Witam, jakie eq najlepsze aby zwiększyć dmg w metki w zaklętym lesie? Domyslam się, że lepszy miecz i alchemia by pomogła ale jest może jakiś inny przedmiot w eq który poprawiły ten atak? Np. czy któreś buty bądź biżuteria pomogłyby?
-
-
Buty ogniste na potwory,
naszyjnik z łez + 8 metki
-
Tak jak wyżej, hełm na dmg +9, pet bo nie wiem czy tam masz z berkiem i mobami, zbroja dmg, pas moby, eq z wartością ataku w 6/7 lub broń i nasior 8 metki np
-
Berek w pecie jest!
Czyli trzeba bawić się w mixowanie 6 i 7 bonu i dodawanie... dzięki. A czy np. szmaragdowe kolczyki ze średnimi to dobry pomysl? czy to nie pomoże za wiele? Cały czas jade na ebonitowych i nie jestem pewien czy nie powininem ich dawno już wymienić
-
Szmaragdowe kolce +8
-
Berek w pecie jest!
Czyli trzeba bawić się w mixowanie 6 i 7 bonu i dodawanie... dzięki. A czy np. szmaragdowe kolczyki ze średnimi to dobry pomysl? czy to nie pomoże za wiele? Cały czas jade na ebonitowych i nie jestem pewien czy nie powininem ich dawno już wymienić
Zdecydowanie powinienes wymienic
Tylko pamiętaj że w przypadku szmaragdowych kolcy przetopy są dość drogie a zeby te kolce mialy sens to pasuje te przetopy wkladac
-
Szmaragdy musowo 8 z przekopania
-
Przetestuj kolczyki z łez. Jesteś BM a one dodają dodatkowo kryta jak bijesz bez buffa finalnie powinny dawać +- jak szmaragdy dzięki krytowi
-
Jesli masz tylko berka w pecie to rozkmin łowce potworow. Duzy wydatek, ale warto. Tak jak koledzy wczesniej pisali.
Szmaragdy 8Helm Dmg
Buty na mobki
Zbroja na mobki (zalezy od lvla tak naprawde jaki juz masz)/ zbroja z wartoscia ataku
Naszyjnik i branza na 54 +9 z jakimis krytykami/szyciami.
Przydalby sie rowniez buff z pomoca smoka
Wartosc ataku w 6/7 to drozszy temat. Zalezy w co bys mierzyl. Mysle ze 35 wart to sensowne minimum.
No i bon 6 metki wzwyżMoze jeszcze rosy/dlonie kryta/szycia ?
-
Okej czyli troche wydatków mnie czeka, dzięki wielkie, to jeszcze jakie bony w tych kolczykach szmaragdowych najlepiej? Obstawiam że napewno diabły, a inne jakie mile widziane?
-
Okej czyli troche wydatków mnie czeka, dzięki wielkie, to jeszcze jakie bony w tych kolczykach szmaragdowych najlepiej? Obstawiam że napewno diabły, a inne jakie mile widziane?
na metki zadnych diablow nie potrzebujesz, lepiej bylobby miec wartosc w 6/7 no ale wtedy cena jest o wiele wyzsza. Poza tym w kolcach nie masz bonow uzytecznych do metkow
-
Moderator SauBaar:
Zgodnie z Regulaminem działu Pytania i Wskazówki (nieaktywność tematu powyżej 7 dni) -
SauBaar
Closed the thread. -
SauBaar
Moved the thread from forum Pytania i Wskazówki to forum Archiwum.