzowales do kogo strzelaleś

• ale dołączyłem dyskusji a ty nie miales z tym problemu a w swojej wypowiedzi nie sprecyzowales do kogo strzelaleś

skoro od niedzieli sie nie udzielales, a przez ostatnie 3 dni udzielaly sie tu tylko 2 osoby (poza osobami nie bioracych udzialu w dyskusji) przy czym jedna z nich zacytowalem, to chyba logiczne ze odpowiedz na posta nie byla kierowana w Twoja strone. Już z samego kontekstu ostatnich paru postow wynika ze nie uderzam w nikogo, poza Dzwonkiem i xzfzffzxxxxxx'a
    Idac dalej tym śladem rownie dobrze mogl sie obudzic autor tematu i miec pretensje ze go od trolli wyzywam ;d

Sorry Winnetou nastepnym razem bede pisal osobno kogo cytuje, pomimo iż jest wyrażnie napisane "Quote from..".

Doceń moje dobre serduszko, nie chce żebyś się pogubił JeFFtheKiLLa ;p

x3nAg1b.png