hej, mam pytanie odnosnie dzisiejszej przerwy technicznej. Zakonczyla sie juz? Platforma mi nie odpowiada, nie wysmietla mi metina, nawet nie ma jak sprawdzic. Mysle ze problem spowodowala przerwa techniczna. Jesli jest zakonczona to bede musial reinstalowac gierke. Ktos cos?

Przerwa techniczna
-
- Gra
- Ogólne zagadnienie
- Gracjan94
- Closed
-
-
każdy ma ten błąd , pewnie cos jeszcze robią.
-
Nadal pusty niebieski ekran
-
ufff, no to mnie uspokoiliscie
-
U mnie pojawiło się okno logowania, ale zalogować się jeszcze nie mogę - błąd łączenia z serwerem.
-
przerwa miała trwać około 3h, a zaraz będzie 5.....
-
przerwa miała trwać około 3h, a zaraz będzie 5.....
Pewnie dadza bonus expa i zapomna ze ktos mial jakiekolwiek ale..
-
nie martw się, w ramach rekompensaty na pewno będzie event dla tych którzy grają po południu i których przerwy techniczne rano nie dotykają
-
Działa
-
hej, mam pytanie odnosnie dzisiejszej przerwy technicznej. Zakonczyla sie juz? Platforma mi nie odpowiada, nie wysmietla mi metina, nawet nie ma jak sprawdzic. Mysle ze problem spowodowala przerwa techniczna. Jesli jest zakonczona to bede musial reinstalowac gierke. Ktos cos?
jak ogloszono wszedzie, przerwa nie byla spowodowana cotygodniowym resetem tylko "przerwa techniczna infrastruktury sieciowej" wiec wcale nie dziwne ze platforma tez nie dzialala
po zadnej przerwie nie trzeba reinstalowac gry, no chyba ze blad wystepuje typowo u CiebiePS: jutro przerwa techniczna o 9
i moze potrwac troche dluzej niz zawsze
-
Super ze dają info o przerwie jak już trwa... Straciłem 600 rangi na meley!
-
W sumie to prawie po przerwie dali info xD
-
Super ze dają info o przerwie jak już trwa... Straciłem 600 rangi na meley!
jezeli nie ma info duzo wczesniej o zmianie to przerwa bedzie ZAWSZE w srode o 9, zadne zaskoczenie przeciez
zreszta, info bylo na discordzie, ktore przekazalem pozniej na forum ... jezeli sie nic nie czyta i nie zauwaza CYKLICZNYCH rzeczy to tak jest -
jezeli nie ma info duzo wczesniej o zmianie to przerwa bedzie ZAWSZE w srode o 9, zadne zaskoczenie przeciez
zreszta, info bylo na discordzie, ktore przekazalem pozniej na forum ... jezeli sie nic nie czyta i nie zauwaza CYKLICZNYCH rzeczy to tak jesta zakład ze nie jest tak jak mówisz? tylko nie chce mi się tego udowadaniać
oho kolejna przerwa - i znowu niezapowiedziana
Moderator SauBaar:
Połączyłem posty. -
oho kolejna przerwa - i znowu niezapowiedziana
gdzie?
-
gdzie?
przed chwila sie skonczyla - i kolejne 600 rangi poszlo
-
polyp? to nie przerwy techniczne, cos nie tak z serwerem
-
polyp? to nie przerwy techniczne, cos nie tak z serwerem
a co? jak włączyli to pobierał mi się nowy pakiet plików - więc coś dodawali - dlatego wyłączyli serwery. tak czy siak znowu jestem w plecy
-
a dlaczego skrzynki pocztowe nie dzialaja?
-
a co? jak włączyli to pobierał mi się nowy pakiet plików - więc coś dodawali - dlatego wyłączyli serwery. tak czy siak znowu jestem w plecy
moze jakas poprawka albo cos z eventem bo nie wylaczyli calego serwera do 0, tylko zamkneli go na chwile
-
a dlaczego po raz 4 w tym tygodniu zmarnowali mi rejestracje na meley i chyba zbugowali....
-
jestes jedynym graczem w historii metina ktory chodzi na meley tylko na przerwach technicznych
-
Moderator SauBaar:
Zgodnie z Regulaminem działu Pytania i Wskazówki (nieaktywność tematu powyżej 7 dni) -
SauBaar
Closed the thread. -
SauBaar
Moved the thread from forum Pytania i Wskazówki to forum Archiwum.