Exp 75 -> 95

• Cześć, chce się zabrać za expienie głównej postaci i Buffa od 75 do 95lv i chciałem Was zapytać ile mi to zajmie godzin przy 300-400 expa i liderka+ expiac samemu, a ile na autołowach. Czy w ogóle jest możliwe expic Buffa na autołowach, chodzi mi o to czy da się tak ustawic postac zeby nie padała od mobów. Chciałbym expic na maxi maxi. Moja postac to mental, silne P, biolog po pamiątkach. Posiadam 80 na diabły, 86 błyski. Rubin mityk, granat mityk.

• Czy w ogóle jest możliwe expic Buffa na autołowach, chodzi mi o to czy da się tak ustawic postac zeby nie padała od mobów.

Nie jest to możliwe aby nie padała od mobów ale w autołowach masz opcje wskrzeszania więc postać sama będzie wstawała i nie wywali jej do miasta.

• Dokładnie jak przedmówca. Zakup autołowy na obie postacie, wojo sobie będzie bił, a szamanka będzie sama wstawała gdy włączysz jej wskrzeszanie.

Do tego polecam zaopatrzyć się w Łzy Bogini, redukuje możliwą utratę expa o połowę. Przy 300-400% bez problemu wystarczą Ci łowy na tydzień.

• Dokładnie jak przedmówca. Zakup autołowy na obie postacie, wojo sobie będzie bił, a szamanka będzie sama wstawała gdy włączysz jej wskrzeszanie.

Do tego polecam zaopatrzyć się w Łzy Bogini, redukuje możliwą utratę expa o połowę. Przy 300-400% bez problemu wystarczą Ci łowy na tydzień.

To przy okazji mozna jej zalaczyc buffowanie postaci bijacej. Zawsze cos

• też pytanko czy wyekspie postacie 6+1 bijaca na autołowach na samym pd z isu od 75 do 90 w tydzień?

• ja expilem ostatnio slupy na meley, 8 postaci - pelne pt, jedna postac bila reszta stala na bengalu i sie wskrzeszala na autolowach zajelo mi to dokoladnie 6 dni i 12 godzin expa a expilem przez 3 tygodnie jak mi pasowalo po pracy

• na samym bengalu+ auto łowy i 6 dni zajęło wbicie od 75 do 90 rozumiem

• tzn autlowy na wszystkich postaciach +pdek z isu i pdki z metinow

• pewnie tak, zalezy ile czasu na gre

• jest możliwe max błyskawice ogarniasz na bufa i autopote czerwona i będzie stać

• 300 400% expa? A nie jest czasem teraz tak ze działa tylko ten największy bonus?

• SauBaar

Closed the thread.