Cześć, jestem w trakcie rozwijania likana 55lv, którego chce wykorzystywać do expienia postaci oraz na eventy typu blaski, okeye itp. Postac ma całe kolo mitycznej matowej alchemii oraz całkiem niezłe eq. Biorąc pod uwagę, że na blaskach jest duża konkurencja zastanawiam się jakie 2 skille ofensywne rozwinąć. Zastanawiam się nad wilczym dechem ze względu na najwyższy dmg + rozedrzeć czy może rozedrzeć + wilczy pazur ze względu na to że te skille maja większa szanse na cios krytyczny. Co bedzie lepszym wyborem?
Likan 55lv na eventy
-
- Gra
- Likan
- PhilipPlein
- Closed
-
-
U mnie sprawdził się wilczy pazur i rozedrzeć
-
kryta na skillach już nie ma
Rozederzec - największy dmg
Dech - zbugowany w większa ilość wrogow + dopalacz
pazur miał sens jak były kryty przez niski cooldown -
Chcesz tym likanem spota bronić? XDD
-
Tak, same dropki bez obstawy postaci z wysokim lv powinien według mnie przegonić
-
Tak, same dropki bez obstawy postaci z wysokim lv powinien według mnie przegonić
A myślisz, że czyje są te dropki? XD
-
bez dobrej alchemi I eq to noe przegonisz nic poza czasem
-
A myślisz, że czyje są te dropki? XD
mysle, ze jest cała masa graczy low lv którzy nie mają postaci do obrony spota, a jeśli chodzi o eq to oprócz eq do v3, mam eq pvp ludzie + ABS. Nie pytałem Was o eq, alchemie czy do kogo należą dropki, tylko o skille więc jak nie macie na temat nic do powiedzenia to proszę nie komentujcie.
-
mysle, ze jest cała masa graczy low lv którzy nie mają postaci do obrony spota, a jeśli chodzi o eq to oprócz eq do v3, mam eq pvp ludzie + ABS. Nie pytałem Was o eq, alchemie czy do kogo należą dropki, tylko o skille więc jak nie macie na temat nic do powiedzenia to proszę nie komentujcie.
Kolega wyżej wyjaśnił, jak nie masz postki 100+ ogarniętej to się nie pakuj w takie miejsca xD
-
Kolega wyżej wyjaśnił, jak nie masz postki 100+ ogarniętej to się nie pakuj w takie miejsca xD
Są takie "dropki" 55 co i championów wygonią z podkulonym ogonem
-
Są ale jest tego garstka + postacie są doinwestowane na mit macie w szarym eq raczej niczego sobie nie pogoni
-
Autor posta się do nich nie zalicza.
-
Moderator SauBaar:
Zgodnie z Regulaminem działu Pytania i Wskazówki (nieaktywność tematu powyżej 7 dni) -
SauBaar
Closed the thread. -
SauBaar
Moved the thread from forum Pytania i Wskazówki to forum Archiwum.