DMG na 55 lvl'u WP vs Inne Klasy

• Siema,

DMG mojego dropka trochę mnie nie powala, a mam następujące EQ:

• FMS 45% Średnie, 18% Ogień
    • Talik Ognia +2 30% Insekty
    • Rubin Matowy ze Średnimi i Wartością Ataku
    • Ostrze P
    • Zbrojkę 50 Wartości Ataku
    • Dzika Wojennego
    • Szarfę 54-92 Wartości Ataku, 1% Potwory
    • INT'a domyślne 90 + z Kolców 16/19

Chyba tyle z itemów, które mają jakiś wpływ na obrażenia. Z tym wszystkim DMG w pająki osiąga ~3k bez kryta. W EQ jest jeszcze pole do poprawy, tylko po ostatnich poprawkach za dużo obrażeń nie przybyło i zacząłem się zastanawiać, jaki w ogóle potencjał ma WP jeśli chodzi o DMG na tym lvl'u. Szczególnie widząc temat "Porownanie ostrza i aury", gdzie było mówione chociażby, że Szarfa więcej daje Wojownikom, czy że Średnie Obrażenia nie działają na Czarowane Ostrze.

Zapytać chciałem w sumie o dwie rzeczy:

1. Czy ktoś ma podobny zestaw na innej klasie (Body, Likan) i jaki DMG te klasy wyciągają przy takim EQ?
    2. Czy ktoś z lepszym zestawem na WP mógłby się wypowiedzieć jakie obrażenia udało się osiągnąć i co miało na to najbardziej znaczący wpływ?

Chunjo górą!

Sell dodania, cofki, zmianki żywiołów! [1w/1w/3w] [18%+ 40w]

• Ja ze słabszym EQ (fms 39% i brak wartości ataku w zbrojce) ale ze szczeniakiem biłem po około 8k na krycie moim WP na 55lv.

A co do tego twojego: Masz tarcze 12 int i perłowy nacek +9 z wkładem (czyli +7 inta) do odpalania ostrza? Dodatkowo int masz z daixa i ogólnie bonus całego koła alchy też trochę daje. Poza tym wspomniany szczeniak dmg ładnie podnosi. Dodatkowo zastanawiam się czy nie lepszym wyborem na wkład do szarfy byłby łuk zodiaku żeby średnie Ci trochę podskoczyły

giphy.gif?cid=ecf05e47h1zv3znuzhmhh95ra14kuydswao9it2tj3hz9100&rid=giphy.gif&ct=g

• Ten rubin to legenda czy mityk ?

Kto silny ten walczy, kto chory ten zdycha
    Mocnym pomaga się, słabych się spycha
    Tak być powinno !!!

• Podpytałem kolegi, miał dropa 35lv BODY. Hitował po 10k na krycie.

giphy.gif?cid=ecf05e47h1zv3znuzhmhh95ra14kuydswao9it2tj3hz9100&rid=giphy.gif&ct=g

• Dzięki za odpowiedzi. MonsterMIXXD  PhilipPlein macie pełne koło na swoich dropkach? Myślę, że to + Khan największą różnicę by mi zrobiło w takim razie. Czyli lipa trochę, bo z przedłużaniem sporo zabawy, a Khan czasowy. ;(

Zamisis Rubin Mityczny.

Chunjo górą!

Sell dodania, cofki, zmianki żywiołów! [1w/1w/3w] [18%+ 40w]

• Dzięki za odpowiedzi. MonsterMIXXD  PhilipPlein macie pełne koło na swoich dropkach? Myślę, że to + Khan największą różnicę by mi zrobiło w takim razie. Czyli lipa trochę, bo z przedłużaniem sporo zabawy, a Khan czasowy. ;(

Zamisis Rubin Mityczny.

Zalecam pełne koło - diamet wtedy da 14 inta, a rubin dostanie +90 wartości ataku.

Kolejna kwestia aby bić więcej w v2/v3 można podnieść siłę ognia do 41, ale nie jestem pewny jak dużo to da.

Kto silny ten walczy, kto chory ten zdycha
    Mocnym pomaga się, słabych się spycha
    Tak być powinno !!!

• SauBaar

Closed the thread.